פורסם 2004 במרץ 921 שנים מה זה הכרטיסים של אורביט שיש לה בידומה זה הסמל על הכובע שלהומה זה כולם פה עיוורים
פורסם 2004 במרץ 921 שנים INVISIBLE KID, אני ראיתי נערה פי 2000 יותר יפה ממנה, אז? וראיתי נערה שפי 2000 יותר מהפי 2000. מה שרוקפורד מנסה להעביר לנו זה איכות הצילום, שאכן זאת תמונה מדהימה מאוד! ובנוסף לאיכות הצילום, יש נערה יפה. נכון, היא לא הכי יפה שתמצא, אבל....זאת לא המטרה של הנושא. לא היופי של הבחורה, היופי של הצילום.. עריכה: ------- אכן, כפי שזה נראה זו נערה שכנראה מקבלת משכורת על כך שהיא נערת אורביט. היא מחלקת פליירים עם מבצע החיוכים של אורביט. כמובן שאורביט בחרה אותה, כנראה כי אורביט ראו בא חיוך יפה, ואני לא מזלזל באורביט. יש לה חיוך חמוד מאוד! אפשר להבין בבירור שהיא מפרסת את המבצע לפי הכובע, הפליירים והבחירה של אורביט באישה.. כנראה שצלם של אורביט הלך איתה ולקח כמה "שוטים" שלה..
פורסם 2004 במרץ 921 שנים מה כל כך מהמם בחיוך שלה עם השיניים העקומות האלה?? :-\ רוקפורד לטעמי אין לך טעם איכותי (בלשון המאטה) בנשים . אני יודע שקשה לך (ולעוד כמה אחרים), אבל תתאמצו להבין... העיקר בתמונה הוא לא רק יופי הבחורה, או כל דבר אחר הקשור בה, אלא גם, ובעיקר כל מרכיבי הצילום אשר נכללים בו- האיכות, הזווית, המצב, התאורה וכו' וכו' אלוהים קצת מחשב לפני שלוחצים על "שלח"
פורסם 2004 במרץ 921 שנים מחבר ברוך המתקלט, השם מתקלטינו השם מתוקלט. :dance:SuperGohan & Or, נציגי "הבינה" של הת'ראד הזה... לתגובות כאלו ציפיתי. טוב לדעת שלפחות שניים השכילו מעבר לאחרים.
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים תפסיק לתת ציונים חסרי חשיבות לגבי מנות המשכל של משתמשים בפורום.אתה הוא זה שדורש את התגובות האלו ע"י פתיחת ת'רדים חסרי כל משמעות.הגיע הזמן לעשות חשבון נפש
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים : להתחנף? רק אמרתי שהתמונה לפי דעתי מקסימה, ובעצם מה שרוקפורד אמר זה נכון. שאיכות הצילום והצילום עצמו אכן מדהימים! התחנפתי? לא. הבעתי דעה והצדקתי את מילותיו של רוקפורד לטעמי? כן.
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים מה כל כך מיוחד באיכות התמונה?יש פה המון הגזמות של "תמונה מדהימה"...זאת קצת היסחפות לפי דעתי,אני לא איזה צלם מקצועי או משהו כזה , אבל לא יעזור מה זאת סתם עוד תמונה רגילה לפי דעתי
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים גם התמונה הזאת נראת יותר מידי מכורההיא בפוזה של צילום מבט זרוק בזווית כלפי מעלהחיוך קטן ושמחלא נראה טבעי מי יודע מה..
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים אני יודע שקשה לך (ולעוד כמה אחרים), אבל תתאמצו להבין...העיקר בתמונה הוא לא רק יופי הבחורה, או כל דבר אחר הקשור בה, אלא גם, ובעיקר כל מרכיבי הצילוםאשר נכללים בו- האיכות, הזווית, המצב, התאורה וכו' וכו'אלוהים קצת מחשב לפני שלוחצים על "שלח" כותרת הת'רד ההודעה הראשונה שלו מעידים על התפלאותו הרבה של רוקפורד מיופיה המשגע של הבחורה המכוערת שעומדת שם.רק לאחר כמה הודעות פתאום התחילו לצוץ הודעות בסיגנון "עזוב שניה תבחורה סתכל על איכות הצילום ! מה קרה לך??" כמובן שהצילום לא כזה יפיפה ומעורר התפלאות בסגנון "ואו אני מסתכל על התמונה ופשוט לא יכול להוריד את העיניים ממנה(תמונה)" אחרי מספר שניות אתה כבר לא יכול להסתכל על המכוערת ששם .מצטער, אבל כמו שנאמר פה הת'רד אשכרה דבילי במלוא העוצמה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.