פורסם 2004 במרץ 921 שנים שלום יש לי כרטיס Readeon 9600XT 256 DDR רציתי לדעת איך אני יכול לעשות לו overcloking ואם כן אז איךתודה רבה שי
פורסם 2004 במרץ 921 שנים יש לך רגש טמפ' על הכרטיס?הכי פשוט אם אתה עף פעם לא העשיתה O.C תוריד את תוכנה ATITOOL תוכנה פשוטה שעושה O.C ובודקת יציבות.עריכה: תוסיף בכותרת O.C ל 9600XT כדי שהכותרת תיצג את נושא ההודעה.
פורסם 2004 במרץ 921 שנים מחבר עם תוכל לעזור לי בלינק וקצת ביותר הדרכה אני ישמחתודהemail : arsenic@012.net.il
פורסם 2004 במרץ 921 שנים מחבר יש לך רגש טמפ' על הכרטיס?הכי פשוט אם אתה עף פעם לא העשיתה O.C תוריד את תוכנה ATITOOL תוכנה פשוטה שעושה O.C ובודקת יציבות.עריכה: תוסיף בכותרת O.C ל 9600XT כדי שהכותרת תיצג את נושא ההודעה.אוקיי אז ככה עשיתי מה שאמרת ועלית את ה core = 553.50ואת ה memory - 337 ועדיין ה מעלות בכרטיס מסך נשארות על 33C זה מדיי פעם עולה ל 34 ואז יורד חזרה לנורמל אני לא יודע עם מתבצע OC
פורסם 2004 במרץ 921 שנים שמע זה לא עובד ככה . אם אתה חדש בכל העניין הזה תסתכל בסטיקי ובכמה מדריכים איך עושים O.C נכון שלא תגמור בסוף עם כ.מסך שרוף.אתה כן עשיתה O.C העלתה CORE מ 400 ל553.50 ו MEMORY מ 324 ל337. זה נקרא O.C. הטמפ' לא עולה בגלל שהכרטיס לא מתאמץ. אתה צריך להריץ אליו גרפיקה משחקים ברזלוציה גבוהה עם הרבה אפקטים כדי לראות אם הכרטיס נשאר יציב ולא נתקע. או שמתחיל להראות כל מיני קוביות על המסך ונתקע וזאת אומרת שהוא מתחמם יותר מדי. תתקין 3DMARK או כל תוכנת בנצ'מארק לכ.מסך תעשה בדיקה לפני O.C ואחרי תראה את השיפור אמור להיות.
פורסם 2004 במרץ 921 שנים והכי חשוב שתעלה לאט לאט את המגה הרצים כל פעם איזה 5 מגה הרץ לא איזה 100 כל פעם
פורסם 2004 במרץ 921 שנים מחבר אז ככה עליתי ת mhz ופיתאום הופיע לי הודעה של VUP RECoverשאומר לי שזה התחיל לי תהגדרות של הכרטיס מחדש ועם לסמן ב V את ה Overdrive בכרטיס מסך?וגם קורא לי קטע שפתיאום הכל שחור ואני צריך לעשות ריסטרט ואז הכל מסתדר
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים אז רמה אחת מטה כנראה שזאת הגבול של הO.C בכרטיס שלך. לא יודע אני עשיתי ל שלי סתם כדי לראות עד כמה אני יכול להגיעה. יצא לי שהעלתי באיזה 200 250 HZ את המהירות.
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים מחבר יש אפשרות שתדריך אותי דרך טלפון או אייסקיו שאני יהייה קצת יותר בטוחאתה כבר מבין בזה?! תודה ;D
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים אין פה יותר מדי מה להדריך. סה"כ לקרוא מספר מדריכם ולשאול שאלות פה בפורום יפתרו לך את הבעייה. למה אתה בכלל עושה O.C לכרטיס שלך?
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים מחבר אני לא מרוצה מכמות ה FPS שאני מקבל במשחקיםואני מעדיף שמישהו ידריך אותי טלפונית או איסקיו תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.