פורסם 2004 במרץ 921 שנים האם מישהו יכול להגיד לי שזה טוב? למישהו יש את זה?http://www.coolermasterusa.com/Product.aspx?ID=12 חסרונות\יתרונות? איזה מאוורר בא עם זה?הוא עולה 139 שקל,אולי אתם יכולים להמליץ לי על משהו יותר טוב באותו גבול של מחיר?
פורסם 2004 במרץ 921 שנים לי אישית אין את המאוורר הזה ואני גם לא ראיתי אותו בחיים שלי אז אני לא יכול להגיד לך אם הוא טוב.בקשר למאורר כתוב את המפרט שלו אם זה יעזור לך:Fan Size: 70 x 70 x 15 (mm)Rated RPM: 3300 RPMRated Voltage: 12 VDCRated Current: 0.15ABearing Type: Ball BearingAir Flow: 28.2 CFMNoise Level: 31 dB(A)במחיר הזה אתה יכול לקנות ALX 800 שהוא גוף קירור מעולה אבל אתה תצתרך לקנות לו מאורר כי הוא לא בא אם מאורר
פורסם 2004 במרץ 921 שנים לא עולה לי בראש מאוורר יותר טוב מזה בגבול מחיר שנתת : http://pch.co.il/docs/pd2122661159.htm קצת רועש אבל מלא אנשים פה ממש מרוצים ממנו ! דבר עם vatos locos הוא [glow=red,2,300]מאוהב[/glow] בסינק הזה.. יש כאן עוד כמה חכה פשוט שהם יגיבו בקשר אליו
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים מעל 4200 סלד הרעש מתחיל להיות מטרידעד אז הוא נסבלפחות מ 3600 סלד כמעט ולא שומעים אותובסביבת מחירים של 140-160 שקל הוא הכי טוב שאתה יכול למצוא לדעתיאופן הרכבה קל בלי בעיות, וגם נראה לא רע
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים מחבר מגניב תודה,נראה לי שאני אלך עליו.תגיד אני רואה שהוא מגיע עם באראקט לחיבור על ה PCI..יש אפשרות שלא חובה לחבר אותו ל PCI?
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים אתה לא חייב... הוא מגיע גם עם חיבור לפאנל של 5.25 אינץ.. יותר נח לשים את הפוטנציומטר שם...
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים יש לך בחירה1. שהוא יעבוד על המקסימום כל הזמן.. לא כיף2. שהוא יעבוד על פי טמפרטורה, מבדיקות שעשו זה לא עובד מי יודע מה.. וזה גם מפחיד אם אתה משחק במשחק כבד פתאום וווווםםםםם הוא קופץ לך למהירויות גבוהות3. שליטה ע"י פאנל קדמי (5.25) או! לPCI (אי אפשר את שתיהם..)4. להוציא בכוח את הכפתור מהפאנל ל PCI ולהשאיר אותו בתוך המארז..
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים מחבר האם אני יכול לשים אותו בלי שום פאנל? אני בסך הכל צריך את ה heatsink והמאוורר בלי שום פאנלים,והאם יש לו חיישן פנימי (ללא הפאנלים) שהוא יוכל להוריד ולעלות את מהירות המאוורר לפי חום המעבד (עוד פעם ללא הפנלים)?תודה.
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים יש לו את האפשרות לסנסור שהוא שולט עליו לבד אבל כבר הראו שזה לא ממש עוזר... וכמו שואטוס אמר לך זה די מפחיד שכשאתה מפעיל משחק כבד או משהו פתאום המאוורר משתגע ועובר לפול גז!! לא נעים.. :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.