עבור לתוכן

התקנת מערכת הפעלה

Featured Replies

פורסם

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=colspan: 2]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 2]ערב טוב

ברשותי מחשב נייד Dell Inspiron 15R N5110

יש איתו כמה בעיות שמפריעות לי לעשות התקנה מסודרת ונקייה.

אני מנסה לעקוף את הבעיות וחשבתי להיעזר בחברי הפורום..

אז ככה הצורב מקולקל ולא מצליח לסיים את התקנה ניסיתי מספר רב של פעמים עם דיסקים שונים הגיע ל99% ונפסק.

דרך USB

usb2 לא קיים הלך לעולמו נשארתי רק עם 2 USB.3 ומשם הבוט לא יודע למשוך את הדרייבר (לפחות לא שאני מכיר)

לסיכום אין עוד דרכים לפרמט ...עזרתכם?[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

ניסית כמה דיסקים עם אותה התקנה?

תנסה התקנה אחרת. אולי הבעיה לא בצורב. הצורב לא מפסיק פתאום ב 99%....

וחוץ מיזה אמור להיות לך RECOVERY של DELL בדיסק או במחיצה ונכנסים אליו עם אחד ה F-ים

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה

כן ניסית גם כתבתי את זה

ואין לי

RECOVERY של DELL זה הר דיסק חדש

תודה בכל אופן על הנסיון

פורסם
כן ניסית גם כתבתי את זה

ניסית מה?

לא כתבת שנסית עם התקנה אחרת. רק דיסקים שונים..

בכל מקרה אם אתה אומר שהצורב תקול וכניסת ה USB 2.0 גם תקולה.

הנה IMAGE של מחיצת ה RECOVERY של הדגם שלך [כדי להוריד: בפוסט הראשון (של פותח הדיון) למטה מצד ימין יש ציור של דיסקט-לחץ להתחלת הורדה בטורנט]

אתה צריך לשפוך את הIMAGE לדיסק הקשיח שלך (דרך מחשב אחר) עם ACRONIS ואז תפעיל את הRECOVERY עם המדריך הזה.

או תנסה להכנס ל RECOVERY עם Ctrl+F11.

בהצלחה

פורסם

יכולים להיות כמה דברים, לא בהכרח הצורב

בדוק אם ה RAM במחשב תקין על ידי memtest86+. יכול להיות שההתקנה מתקדמת, ה RAM מתמלא, מגיע למקום לא תקין וההתקנה קורסת

בדוק אם אתה מצליח להפעיל או להתקין מערכת הפעלה בגרסה שונה או מסוג שונה ממה שאתה מנסה להתקין. אם למשל אתה מנסה להתקין וינדוס 8, נסה להתקין לינוקס או וינדוס 7, אם ההתקנה אם מערכת הפעלה אחרת כן מצליחה, בדוק אם היא ממשיכה לעבוד תקין ובדוק אם היא קוראת ללא בעיות דיסקים מהצורב

פורסם
  • מחבר

אכן בדקתי את RAM

ניסית מערכות הפעלה אחרות מXP ומעלה

11010010110

אתה מכיר אולי דרך לקורא את הדיסק דרך USB.3?

תודה

- - - תגובה אוחדה: - - -

ניסית מה?

לא כתבת שנסית עם התקנה אחרת. רק דיסקים שונים..

בכל מקרה אם אתה אומר שהצורב תקול וכניסת ה USB 2.0 גם תקולה.

הנה IMAGE של מחיצת ה RECOVERY של הדגם שלך [כדי להוריד: בפוסט הראשון (של פותח הדיון) למטה מצד ימין יש ציור של דיסקט-לחץ להתחלת הורדה בטורנט]

אתה צריך לשפוך את הIMAGE לדיסק הקשיח שלך (דרך מחשב אחר) עם ACRONIS ואז תפעיל את הRECOVERY עם המדריך הזה.

או תנסה להכנס ל RECOVERY עם Ctrl+F11.

בהצלחה

תודה

ניסיתי לחפש את מה שרשמת לגבי הזיסק של הורדה לא מצאתי?

הכל ברוסית..יש אפשרות לינק בעברית?

לגבי

ACRONIS לא מכיר אותה איך עובדים איתה?

פורסם

.... ובכולן אותה בעיה בדיוק ? כולל במערכות מבוססות לינוקס ?

על מנת לקרוא התקן דרך USB3 ההתקן אמור לתמוך ב USB3. אם אתה מחבר התקן USB2 לפורט USB3, מבפנים הלוח יעביר את השליטה עליו לבקר ה USB2. אם בקר ה USB2 לא תקין (כפי שאתה אומר שקורה אצלך), הוא לא יעבוד. כך לפחות נראה לי

אבל האם הוא באמת לא עובד ? מה קורה אם למשל אתה מחבר לוח מקשים או עכבר ל USB (הם מבוססי USB2), ומנסה להשתמש בו באשפי ההתקנה של מערכת ההפעלה ?

הלינק ברוסית הוא לאתר הורדות torrent, כל מה שאמור לעניין אותך שם זה לינק ההורדה

תחבר את הדיסק הקשיח של המחשב הנייד במחשב אחר, ותשתמש ב acronis על מנת לשחזר (recover) אליו את תוכן הקובץ שהורדת מהטורנט. האפשרות אמורה להיות משהוא כמו recover disk from image

מכאן תפעיל את המחשב הנייד ותקיש על המקש שאמור לפתוח את ה recovery

פורסם
  • מחבר
.... ובכולן אותה בעיה בדיוק ? כולל במערכות מבוססות לינוקס ?

על מנת לקרוא התקן דרך USB3 ההתקן אמור לתמוך ב USB3. אם אתה מחבר התקן USB2 לפורט USB3, מבפנים הלוח יעביר את השליטה עליו לבקר ה USB2. אם בקר ה USB2 לא תקין (כפי שאתה אומר שקורה אצלך), הוא לא יעבוד. כך לפחות נראה לי

אבל האם הוא באמת לא עובד ? מה קורה אם למשל אתה מחבר לוח מקשים או עכבר ל USB (הם מבוססי USB2), ומנסה להשתמש בו באשפי ההתקנה של מערכת ההפעלה ?

הלינק ברוסית הוא לאתר הורדות torrent, כל מה שאמור לעניין אותך שם זה לינק ההורדה

תחבר את הדיסק הקשיח של המחשב הנייד במחשב אחר, ותשתמש ב acronis על מנת לשחזר (recover) אליו את תוכן הקובץ שהורדת מהטורנט. האפשרות אמורה להיות משהוא כמו recover disk from image

מכאן תפעיל את המחשב הנייד ותקיש על המקש שאמור לפתוח את ה recovery

USB2 לא קיים הוא נשבר .

לגבי ההסבר שלך USB3 ברגע שאין לו דרייבר זה רק מתח חשמלי ולא יותר הביוס או הלוח לא יודעים לקרוא אותו בלי הדרייבר שלו.

מה שאתה מסביר נכון רק בזמן שיש כבר מערכת הפעלה

אין לי בעיה שזה ברוסית אני לא מוצא את הורדה לדעתי צריך להרשם ...

נרשמתי זה בהורדה..

acronis זה לMAC?

7.3GB ?

RECOVERY

הגיוני

פורסם

ממליץ שתבדוק בכל מקרה. תחבר לפורט לוח מקשים או עכבר ותבדוק אם הוא עובד במסכי ה BIOS או באשפי ההתקנה של מערכת ההפעלה

לא מופיע לך לינק הורדה בגדול "Скачать .torrent файл" ?

עריכה : אוקי האתר באמת מחייב הרשמה על מנת לקבל את הטורנט. אתה יכול לנסות לחפש את אותו טורנט בגוגל

יש acronis ל pc (לא שממש משנה כי mac הוא גם כן pc)

פורסם
  • מחבר
ממליץ שתבדוק בכל מקרה. תחבר לפורט לוח מקשים או עכבר ותבדוק אם הוא עובד במסכי ה BIOS או באשפי ההתקנה של מערכת ההפעלה

לא מופיע לך לינק הורדה בגדול "Скачать .torrent файл" ?

יש acronis ל pc (לא שממש משנה כי mac הוא גם כן pc)

ברור שניסיתי הגעתי לפה אחרי הרבה ניסיונות ודרכים רבות :)

תראה מה רשמתי בהודעה מספר 8

פורסם

לא תמצא את הטורנט במקום אחר.

וכן צריך להרשם שחכתי לציין זאת. אתה יכול להשתמש בתרגום של גוגל כדי לעבוד עם האתר. רק להרשם ולהוריד. לא אמור להיות מסובך.

ואז תוריד ACRONIS. תעשה BOOT תבחר ב recover disk from image ואז תצטרך לבחור בIMAGE הרצוי (מה שהורדת) ואז את דיסק היעד (HDD החדש שלך). ולהפעילו. יש הרבה מדריכים זה לא מסובך מידי.

יש עוד דרך טיפשית קצת אבל יכולה לעבוד: תחבר את הדיסק החדש למחשב כלשהוא (עם צורב ו USB-ים תקינים ;)) ותתקין עליו ווינדוס

כשההתקנה תסתיים. תחבר את הדיסק חזרה לנייד. תדליק אותו וכנס לSAFE MODE מיד (על ה BOOT הראשון) כדי שיבטל דרייברים של המחשב הקודם ויתאים עצמו לנייד. אחרי השיסיים התקנה של דרייברים וכו'. תעשה ריסטרט והוא אמור לעלות לווינדוס.

*הערה למקרה - שים לב שאתה על AHCI בBIOS.

יש מקרים שאתה יכול להעביר דיסק עם WIN בין שני מחשבים וע"י SAFE MODE להתאים אותו למחשב השני.

לא תמיד עובד בגלל צ'יפסטים שונים וכו'..

פורסם

ניתן להעביר דיסק וינדוס בין מחשבים (או לשחזר אימג' ממחשב 1 על מחשב 2 שיש לו חומרה שונה משמעותית), כשהוינדוס לא רוצה לעלות, על ידיי P2P adjust OS בכלי paragon

פורסם
:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים