עבור לתוכן

אל על הנוסע המתמיד

Featured Replies

פורסם

אם מישהו משתמש בכרטיס המועדון הזה, עד כמה הוא משתלם/כדאי ?

בקרוב יהיו לי 2-3 טיסות

הוא עולה 25 דולר חד פעמי

פורסם

אני לא יודע בעל פה את התנאים / בונוסים שהוא נותן, אבל כל הפואנטה שלו זה שאתה צובר נקודות בונוס בכל טיסה, ואז אחרי שאתה צובר סכומים נכבדים, אתה יכול להשתמש בהן בשביל לשדרג את עצמך בטיסות הבאות... לכן, 2-3 טיסות לדעתי לא ממש עושות רושם על אף אחד..

יש לך תוכניות עתידיות לטיסות נוספות, בכמות יחסית גבוהה?

(לצורכי עבודה וכו')

מישהו שפעם בכמה שנים טס לאיזו חופשה בחו"ל - זה לא ממש קהל היעד של הכרטיס הזה..

הוא יכול לעשות אותו כמובן, אבל לא בטוח שזה ישתלם לו. בעיקר כי לטוס דרך אלעל זה בד"כ יקר יותר מכמעט כל חברה אחרת..

פורסם

פעם עשיתי אותו בטעות, כי הייתה תקופה שטסתי יחסית הרבה.

מיותר לציין שלא המשכתי לטוס באותו קצב (וכשכן - אז לעיתים רחוקות באל-על), ולכן עד היום לא הרווחתי ממנו כלום. וגרוע יותר - אחרי כמה שנים הנקודות מתחילות לפוג.

אני מצטער שעשיתי אותו (ואז הוא עוד עלה פחות - משהו כמו $15). אז לא הבנתי עד כמה זה מטומטם לשלם על חברות במועדון נוסע מתמיד, ועוד של חברה בודדת, כשיש מועדונים שכוללים כמה חברות והחברות בהם לא עולה כסף.

אלא אם כן מתוקף תפקידך אתה טס המון, ורק עם אל-על - אל תעשה את זה.

פורסם

על פי בדיקה שלי, כדי שיהיה משתלם זה רק אם אתה טס מעל שלוש פעמים בשנה.

שים לב שבאלעל הנקודות פגות לאחר 3 שנים אך במועדונים אחרים כמו סקיימיילס אאל"ט הנקודות לא פגות.

יש כשלושה מועדונים עיקריים אם אני זוכר נכון ואלעל הכי פחות משתלם כי זה מגביל אותך לחברה אחת שלא תמיד הכי זול.

אם בא לך טיסות עם חניית ביניים, תנסה את החברות הרוסיות והאוקראיניות, אני הכי ממליץ על טרנסאיירו, הם ממש נוחים וגמישים. המחיר מאוד נמוך ו2 מזוודות.

פורסם
  • מחבר

הטיסות הם לצרכי עבודה, אבל לא יודע כמה אמשיך לטוס בשנה, וזה שאתם אומרים שהנקודות מתאפסות כל 3 שנים בהחלט גרמו לי לרדת מהנושא

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אכן, ישתלם לך רק אם תתמיד באמת בנסיעות. בשביל בוסט חד פעמי של טיסות לא שווה לך. חכה שנה-שנתיים ואולי זה יעזור לך.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כל כמה זמן הם פותחים את ההרשמה בחינם

אז אם זה לא דחוף כדאי לחכות עם זה

כדי לצבור הטבות צריך לטוס הרבה

אבל ממש הרבה

פורסם
כל כמה זמן הם פותחים את ההרשמה בחינם

אז אם זה לא דחוף כדאי לחכות עם זה

צודק אבל למי שמצטרף עם תוספת תשלום בדרך כלל מקבל חזרה בנקודות טיסה את עלות ההצטרפות

ובהרבה כרטיסי אשראי יש הסכם של המרת נקודות לאל על במקרים מסוימים (ולנקודות האלה לא היה תוקף בעבר..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים