עבור לתוכן

וינדוס 8 - רכישה מוזלת / התקנה של גרסת שדרוג על כונן נקי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

מותקן אצלי כיום וינדוס 7 פרו שאת המפתח שלו קיבלתי בזמנו בחינם מהטכניון כשהייתי סטודנטית.

בקרוב מתכננת להחליף כונן מערכת ולהתקין הכל מחדש, והייתי מעדיפה באותה הזדמנות לעבור לוינדוס 8, אם זה אפשרי במחיר סביר.

שאלותיי:

1. האם אפשרי להתקין גרסת upgrade של 8 על כונן נקי, מבלי להתקין קודם וינדוס 7?

2. מישהו יודע איפה אפשר לקנות בזול וינדוס 8 \8.1 (ללא רכישת מחשב חדש)? ידוע לי שלעיתים חברות היי-טק מוכרות ווינדוס / אופיס לעובדים שלהן באזור ה$10, אולי ישנם עוד ערוצים שמאפשרים רכישה מוזלת?

בתודה מראש!

פורסם

עם יש לך משהו משהי שעובד במשרד החינוך כמו מורה גננת וכו אז הם מקבלים מבצעים ומחרים מוזלים על

מוצרי מיקרוסופט עם יש עוד עסקאות חדשות אתם שווה לבדוק

נערך על-ידי סוכריות MאנדM

פורסם
  • מחבר

תודה, לצערי לא מכירה אנשים במשרד החינוך, אם ישנן עוד אופציות אשמח לשמוע....

ד"א יש לי מכרים שעושים תואר שני בטכניון בארכיטקטורה ובתעשיה וניהול.... אולי מישהו יודע אם הם יכולים לקבל קוד לוינדוס 8 ואיך עושים את זה?

פורסם

באתר של מיקרוסופט ניתן לרכוש את הרשיון עם הנחת סטודנט

http://www.microsoftstore.com/store/msmea/iw_IL/list/ThemeID.27659900/categoryID.67660200

הם דורשים אימות כלשהו כדי לוודא שאת באמת סטודנטית אבל לא מפורט מה זה כולל עד רגע התשלום. ממה שיצא לי לראות בד"כ האימות מתבצע על בסיס כתובת מייל (.edu)

פורסם
  • מחבר

תודה. ההצעה לא זולה במיוחד, גרסת אפגרייד רגילה ממילא עולה 270 ש"ח אז בשביל 25 ש"ח פחות לא שווה את להטריח את חבריי הסטונדטים... כנראה שאשאר כבר עם ווינדוס 7...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים