עבור לתוכן

צריבה של 8.5 גיגה

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מנסה לצרוב קובץ בפורמט ISO בגודל 8.03 גיגה בצורב DVD שתומך כמובן ב-DL , אני מכניס דיסק ולוחץ BURN והוא מעלה לי הודעה שחסר 76 מגה לדיסק האופטי ,מה עושים איך אני אוכל לצרוב אותו ?

הצורב הוא LG והדיסק האופטי מתוצרת SILVER LINE, אני מעלה תמונה של ההודעה, וסימנתי בחץ בתמונה איפה שרשום שחסר 76 מגה לביצוע הצריבה , בנוסף רואים את זה בחלונית הקטנה של ההודעה במרכז התמונה שחסר מקום בדיסק האופטי ,מה עושים ?

תודה מראש לעוזרים

נערך על-ידי asvg

פורסם

דבר ראשון שעולה לי לראש זה לבדוק אם יש קבצים שאפשר לצמצם או למחוק בתוך הISO.

דבר שני שעולה לי לראש אני לא יאמר כי הדבר השלישי שעולה לי לראש זה לבדוק לפני שאני מעלה את האפשרות.

פורסם
  • מחבר

אין לי אפשרות למחוק קבצים ב-ISO זה לא קובץ שמכיל סרטים שאני יכול למחוק משהו

תודה

פורסם

פעם (לפני איזה 320 שנה שעוד הייתי צורב דברים) אני זוכר שהיית אופציה כזאת שנקראת OVERBURN שהיתה נותנת לצרוב עוד קצת מידע מעבר לגבול הרגיל של הדיסק.

אל תשאל אותי איפה נמצאת האופציה הזאת כי כמו שכבר ציינתי הפעם האחרונה שצרבתי היתה לפני 320 שנה (בלי להגזים)

אתה מוזמן לקרוא בגוגל

https://www.google.co.il/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=overburn&spell=1

פורסם
  • מחבר

אני יודע מה זה אוברברנינג [צריבת יתר] ,זה היה בזמנו על צורבי ה-CD ,אבל זאת לא הבעיה פה , בצריבת יתר אתה גורם לצורב הCD [ולא ה-DVD] לצרוב יותר מ-700 מגה

על ידי שינוי הגדרות אבל היית מכניס דיסק של 890 מגה או 760 וצורב עליו ,פה הבעיה שהדיסק קטן והמידה הבאה היותר גדולה שיש זה דיסק של 25 גיגה בצורב בלו ריי ואין לי צורב כזה

למישהו יש פתרון ??

תודה

פורסם

אתה מכניס דיסק DL נכון?

מה יש לך על האימאג' הזה שאי אפשר לצמצם אותו במאה מגה....

פורסם
  • מחבר

זה דיסק לאיתחול המחשב עם תוכנת OPHCRACK , והוא בא מוכן ככה ,ואם אני יוריד קובץ אז הדיסק לא יעבוד לכן אני לא יכול לצמצם בכלום

מישהו יודע איזה פתרון ?

תודה

פורסם
  • מחבר

קראתי אבל לא נתתם שוב תשובה , אוברברנינג אתה לא יכול לעשות אם הדיסק האופטי קטן יותר ,אפשר לעשות את זה עם דיסק אופטי גדול יותר ואין כזה , הגודל הבא אחריו זה 25 גיגה [רשמתי את זה בתגובה עם הסבר]

ומה שרשמת שאין דיסק בכונן , יש דיסק בכונן אחרת איך הצורב מחשב שחסר 76 מגה

מקווה לפתרון ??

תודה

נערך על-ידי asvg

פורסם

זה נראה לך הגיוני שדיסק שמיועד לבצע בוט יהיה יותר מדי גדול כך שלא ניתן יהיה לצרוב אותו???

הגיוני שתוכל להשתמש בכלי כזה רק בוירטואלי??

לי זה לא נשמע הגיוני.

חפש בפורום שלהם איך צורבים את הקובץ הזה על דיסק.

זה לא הגיוני שכולם צרבו אותו על בלו ריי רק בגלל 76 מגה.... מה גם שלא בכל מחשב יש כונן בלו ריי שיכול לקרוא את הדיסק הזה...

אי אפשר לעשות אוברברנינג על דיסק קטן? זה הרי בדיוק מה שהוא קיים עבור....

אם היתה לך מדיה גדולה יותר אז לא היינו פה מדברים על זה בכלל....

אבל תעשה מה שאתה חושב לנכון.

נערך על-ידי jackhammer

פורסם

אני מניח שמה ששוקל כל כך הרבה זה כל הTABLES...

אני ממליץ לך בחום, להוריד שוב רק הTABLES בנפרד ואת הBOOT המינימלי בנפרד.

את הBOOT תצרוב לCD רגיל ואת הTABLES ל USB. אחרי שתעשה BOOT תעתיק את הTABLES מהUSB וזהו..

ובלי קשר, אל תפתח ציפיות גבוהות עם הדבר הזה, יש לו המון באגים..

פורסם
זה נראה לך הגיוני שדיסק שמיועד לבצע בוט יהיה יותר מדי גדול כך שלא ניתן יהיה לצרוב אותו???

הגיוני שתוכל להשתמש בכלי כזה רק בוירטואלי??

לי זה לא נשמע הגיוני.

חפש בפורום שלהם איך צורבים את הקובץ הזה על דיסק.

זה לא הגיוני שכולם צרבו אותו על בלו ריי רק בגלל 76 מגה.... מה גם שלא בכל מחשב יש כונן בלו ריי שיכול לקרוא את הדיסק הזה...

צודק.

הפורום שלהם הוא המקום למציאת הפיתרון.

פורסם

מחזק - אני גם לא מבין למה לצרוב בכלל - במיוחד ש-DOK זה פתרון זול ונוח יותר לאין ערוך.

פורסם

בזמנו, חלק ממנגנון האבטחה של דיסק מסחרי,

כך שלא ניתן יהיה להעתיק אותו ע"י צריבת IMAGE או DVDCOPY

הוא להציג את הנפח שלו יותר מהנפח הרשמי של ה DVD,

כך שתוכניות הצריבה לא תוכלנה לצרוב.

בהמשך נוצרו אפשרויות של צריבת יתר לתוכנות צריבה מובילות בזמנו

כגון NERO ו ALCOHOL 120%.

כיום הצריבה היא די פאסה.

אפשר לבנות לבנות IMAGE מהדיסק המקורי ולהעביר אותו באמצעות DOK

למחשב המתאים ולטעון אותו עם דיסק וירטואלי כגון DAEMON TOOLS.

אם אכן אין בפורום שום מידע איך לצרוב את הדיסק,

אזי הוא לא נועד לצריבה אלא לטעינה ישירה ל DVD וירטואלי.

נערך על-ידי Cahiml

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים