עבור לתוכן

לאחר פירמוט מסך מתכבה כעבור מספר דקות

Featured Replies

פורסם

שלום!

היום פירמטתי מחשב של חבר בכדי להתקין 8.1.

המחשב עלה, הכל טוב ויפה עד שלאחר מספר דקות של שימוש המסך משחיר (משמיע צליל ניתוק אך לא משמיע צליל חיבור מיד כמו שקןרה בד"כ) ומאז הוא נשאר מסך שחור.

חשבתי אולי זה דרייברים אבל כשאני בא להתקין את הדרייבר מדיסק ההתקנה שבא עם הכרטיס אז זה פשוט תוקע את הווינדוס או לא יודע מה זה עושה ושוב משחיר את המסך אך כעת אני יכול לראות את מצביע העכבר אך שום דבר אחר.

כשאני עושה ריסטרט למחשב זה מראה את הלוגו (ארבעה ריבועים) ולאחר מכן ישר משחיר ושוב רואים את המצביע של העכבר בלבד.

**כשהמקרה הראשון קורה לי, אני מחבר את הכבל לכרטיס מסך המובנה ואז כמובן שהמסך עולה אך אני לא יכול לבצע כלום (פתיחת תיקיות, אינטרנט וכו').***

כרטיס מסך:gainward geforce 210.

המחשב כבן שנה של חבר.

מה ניתן לעשות בקשר לזה?

תודה מראש!

פורסם

יעזור אם תספר לנו איזה מפרט יש לך.

קודם כל תבודד את הבעיה.

נתק את כרטיס המסך. הסר את הדרייבר שלו לחלוטין. חבר את הכבל לכרטיס המסך המובנה ותראה מה קורה.

אחר כך תעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך המובנה לגרסא הכי עדכנית. תראה מה קורה אם זה ככה.

במידה והכל עובד, חבר את כרטיס המסך היעודי. תתקין את דרייבר תנסה קודם את זה זבא בדיסק ותראה מה קורה. אחר כך תמחק אותו ותתקין את הכי עדכני.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שזה מחשב של חבר, אין לי אפשרות לעשות זאת כרגע והוא לא ממש אוהב להתעסק עם כל זה.

מפרט:

גם כאן אין לי ממש מושג לפרטי פרטים אבל אגיד מה שאני יודע.

I5 3420 3.2Ghz.

500GB איחסון.

4GB ram.

Nvidia geforce 210.

ספק אין לי מושג אבל אני מניח משהו ג'נרי.

בנוגע לבידוד הבעיה, אנסה להדריך אותו ואחזור עם תשובות.

תודה על העזרה!

פורסם

יש סיכוי טוב שזה בעיה בספק.

אבל לפני שנסיק מסקנות, נסה את הצעדים שאמרתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים