פורסם 2004 במרץ 921 שנים אז אין מצב :-\ של איזה חברה הכרטיס? או שבעצם נראה לי שאף חברה לא שמה על הR9700ים שלה חיישנים..
פורסם 2004 במרץ 921 שנים מחבר אני לא רוצה לפרק את הסינק המקורי חבר שלי משך אותו וקרע את הליבה מן המקום קצת פרובלמטי
פורסם 2004 במרץ 921 שנים אין שום אפשרות למדוד את טמפ' הליבה ללא חיישן חיצוני כלשהו. בתוך הליבה עצמה אין חיישן.
פורסם 2004 במרץ 921 שנים אני לא רוצה לפרק את הסינק המקורי חבר שלי משך אותו וקרע את הליבה מן המקום קצת פרובלמטייש לי שאלה קצת לא קשורה לנושא. אם אני קונה ערכת קירור חדשה ל XT שלי איך אני מפק את המאורר עם הסינק הישן?
פורסם 2004 במרץ 921 שנים יש לו מין פינים לבנים כאלה בצד השני של הכרטיס אז הם מין נפתחים כאלה כל מה שצריך לעשות זה לסגור אותם וללחוץ אותם כלפי מטה
פורסם 2004 במרץ 921 שנים מחבר בעיקרון אם אין מחברים או ברגים על הכרטיס אתה אמור לתלוש אותו בעדינות (סופר עדינות עדיף מצד לצד ולא מלמטה למעלה)
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים מחבר הדרך היחידה היא לשלוף אותו בעדינות סיכון מקצועי לצערי אין דרך אחרת אם אין מחברים וגם אם יש רב הסיכויים שיש מישחה טרמית כלשהיאוגם אם יש רב הסיכויים שהיא תהיה קשה כמו דבק קצת עדינות הרבה מזל :-)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.