עבור לתוכן

קריסה של המשחק GTA SA

Featured Replies

פורסם

אהלן...

הבוקר ניסיתי להפעיל אתה המשחק GTA SA, וכל פעם שאני מתחיל לשחק לא עוברים חמש דקות והמחשב שולח לי הודעה ש'GTA SA .exe' הפסיק להגיב.

ניסיתי את פותר הבעיות של ווינדוס או להוריד איכות וזה לא עוזר.

למען הסר ספק – המחשב שלי עומד בקריטריונים של המשחק (יש לי מעבד Intel® Core i5-3470 CPU @ 3.20GHz , שמונה ג'יגה RAM' יש לי מתאם תצוגה Intel® HD Graphics ואפילו התקנתי עכשיו DirectX וזה עדיין לא עוזר.)

אז אם יש למישהו שמץ של מושג מה לעשות, אשמח לשמוע...

פורסם

^ משחק מקורי?

פורסם
  • מחבר

אני כמעט בטוח שכן.

פשוט המשחק הזה שוכן במחשב שלי איזה שנה אם לא יותר, אבל אם זכור לי נכון, אני העברתי את המשחק הזה מדיסק מקורי של המשחק.

(נ.ב. יש איזה שהו אפשרות עכשיו לבדוק אם זה מקורי או לא?)

פורסם

אם זה מקורי, אז או שאתה מכניס דיסק כל פעם או שהוא מופעל ישר מסטים. אם לא הוא פרוץ וזה נוגד את חוקי הפורום לתמוך בכך.

אין אפשרות להעביר את המשחק מהדיסק ולהפעילו אלא באמצעים שאינם מקוריים.

פורסם
  • מחבר

מצאתי את הדיסק המקורי של המשחק, הפעלתי אותו במחשב והוא עושה את אותו הדבר. חמש (עכשיו למעשה זה היה עשר‏)‏ דקות על השעון והוא שולח לי הודעת שגיאה...

רעיונות?‏

פורסם

להסיר התקנה ולהתקין מחדש?

פורסם
  • מחבר

יש סיכוי שהתקיעה הזאת קשורה איך שהוא לאיזה תוסף או תכונה שאני צריך להתקין במחשב שלי?‏

פורסם

לעדכן דרייברים לא מזיק אף פעם.

להתקין מחדש את המשחק זה גם אפשרות

פורסם

כמה דברים, תנסה לפי הסדר:

- עדכון דרייברים, DirectX

- מצב תאימות windows xp

- אם יש לך בקרי משחק למינהם תנסה לנתק ותבדוק אם עוזר

- תגביל FPS ל- 60. אתה יכול לעשות את זה עם Dxtory לדוגמה

- תגביל את המשחק לעבודה עם ליבה אחת (בזמן שהמשחק רץ, תעשה alt tab ותפתח את מנהל המשימות. מננהל המשימות > לשונית processes > קליק ימני על gta_sa.exe > set affinity > תבחר רק את ליבה 0)

תנסה אולי גם להתקין את פאטץ' 1.01 (יש יותר חדשים, אתה יכול להתקין את 3 אם לא אכפת לך ממודים) http://www.gamershell.com/news_23823.html

אם זה מקורי, אז או שאתה מכניס דיסק כל פעם או שהוא מופעל ישר מסטים. אם לא הוא פרוץ וזה נוגד את חוקי הפורום לתמוך בכך.

אין אפשרות להעביר את המשחק מהדיסק ולהפעילו אלא באמצעים שאינם מקוריים.

לא בדיוק, אפשר [היה בעבר] להשתמש ב- no-cd שטכנית אם יש לך דיסק מקורי זה לא לא-חוקי. no-cd נמצא בתחום די אפור, אבל רוב ה- no cd משמשים כדי לשחק בגרסאות פיראטיות ושם נמצאת הבעיה העיקרית שהופכת אותם לבעיתיים מבחינת חוקי הפורום ובכלל.

אבל no-cd די עברו מן העולם אחרי שהתחילה הפצה דיגיטלית ומערכות ה- DRM המתקדמות ששם צריך קראק פרופר שעוקף את הDRM לגמרי (שכן עם no-cd עדיין היית צריך סריאל חוקי כדי להתקין ולשחק את המשחק)

פורסם

^ :xyxthumbs:

תודה על ההסבר, למדתי ;)

פורסם
  • מחבר

IlanF, באמת תודה רבה על העזרה. המידע עזר לי רבות.

רק רציתי לברר עוד משהו אחד קטן - אמרת כאן אתמול לעשות הגדרות תאימות של המשחק עם windows xp. בהגדרות תאימות שם הוא נותן לי כמה אפשרויות של windows xp, זה משנה איזה אחד מהם אני בוחר?

פורסם

האמת שאני לא יודע כמה ההבדלים בינהם משנים משהו. אני הייתי הולך על הישן ביותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים