עבור לתוכן

רוצה להזמין מקלדת מכנית WASD או FILCO

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להזמין מקלדת מכנית WASD או FILCO , אבל מכיוון שמדובר ברכישה לא זולה הייתי שמח לראות את הדגם לפני שאני מזמין.

דבר נוסף, ויש לי ניסיון טוב עם מקשים כחולים ב QuckeFire Rapid שמרגישים מעולה וניסיון רע עם כחולים של QuickFire Pro שמרגישים רע, הגעתי למסקנה שכל מקלדת (או לפחות כל OEM) מרגיש אחרת לגמרי.

אשמח מאוד אם מישהו יסכים שאקפוץ אליו להרגיש את אחת מהמקלדות האלו, בסווצירים חומים או כחולים.

תודה מראש

שרון

נ.ב

אם מישהו מעוניין לנסות את אחת מהמקלדות שיש לי אוכל להביא אותה איתי.

פורסם

אני משחק עם מקלדת משנת תרפפ"ו

[h=1]Microsoft Digital Media Pro Keyboard[/h]אני ממש מרוצה ממנה והיא מצוינת לי למשחקים ולכל שימוש. מקלדת יחסית פשוטה וממש זקנה, המקלדת הכי וותיקה שלי אך עושה את העבודה מצויין.

זה רק דוגמא לזה שלא תמיד חייב את המקלדת היקרה אלא גם מקלדת ממברנה תעשה את העבודה :)

פורסם

שרון שלום,

ברשותי מקלדת FILCO FKBN104M/EB (מתגים חומים) מזה 4 שנים.

אין לי בעיה שתקפוץ לנסות אותה, אף על-פי שאני מניח שאתה מתגורר במרכז הארץ כך שאולי לא תרצה ליסוע עד לחיפה רק בשביל לנסות מקלדת.

פורסם
  • מחבר
שרון שלום,

ברשותי מקלדת FILCO FKBN104M/EB (מתגים חומים) מזה 4 שנים.

אין לי בעיה שתקפוץ לנסות אותה, אף על-פי שאני מניח שאתה מתגורר במרכז הארץ כך שאולי לא תרצה ליסוע עד לחיפה רק בשביל לנסות מקלדת.

תודה על ההזמנה, אם אהיה בצפון אצור קשר.

שרון

פורסם

כנראה שההבדל בין המקלדות הוא כתוצאה מ OEM שונה, בכללי לא אמור להיות הבדל גדול בין סטוק לסטוק (ל SWITCH עצמו), התהליך הזה עבר הרבה מאוד שנים וכרגע התוצאה דיי קבועה.

אם אני זוכר נכון ה RAPID הוא המקביל של ה FILCO TKL (מיוצרת באותו מקום, נראת אותו דבר אבל החומרים טיפה פחות איכותיים). כמו כן ה TT ESPORTS MEKA G1 מבוססת על אחד מהדגמים המלאים של FILCO (גירסה שתוכננה לגיימינג ואין בה מקש WIN בצד שמאל), גם פה ההבדל הוא החומרים והעובדה שמוגבלים ל MX BLACK.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז אחרי ששני חברי פורום נחמדים (תודה Splashy) הזמינו אותי להקליד על המקדלת שלהם, אני יודע איך מרגישים FILCO חומים וכחולים, ו DUCKY SHINE 2 אדומים.

האמת, למרות האיכות של FILCO די נדלקתי על ה DUCKY בגלל האורות ומקש המחשבון.

בהנחה שהכחולים של DUCKY מרגישים טוב כמו הכחולים של FILCO אני חושב שאלך על ה DUCKY.

מתלבט אם להזמין עכשיו את ה SHINE 3 או לכחות ל 4 שנראת מדהימה מלבד זה שהיא מבריקה ולא מאט.

http://geekhack.org/index.php?topic=58845.0

1. יש כאן למישהו DUCKY עם מקשים כחולים ? שמעתי שה OEM שלהם הוא לא COSTAR אלא משהו שלהם.

2. מאיפה הכי משתלם להזמין DUCKY ? מכאן ?

http://mechanicalkeyboards.com/shop/index.php?l=product_detail&p=506

(חבל שהירוק לא במלאי...)

שרון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים