פורסם 2014 ביולי 1311 שנים היי,למישהו יש ניסיון או רעיונות באיך להוסיף SSD למארז הזה? (HTPC DH101 THERMALTAKE)הוא תומך ב-2 כוננים של 3.5 (שכרגע מאוכלסים) יש איזה טיפים לשיפצור? (וולקרו או דבק דו"צ או משהו יותר רובסטי?) תודה!
פורסם 2014 ביולי 1311 שנים למה לא תעלה תמונה או תמונות של המארז? לפעמים יש מקום מיוחד בגב לוח האם.אם לא, פשוט תקדח חורים ואליהם תבריג את הברגים של הכונן או אחד מהדברים שהצעת. ברגים יהיה הפיתרון הכי יציב.
פורסם 2014 ביולי 1311 שנים מחבר היי דובי, תודהיש פה קצת תמונות של המארז ושל ה-HDD BAY , יש אולי איזה מתאמים שיכולים להתאים? פחות הייתי רוצה לקדוח במארז
פורסם 2014 ביולי 1311 שנים לא ראיתי את התמונות אך הסתכלתי בגוגל. כנראה שכחת את הקישור.בעיקרון יש מתאמים מ3.5 ל2.5 בכמה דולרים והם מגיעים כמעט עם כל מארז.במידה והמארז שלך באמת כזה צפוף אפשר לקדוח חורים. יש לי רעיון נוסף בשבילך אבל בשביל זה אנ י צריך תמונות מהמארז שלך ולא מגוגל כדי לראות את הצפיפות וסידור הדברים.
פורסם 2014 ביולי 1311 שנים מחבר היי דובי, צודק, סליחה שכחתי את הקישורhttp://www.techpowerup.com/reviews/Thermaltake/DH_101/4.htmlאבל נתת לי רעיון שאנסה, אין לי מתאם כזה מ-3.5 ל-2.5, אבל אנסה לחפש, צריך לעבוד, תודה!
פורסם 2014 ביולי 1311 שנים אבל אמרת ששני המקומות של הדיסקים תפוסים ואין עוד מקום. אם כן יש מקום לדיסק נוסף פשוט תעבוד עם מתאם.לפי התמונה יש שם מקום ל4 הארד דיסקים.האפשרות הזולה והמצועצעתהאפשרות היותר יקרה אך מסודרת יותריש עוד מיליון סוגים אך זה בערך הטווח.
פורסם 2014 ביולי 1511 שנים בקייס הקודם פשוט הנחתי את הSSD איפשהו מחובק באחד הכבלים של הספק וזה היה אחלה... כמה אתה כבר מזיז את המחשב וגם כשאתה מזיז יש HDD's בפנים אז אתה לא מנער אותו או משהו
פורסם 2014 ביולי 1611 שנים על חיבורים שמעת? אם אתה לא מטפל במחשב שלך בצורה ראויה לפחות על תמליץ לאחרים.כנראה שגם על זרימת אוויר במארז וסידור כבלים לא שמעת, חפש בגוגל, קישור לדוגמא.
פורסם 2014 ביולי 1611 שנים פחחחחהמערכת שלי יותר מסודרת מכל מערכת שתראה ביוטיוב, וזרימת האוויר כנ"ליש מקום לסידור כבלים באחורי המארז, פשוט הנחתי שם את הSSD. לא רואה שום בעייה פה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.