עבור לתוכן

לכל בעלי הרדיאון 8500, אני צריך את עזרתכם

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים שברתי בטעות צ'יפ מסויים מהרדיאון שלי וכרגע אני מחפש אחד תחליפי או פרטים לגבי אותו הצ'יפ על דגמים אחרים של ה-8500, האם הוא זהה בכולם. אם אתם יכולים לעזור לי, תסתכלו על הרדיאון שלכם, על הצ'יפ הזה ותגידו לי מה רשום עליו. כמו כן אני מעוניין לקנות כרטיס רדיאון משומש שלא עובד, רק שהצ'יפ המסויים יהיה תקין.

פורסם

תנסה לחפש איזה 8500LE חדש...

פורסם
  • מחבר

תנסה לחפש איזה 8500LE חדש...

א) זה לא שווה את זה

ב) אין שום בטחון שאמצא אחד עם צ'יפ דומה עליו...

לכן עדיף להשיג אחד ש"מת" ממישהו... ::)

פורסם

בדיוק נפתח בימים אלו ה-TradeZone באתר

אולי שם תוכל למצוא את מה שאתה צריך

פורסם
  • מחבר

הטרייד-זון עדיין די ריק... דבר אחד שאני לא מבין זה, איך זה שיש 75+ צפיות בתר'ד הזה ואף אחד לא אמר לי עדיין מה כתוב על אותו הצ'יפ המסכן על פני הרדיאון שלו..? או שאין כרטיס כזה פה לאף אחד... אם כך - אני מרגיש מאוד מיוחד ;)

פורסם

מה כאילו? אתה רוצה שמישהו עם כרטיס כמו שלך מת יביא לך את הצ'יפ הזה?

שלי זה נראה יותר כמו איזה טרנזיסטור או רכיב אלקטרוני שלא מכיל מידע מסויים לכרטיס

אלא רק "מנווט" את הזרם..

חוץ מזה אם תקבל אחד כזה, תלחים אותו לבד?

אני חושב שבעבר זה הולחם על ידי רובוט, ולא נעים לי להעליב אבל זה די עבודה קשה להלחים כמו הרובוט..

קנה כרטיס חדש... אין לך אחריות או משהו? ::)

פורסם
  • מחבר

מה כאילו? אתה רוצה שמישהו עם כרטיס כמו שלך מת יביא לך את הצ'יפ הזה?

שלי זה נראה יותר כמו איזה טרנזיסטור או רכיב אלקטרוני שלא מכיל מידע מסויים לכרטיס

אלא רק "מנווט" את הזרם..

חוץ מזה אם תקבל אחד כזה, תלחים אותו לבד?

אני חושב שבעבר זה הולחם על ידי רובוט, ולא נעים לי להעליב אבל זה די עבודה קשה להלחים כמו הרובוט..

קנה כרטיס חדש... אין לך אחריות או משהו? ::)

א) אני לא מבקש צ'יפ כזה מאף אחד, אני יודע איפה להשיג אותם (נראה לי) אני רק מבקש לברר אם זה אותו הצ'יפ על כל ה-8500.

ב) זהו מייצב המתח של הזכרון על הכרטיס, אם אתה רוצה שארחיב לך על זה, רק תבקש ;)

ג) זה ממש לא קשה בשבילי להלחים אחד כזה, במיוחד בהתחשב בעובדה שיש לו בעצם רק 3 חיבורים ולא 8 כפי שזה נראה. הלחמתי כבר בעבר המון דברים שהיו -הרבה- יותר עדינים ודקים מהרכיב הזה ללא בעיה.

ד) אין לי כרגע כסף לכרטיס חדש ובכל מקרה רציתי להשתמש בכרטיס הזה במחשב השני שלי, לכן אני חייב לתקן את זה.

עריכה: בקשר לאחריות... קודם כל תקופת האחריות מזמן תמה, ובכל מקרה נראה לי שאם מישהו שעוסק בזה היה רואה את הכרטיס הזה הוא היה מקבל התקף לב על המקום, לא רואים את הכרטיס עצמו מרוב המודים שעשיתי לו ;D

קאפיש? ;)

פורסם
  • מחבר

אחרי חיפושים רבים (שערכו לי כל היום למען האמת) סוף-סוף קיבלתי מענה ממישהו על סוגו של הצ'יפ... עכשיו רק נותר לי למצוא איפה להשיג אחד, אם מישהו יודע איפה מוכרים דברים דומים בארץ, אשמח לדעת :)

בתחתית התר'ד:

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=3542732&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=all&vc=1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים