עבור לתוכן

מחשב חדש 4000+- ש"ח למשחקים בלבד

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 שקל , אבל עדיף שלא להגיע לזה

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה – רק למשחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש

(מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב – RPG ואסטרטגיה בעיקר.

מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך – 1600X1200כרגע אבל אקנה מסך חדש בהמשך

).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות( גבוהות אם אפשר אני מניח

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך ,

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - 2-3 לא כזה אכפת אבל שלא יהיה מכונת כביסה.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה – OC קל אם זה ייתן קצת מהירות ללא עליה תלולה במחיר

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות – לא צריך לכלול ואין צורך בהרכבה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא ומכל מקום אין לי בעיה להביא את זה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? החודש

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד –לא מתוכנן , אולי החלפה של רכיב אחד או 2.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מעדיף שיתחמם כמה שפחות , כל גודל של מארז יתאים. מוכן לחשוב על כ. מסך משומש \משוחזר אם השיפור במפרט יהיה שווה את זה

פורסם

סוג המשחקים שציינת לא ממש כבד לכן אין שום צורך ב OC וניתן להסתפק בכרטיס מסך משומש עם אחריות כשמחירו כמחצית מהעלות של כרטיס חדש.

אם אתה לא משחק אונליין אין צורך של ממש להשקיע ב SSD.

מעבד:

Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1052

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪135

לוח אם:

Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪389

מארז:

באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪729

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪319

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 - משומש,אריזה מלאה,אחריות עד 01.12.16

כמות: 1 - מחיר: ₪749

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪273

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪95

סה"כ: ₪3741

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3667 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/9y6kuj53

פורסם
  • מחבר

לא ממש כתבתי אם אני משחק אונליין או לא , אבל רוב הסיכויים שאני אשחק בעיקר דברים כמו diablo3 path of exile וdota2 אונליין אם זה משנה משהו, אין לי מושג איך SSD יתרום למשחקי אונליין. תודה על התשובה המהירה.

פורסם

אם כך אז כדאי לקחת SSD של לפחות 120 גיגה, זה ישפר מאוד את זמני טעינת המפות במשחקים וגם מערכת ההפעלה שתותקן עליו תעבוד הרבה יותר מהר.

אני מעריך שבשביל כמה משחקים בודדים ומערכת הפעלה 120 גיגה יספיקו אבל תעשה חשבון אם זה מספיק לך ואם לא כדאי לקחת 250 גיגה דבר שגם יהיה משתלם יותר פר גיגה:

http://www.tms.co.il/product/12935

http://www.tms.co.il/product/12936

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים