עבור לתוכן

המלצה לעכבר, אחיזה או הרגל?

Featured Replies

פורסם

העכבר שלי (MX518) החליט סוף סוף שנמאס לו לעבוד, ואני רוצה לקנות אחד חדש.

ההתלבטות היא:

מצד אחד, אני יכול פשוט לקנות G400 (או G400s) שהוא באותה צורה כמו העכבר הנוכחי שאליו אני כבר רגיל, וגם ידוע כעכבר מומלץ.

מצד שני, האחיזה שלי היא fingertip, והעכבר הנ"ל מתאים לאחיזת palm דווקא, ולטענת רבים לא כל כך נוח לfingertip. נכון שאני כבר רגיל אליו, אבל אולי שימוש בעכבר שמתאים לאחיזה שלי יתברר כנוח יותר בסופו של דבר.

אז זו בעצם השאלה: עד כמה משפיעה ההתאמה של עכבר לאחיזה מסויימת? האם באמת עדיף לי לחפש עכבר שמתאים לאחיזה שלי בהנחה שהוא יהיה יותר נוח בסופו של דבר, או שעדיף לדבוק בצורה המוכרת שכבר התרגלתי אליה?

פורסם

אישית כל עכבר שהיה לי פשוט התרגלתי לאחיזה שלו ( ואין לי משהו מועדף )

נראה לי שאם השנים פשוט צורת האחיזה לא ממש משנה לי

אני יכול להמליץ לך על הסירטון הבא אולי הוא יעזור ויבהיר לך קצת יותר...

פורסם
  • מחבר

תודה על הוידאו, אם כי אני לא בטוח כמה הוא עוזר. בסך הכל הוא בעיקר מסביר על צורות האחיזה השונות - דברים שכבר ידעתי.

גם העובדה שאתה מסתדר עם כל צורת אחיזה לא ממש עוזרת לי, כי אני בבירור לא כזה. אני אוחז בצורת fingertip, ולא משנה באיזה עכבר אשתמש, גם אם אחיזת fingertip ממש לא נוחה בו, זה עדיין כנראה יהיה האופן שבו אחזיק את העכבר.

פורסם

אז לך על עכבר שמתאים לאחיזת fingertip שאמור להיות יותר נוח לשיטה הזו

פורסם

מה התקציב לעכבר?

פורסם

האחיזה שלי היא בין fingertip ל- claw, תלוי סיטואציה וגם לי יש MX518 שעבר ללפטופ, לפני כן השתמשתי בו כל הזמן וכמוך, התרגלתי אליו.

למרות זאת, כשקניתי עכבר חדש למחשב שאני משחק החלטתי שאני קונה משהו שיתאים יותר לצורה שבה אני מחזיק את העכבר, לדעתי הוא הרבה יותר נוח, YMMV.

אני קניתי Zowie AM בעקבות דיון 'ציוד היקפי מומלץ' וקריאה באינטרנט על מספר עכברים.

פורסם
  • מחבר

התקציב באיזור ה-200, מקסימום 300.

תודה Sven על התגובה העניינית. אשמח לשמוע עוד דעות בנושא, או המלצות על עכברים מתאימים.

פורסם
  • מחבר

קניתי בסוף zowie am-gs. תודה למי שהמליץ.

רק מה, מסתבר שלהבדיל מהMX518, הוא לא ממש מתלהב לעבוד ישירות על השולחן שלי. כלומר, כנראה אצטרך להשתמש בפד (בינתיים שמתי דף מתחתיו). יש למישהו המלצה על פד מתאים?

פורסם

אם תרצה להשקיע כ30 ש"ח, כנס לכל חנות מחשבים ותקנה פד עם ג'ל (הגבהה). אם תרצה לשים עוד כמה פונטים, יש לך משטחים לעכבר שנמכרים באייבורי וכאלה בכ70-80 ש"ח של מספר חברות.

פורסם

נכון, זה פד מצוין.

פורסם
קניתי בסוף zowie am-gs. תודה למי שהמליץ.

רק מה, מסתבר שלהבדיל מהMX518, הוא לא ממש מתלהב לעבוד ישירות על השולחן שלי. כלומר, כנראה אצטרך להשתמש בפד (בינתיים שמתי דף מתחתיו). יש למישהו המלצה על פד מתאים?

תתחדש על העכבר. כמו שכתבו לפני, מומלץ פד של Steelseries QCK. ניתן להשיג באייבורי.

פורסם

מצטרף לדיון:

Splashy אני רוצה פד חדש לעכבר שלי. בעיקרון כל פד של רייזר יתאים נכון? אי ני כנראה יקפוץ לאייבורי ויראה מה יש להם במלאי, הפד הזקן שלי (זה הכחול עם הג'ל של ה25 ש"ח) עשה את שלו, מסכן, טס איתי לבוליביה ולארה"ב בלי סוף

אם כבר אני רוכש אז שיתאים עם העכבר ועם המקלדת העתידית ;)

פורסם

^ איזה עכבר יש לך? חשוב להתאים את הפאד לעכבר.

פורסם

Razer deathadder black edition

אני מעדיף מאייבורי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים