עבור לתוכן

מד טמפרטורה חומרתי למחשב

Featured Replies

פורסם

בתרגום לשקלים זה 23,000 לא כולל.

:lol:

800 ש"ח לא רע. בינתיים שלי מספיק לי עד שאשדרג פלטפורמה ו/או לוח אם. כרגע אין לי הגבלה במשחקים אז בינתיים אני נהנה מהמערכת הנוכחית.

עריכה: פותח הדיון, תראה מה עשינו מהדיון שלך ;)

נערך על-ידי דובי770

פורסם

איזה "תפלץ" :t2819:

אני רק בתחילת דרכי עם נייחים, עוד חזון למועד.

בניידים התחלתי עם Dell C840 שירשתי מדוד שלי האמריקאי שיושב אצלי בבית ללא שימוש (מה יש לעשות עם Pentium M1.2-2.00GHZ שלושת-רבעי ג'יגה ראם וארבעים ג'יגה HD? :lol:)

אחרי זה קניתי ממישהו ב180 דולר HP DV2000 שאותו "תרמתי" לאמא שלי

באמצע כל זה קיבלתי מקרוב משפחה מחשב לא עובד ותיקנתי, הוא עדיין בבית איפשהו אחרי שאחי שבר את המסך :kopfpatsch: אבל הכל עובד Dell D620. פשוט באסה, היה מחשב מעולה.

בסוף אחרי שיום אחד נמאס לי מכל המחשבים יד שניה/שלישית/רביעית למיניהם התחלתי לחסוך דולר לדולר (הייתי בארה"ב תקופה) כפשוטו ממש וקניתי את ה-Asus G51J האגדי (מבחינתי) שהיווה שדרוג עצום אך הוחלף ל ASUS G53JW שהיה יותר חזק אבל ממש מכוער ושנאתי איך שהוא נראה.

אחרי שלוש וחצי שנים של משחקים ושימוש בו מכרתי אותו לפני כחודש, מאז אני עם הנייד של HP שבמפרט (סופסוף שש שעות סוללה, ממש בלתי ייאמן!! אחרי הG53JW כל מחשב עם סוללה מעל שעתיים הוא חידוש עצום בשבילי :lol:) והנייח המגניב שלי עם ה8 רמקולים שמסודרים בחדר :hat:

עריכה:: מישהו יודע איך להשיג או שיש לו למסירה ספק כוח (גם ג'נרי) מהקטנים האלה שנכנסים במארז HTPC? חבר נתן לי את המחשב (Pentium D ו1 ג'יגה ראם ללא כ"מ) במתנה ואני יכול להשמיש אותו עם ספק כזה, המקורי נשרף, אך אני לא אשקיע 150 ש"ח לספק חדש בשביל המערכת.

נערך על-ידי דובי770

פורסם

אני רואה שיש לך נסיון עשיר עם ניידים (-:

פורסם

:xyxthumbs:

עריכה: שכחתי, יש לי עוד אחד: compac presario לא זוכר את הדגם בדיוק.

משמש כמחשב לאחים הקטנים כשבאים לביקור:)

חבר נתן לי במתנה אחרי שהלך ההארדדיסק, שמתי אחד חלופי והרי לי מחשב מעולה.

אמנם עם סלרון אך 3 ג'יגה מחפים על כך

נערך על-ידי דובי770

פורסם
  • מחבר
נראה לי אני יזמין גם ואת שלי אמכור ביד שניה.

מה אתה אומר?

עריכה: עם מחיר של 32 דולר אני לא מתווכח, נראה לי אני יזמין.

לפותח הדיון, אני ממליץ לך על מה שעידן כתב, באיביי עם משלוח עולה 32 דולר.

עידן, יש הסתייגויות?

ידוע.. עשיתי בדיקה ב eBay עוד לפני פתיחת הדיון.. רציתי לשמוע חוות דעת נוספת ומה מומלץ..

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים