עבור לתוכן

ארקטיק סילבר 5...שאלה

Featured Replies

פורסם

איך אני אמור בדיוק להוריד את הסינק ולהחליף משחה?

יש מדריך באתר לא?

אם כן אפשר לינק?

בכל מקרה עם מה מורידים את המשחה הישנה?

פורסם

את המשחה הישנה מורידים עם אציטון .

פורסם

זה לא יכול לפגום במעבד או בליבה של כרטיס המסך?

פורסם

אצטון ?? אתה בטוח ?? לפי מה שאני יודע אציטון עשוי אוכל פלסטיק. עכשיו ה PCB של הרכיבים במחשב הוא פלסטיק, ואם האצטון יאכל את ה PCB לא נראה לי שמשחה טרמית תעזור א"כ, כי בעצם לא יהיה על מה למרוח !!

במיוחד לאחר הנזק שייגרם למעבד כאשר יבוא במגע עם אצטון.. אני לא יודע מה קורא כאשר אצטון בא במגע עם סיליקון ולכן אני לא אגיד שאני בטוח בזה.

תשתמש באלכוהול !! בהגיון בריא ובשכל והכל יהיה בסדר .

פורסם

בסדר אני אראה כבר עם מה אני אסיר את המשחה הישנה

עוד משהו שרציתי לשאול

כאשר אני מגיע למצב ששום דבר לא מפריד בין הסינק למעבד מלבד המשחה וזה לא נפרד... להשתמש קצת בכוח?

פורסם

יכול להיות זה דק ואז אתה תטלוש את הליבה ואת הכל ביחד עם הסיינק ...תברר שזה משחה , אם כן אז תרגיש חופשי להשתמש קצת בכוח

פורסם

בו אני אספר לך סיפור... היה לי חבר עם פנטיום 3 800MHZ .. ההיטסינק לא יצא.. הוא משך אותו והוציא אותו, יחד חצי מהליבה, בקיצור ל א נ ע י ם :P .

בהתחלה שים קצת אלכוהול ותראה את תצליח לרפות (לעשות רפוי) את המחשה\פד או מה שלא יהיה שם. אם לא יעבוד תנסה בזהירות להשתמש בכרטיס אשראי או קופת חולים או כרטיס דומה, בשביל למצוא "כיסי אוויר" בין ההיטסינק למעבד לדחוף מעט והוא אמור Pop out בלי בעיות.

היה פה משהו שהמליץ על שימוש בפן כדי לחמם את ההטיסינק וביחד איתו את המשחה\פד טרמי ואז זה אמור לצאת. אני לא ניסיתי אז אני לא יכול להמליץ, אם מישהו ניסה וכיול לספר לנו, או אתה מוכן להסתכן אפשר לנסות. רק אל תחמם את המעבד יותר מדיי!

פורסם

סבבה רק רציתי לכסות את כל המקרים האפשריים כדי לצמצם את הטעויות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים