עבור לתוכן

ארקטיק סילבר 5...שאלה

Featured Replies

פורסם

או קי קיבלתי אותו היום...עכשיו אני לא כל כך הבנתי באתר הבית של המוצר ב Important Reminder ..יש קצת הסבר על הדרך הטובה ביותר שהמוצר הזה יכול לעבוד.

מישהו יכול להסביר לי קצת? הבנתי שצריך לכבות את המחשב פעם ב...שה interface יתקרר לטמפ' החדר,במיוחד הקטע של ה break-in בילבל אותי לגמרי.

http://www.arcticsilver.com/as5.htm

פורסם

כולה חומר טרמי מה עשיתם מזה פרויקט הגריז מבל אייר

יש פה באתר מדריך על הדרך המומלצת ביותר למרוח חומר טרמי, אתה יכול להעזר בו =]

פורסם

הם טוענים שלאחר מריחת המשחה על גבי הציפוי המתכתי של המעבד יש תקופה של 200שעות "הרצה" שבמהלכן יש לכבות את המחשב כל כמה זמן על מנת לאפשר לחלקיקי הכסף להתקרר.

תחשוב על זה כמו מצב של הקפאת נוזל->מוצק (מים למשל). כשאתה מכניס אותם למקפיא הם במצב נוזלי, אט אט הטמפרטורה בין של הנוזל יורדת לטמפרטורת המקפיא (תחילה הנוזל "חם" יותר מהאוויר שבמקפיא) וכך מוליקולות המים מתמצקות עד שבסופו של דבר מתקבל הקרח בצורה גבישית מסודרת מאוד. אם תבדוק את סידור מוליקולות המים ביחס למוצק תראה שבמוצק הן פחות מסודרות.

באותו אופן, כאשר המשחה הטרמית מתחממת לטמפרטורות של 40-60 מעלות (תלוי במעבד שלך) חלקיקי הכסף מתחממים גם הם ויכולים לנוע בחופשיות לתוך המרווחים המיקרוניים שבגוף הקירור (ואולי גוף על פני ציפוי המתכת של המעבד), כאשר אתה מכבה את המחשב לכמה שעות המשחה מתקררת כך שחלקיקי הכסף מתקררים גם הם ומסתדרים בתוך המרווחים הללו.

אני מתאר לעצמי שזה המצב למרות שלא מצאתי בשומקום הסבר לגבי תקופת ה"הרצה" הזו. גם לא נאמר באתר שלהם כל כמה זמן לכבות את המחשב. לכן, אחרי כל יומיים שהמחשב פעל ברצף כיביתי אותו למשך לילה שלם, למחרת הפעלתי אותו וכך חוזר חלילה למשך תקופה של כ-200שעות.

לדווח על שיפור אני לא יכול כי אין לי למה להשוות. אבל אתה מוזמן לנסות עם ובלי תקופת ההרצה ולבדוק בעצמך. במקרה הכי גרוע לא תראה השפעה של המשחה, אבל נזק לא תגרום.

כולה חומר טרמי מה עשיתם מזה פרויקט הגריז מבל אייר

יש פה באתר מדריך על הדרך המומלצת ביותר למרוח חומר טרמי, אתה יכול להעזר בו =]

Vatos-Locos. אתה אמנם תתפלא אבל מאחורי כל ה-"ממבו ג'מבו" הזה באמת יש מדע שלפיו פותחו המשחות הטרמיות, המעבדים ואפילו גופי הקירור המיוחדים של ThermalTake ואחרים ;)

פורסם
  • מחבר

פששש אחלה תשובה תודה אחי.

פורסם

איפה אני יכול לקנות משחה תרמית טובה במחיר הגון בארץ?

פורסם

הלינק לPCH לא עובד לי

בכלל האתר שלהם לא עולה לי בזמן האחרון!

בכל מקרה תוכל להביא לינק לחנות אחרת?

ולרשום איזה סוג משחה תרמית מה הכמות שלה וכמה היא עולה?

פורסם

רוצה גם שנבוא להאכיל אותך וכל המשפחה שלך שניצלים שעשינו ולתת לכם גרבר ככה יפה בכפית ולשים לך סינר יפה, ונקנה לך גם עריסה

חנות באינטרנט אתה לא יודע למצוא? סבתא שלי מריצה ftp ואתה לא יודע אפילו למצוא לינקים באינטרנט, אני הייתי עוזב לרגע את הAS5

כי לפי מה שנראה לי אתה תשרוף את האמא של המחשב שלך...

פורסם

בוא יא חתיכת עבריין מקלדת מה אתה פותח את הפה המחוצ'קן שלך חתיכת טמבל שלא יוצא מהבית...?!

מה אתה חושב שאני טמבל שלא יודע ללחוץ על לינק או לא יודע מה זה PCH?!?!

אמרתי שPCH משום מה לא עולה לי אז ביקשתי אם תוכלו לרשום לי דגם כמות ומחיר...

או לתת לי לינק לחנות אחרת.

ואם אין לך משהו מועיל להגיד אני מציע שתשתוק.

פורסם

www.zap.co.il

www.google.co.il

www.walla.co.il

אתה רוצה שאני יבוא רגע אלייך ויעשה לך COPY PASTE או שאתה תסתדר?

עשית מעצמך מספיק NOOB אל תוכיח את זה

פורסם
  • מחבר

תפסיקו לריב ילדודס...anyway...

עשיתי בדיקות מאמץ עם המשחק zero hour לפני ששמתי את המשחה ואחרי...והוא הוריד לי בממוצע 5-6 מעלות!!! אני מאושר.

פורסם

אוי לא רק שד"ר אוברקלוק הגדול והרע יקרא לי נוב עכשיו אני לא אחשוף את פני ברבים ואשב בבית בבושת פנים!

אתה רואה את האחראים של הפורום שהם מבינים קצת קצת יותר ממך הולכים וקוראים לאנשים בפורום שלא מבינים כמוהם נובים?

לא.

זה רמז כלשהו לאיך שאתה אמור להתנהג למרות שאני בטוח שהידע שלך לא בדיוק נתון להשוואה עם הידע שלהם...

פורסם

Cut out the arguing, you're hogging the thread.

Dr. OC, I suggest you watch what you say in the future, behavior like this is unacceptable.

פורסם

*עריכת מנהל*

רציתי לשאול זה האם יש שימושים למשחה תרמית חוץ מסינק למעבד?

פורסם

בוודאי! , משחה טרמית יכולה להמרח בכל מקום , מכרטיס מסך ועד ספק כוח אפילו(מאוד נדיר) , כאילו , אני שמתי AS3 על הכרטיס מסך שלי והיא הורידה לי איזה 5-6מעלות מהמשחה של הסטוק , ושמתי גם דבק טרמי על הקירור של הזיכרונות של הכרטיס... חומר טרמי מאוד חשוב להולכת חום כאשר מדובר ברכיבים אלקטרוניים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים