עבור לתוכן

צריך להרכיב מחשב סביב Intel-Core-i5-2540M. אשמח לעזרה. תקציב 1.6K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

לנסות ולחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס ואינטרנט ואולי קצת סרטי HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): לא

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?: יש כבר מעבד Intel-Core-i5-2540M כך שלא צריך מעבד, וצריך לבנות את המחשב לפי המעבד הזה.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. יש צורך בהרכבת המחשב.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים: אין העדפה. איזור ירושלים או רמלה יעזור

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבועות הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה): לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שידרוג מאסיבי בעתיד. המחשב אמור לשמש אותי לפחות לשלוש-ארבע השנים הבאות.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אין

פורסם

מחשב נייד?

תעלה את התקציב ל2200+

המעבד שבכותרת הוא מעבד למחשב נייד. השאלון שמילאת, עבור מחשבים נייחים. תיסגר על איזה מחשב מדובר ותכתוב.

המעבד שכתבת שיש לך הוא מעבד למחשב נייד. אין למיטב ידיעתי מחשב נייד שנמכר בלי מעבד.

תפרט בדיוק מה יש לך, תמונות לא יזיקו.

נערך על-ידי דובי770

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח במה שאתה אומר? קצת מוזר לי

ואני כמובן מנסה לבנות מחשב נייח...

פורסם

i5-2540m הוא מעבד MOBILE . יש לו פינים ( 988) , למעבדים של שולחני אין פינים מזה זמן מה. לך יש פינים או נקודות מגע ?

נערך על-ידי yoavke
לא בפוקוס

פורסם

המעבד הזה היה נמכר כ retail

הכי טוב שתוודא איזה מעבד יש לך

פורסם

תעלה תמונה של המעבד הכי טוב.

בכל מקרה, גם אם יש לך מעבד נייד שלא יתאים, ב1600 ש"ח או קצת יותר תרכיב מחשב עם מעבד שיותר חזק משלך בכל מקרה.

בכמה קנית אותו?

נערך על-ידי דובי770

פורסם
  • מחבר

זה לחבר שלי , הוא לא קנה אותו אלא קיבל מהעבודה והוא לא זכר איזה דגם זה אז בדקנו באינטרנט לפי כמה אותיות שרשומות על המעבד עצמו והדגם של המעבד שרשמתי זה מה שהפויע בגוגל

בכל מקרה יש לו פינים ולא משטח מגע ואני מצרף כאן תמונות שאולי יוכלו לעזור, תודה

9gh5k.jpg

k7jy.jpg

פורסם

i5-2540m זה מעבד של מחשבים ניידים (m=mobile), אבל מה שאתה מראה בתמונות הוא של נייח, לכן זה לא הדגם הנכון.

תרשום פה בבקשה את מה שרשום עליו כי בתמונה לא רואים.

פורסם

תצלם את המכסה הכסוף של המעבד מקרוב שיראו את הכיתובים באופן ברור.

פורסם
  • מחבר
processor.jpg

נערך על-ידי dror_gh

פורסם

להרכיב מחשב מחלקים חדשים עבור המעבד הזה נשמע לי מיותר, המעבד הזה בן שנתיים.

יש לך 2 אופציות:

1) לרכוש חלקים יד שניה שאנשים מוכרים.

2) למכור את המעבד להוסיף כסף ולקנות מערכת חדשה.

נערך על-ידי דובי770

פורסם

למה, דווקא מדובר על אחלה מעבד.

מצד שני כן אולי יהיה אפשר למכור אותו במחיר טוב (יש לו חתיכת ביקוש לדגם הספציפי הזה) במידה ולא תעשה אוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

החבר לא מעוניין למכור. מאחר שהדרישות הן כולה למחשב אינטרנט ואופיס הוא כן רוצה להרכיב סביבו מחשב. השאלה אם אתם יכולים להמליץ לי על משהו בתקציב שציינתי סביב המעבד הזה ?

תודה רבה

פורסם

כן. לשימושים האלה חבל. תמכור אותו ב800, תוסיף כמה מאות שקלים ותקבל מחשב מצוין שיספיק לכל צרכיו.

בכל מקרה:

1) האם הוא מסכים לרכוש חלקים יד שניה? זה יוזיל את המחיר משמעותית.

2) אם הוא מעונין בחדש, אנא ציין את התקציב.

כמו"כ מלא את השאלון הבא כדי שנוכל להיות יותר חכמים איזה חלקים להמליץ לך.

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

quote_icon2.png

נערך על-ידי דובי770

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים