פורסם 2004 במרץ 821 שנים איך הסידור שלי?הוא די מרעיש אבל אז בעיקר מעניין אותי לדעת איך אוכל להפחית את הרעש. שמעתי על גומיות אבל המאורריםלא זזים אלא מקובעים טוב, שמעתי גם על ספוגים אבל לא ברור לי מה הכוונה אז כל הצעה להחליש את הרעש תעזורמאוד כי כבר איזה 10-13 מטר לדעתי מהמארז שומעים אותו!!! תודה מראש! 8)
פורסם 2004 במרץ 821 שנים מעולה!זה המארז הכי אדיר בעולם!!! כולו נשלף! יש לו בורג אחד ופול מקומות למאווררים!! יש לך גם מקום ל40\60 ממ בחלק התחתון האחורי של המארז... אין פילטר עגול... הוא מלבני כזה.תקע אחד על הגג ואתה מסודר קופלט
פורסם 2004 במרץ 921 שנים מתוך ניסיון אני ממליץ לך לעשות חור בדלת בדיוק מול המעבדולשים שם מאוורר 80זה מוריד בהרבהבעיקר למעבדאבל גם ללוח
פורסם 2004 במרץ 921 שנים אחי אתה יכול בבקשה להביא לי את השם המדוייק של המארז? כי אולי אני אקנה כמוהווהוא מגיע כבר עם 4 מקומות מוכנים למאווררים שאתה שמת?
פורסם 2004 במרץ 921 שנים מתוך ניסיון אני ממליץ לך לעשות חור בדלת בדיוק מול המעבד ולשים שם מאוורר 80 זה מוריד בהרבה בעיקר למעבד אבל גם ללוח בדיוק מול המעבד לא יעזור בהרבה כי מאוורר לא דוחף אוויר בצורה ישרה האוויר עף לצדדים.. ככה שתן למאוורר איזה 5 ס"מ ימינה מהמעבד כדי שהאוויר שיוצא לצד אחד יגיע ישר אליו ולצ'יפסט.. ככה זה יהיה הכי טוב! ואתה ממש תרגיש שיפור (מניסיון..) מאיפה לוקחים המאוררים הקדמיים את המאוויר? אני מאמין שהם לוקחים אותו מבחוץ... בטח התכוונת אם יש להם איזה חורים או משהו.. אני לא רואה אבל מן הסתם בטח יש להם חור בתחתית של המארז איפה שאתה לא יכול לראות.. עד כמה זה עוזר להם אני לא יודע אבל יש להם זה בטוח...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.