עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

המבצע החדש של הוט מובייל...משתלם או חתול בשק?

Featured Replies

פורסם

יצא מבצע חדש של הוט מובייל שבו הם מציעים חבילה ללא הגבלה+ספק אינטרנט ביתי + מכשיר לבחירה. המבצע מצד אחד נראה כמו צעד ענקי אחורה בכך שאתה צריך להתחייב ל36 חודשים. אך מצד שני המחירים שהם מציעים הם +- המחירים שכיום אני משלם בכל מקרה רק על החבילת פלפון ללא הגבלה שיש לי. יש פה איזה קאץ' שאני מפספס או שתכלס המבצע הזה משתלם?

אגב פרסמתי פוסט דומה לזה ומשום מה הוא פשוט נעלם.....אז אם מישהו ממנהלי הפורום חושב שיש לי איזשהו קשר להוט וזה פוסט פרסומי אז ממש לא...

פורסם

המכשיר מהמחיר ה"התחלתי" למקרה שפספסת הוא לא בדיוק אייפון 5S או גלקסי S5, מדובר על מכשיר סיני שעולה 100$ בלחץ...

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

ממה שנראה באותיות הקטנות - עלות המכשיר היא בנוסף למחיר החבילה שהוא 50 ש"ח בשנה הראשונה, ו70 ש"ח לאחר מכן. כך שזה לא באמת מכשיר במתנה, ואפילו לא בהנחה...

פורסם
  • מחבר

וואלה תודה רבה על ההערות....ברור לי שהמחיר תלוי בסוג המכשיר.

אבל תאורתית אם כיום אני משלם 89 ש"ח לגולן טלקום על חבילה ללא הגבלה בכל מקרה והם מציעים s4+חבילה+ספק ביתי אז יש מצב שזה שווה לי. השאלה שאני צריך לשאול את עצמי אם זה שווה לי לשלוש שנים מעכשיו.

וגם כן צריך לבדוק שזה באמת כולל את החבילה...אם לא זה ממש לא משתלם.

פורסם

עם כל ההתפתחויות בשוק, לא יודע אם שווה להתחייב לשלוש שנים.

פורסם
ממה שנראה באותיות הקטנות - עלות המכשיר היא בנוסף למחיר החבילה שהוא 50 ש"ח בשנה הראשונה, ו70 ש"ח לאחר מכן. כך שזה לא באמת מכשיר במתנה, ואפילו לא בהנחה...

המחיר שהם מציגים הוא "החל מ-65 ש"ח לחודש".

אבל תאורתית אם כיום אני משלם 89 ש"ח לגולן טלקום על חבילה ללא הגבלה בכל מקרה והם מציעים s4+חבילה+ספק ביתי אז יש מצב שזה שווה לי. השאלה שאני צריך לשאול את עצמי אם זה שווה לי לשלוש שנים מעכשיו.

אתה לא מתחייב על החבילה, זה אסור על פי חוק. ה"התחייבות" היא פשוט עסקת תשלומים על המכשיר.

אבל נראה לי שאתה קצת לא מבין את המחירים. ה-S4 יעלה לך 89 ש"ח בחודש*36 וזה בנוסף ל-50 ש"ח על החבילה (שעולה ל-70 ש"ח אחרי שנה) ובלי קשר אליה.

אתה תשלם תשלום חודשי של 139 ש"ח בשנה הראשונה, ו-159 ש"ח לאחר השנה הראשונה.

אגב, זה מחיר יקר אחושרמוטה - 3204 ש"ח ל-S4 מסריח.... בחנויות פרטיות הוא עולה 1900 ש"ח.

אם אין לך מזומן אז קח אפילו הלוואה מכרטיס האשראי (כלומר תשלומים-קרדיט) ותשלם משמעותית פחות (כ-2500 ש"ח אני מאמין).

עם כל ההתפתחויות בשוק, לא יודע אם שווה להתחייב לשלוש שנים.

כאמור, הוא לא מתחייב על שום דבר שקשור לספקית הסלולר. הוא בסך הכל רוכש מכשיר ב-36 תשלומים ובמחיר מופקע..

פורסם
  • מחבר

צודק....ה"החל מ65 ש"ח לחודש" זה באמת המכשיר akai והחבילה ב49 ש"ח. כך שבאמת המחירים שמופיעים הם אך ורק על המכשיר. אני מעודכן במחירי השוק פשוט חשבתי שהמחירים שהם מציגים הם כוללים את הכל ושלא צריך להוסיף לכך את מחיר החבילה. לא משתלם בעליל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.