עבור לתוכן

האם יש חנות עם אוזניות איכותיות בחיפה?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת. ראיתי ששאלו על חנויות כאלה בכלל (לא רק בחיפה) אבל לא ממש נתנו שם תשובה וסטו מהנושא.

חשוב לי שהחנות תהיה בחיפה. יותר ספציפית, אני מחפש אוזניות In-Ear או E71 של Sony או משהו דומה ברמה ומחיר. אם מישהו מכיר חנות בחיפה שמוכרת אוזניות אלו או כל אוזניות איכותיות אחרות, זה מאוד יעזור לי.

תודה.

פורסם

חנות שמוכרת אוזניות איכותיות?

יש כזה דבר בארץ? :o

עכשיו ברצינות, אני בספק שתמצא חנות שמוכרת ציוד אודיו איכותי מהסיבה הפשוטה שפשוט אין ביקוש; כישראלים שומעים אוזניות במעל ל100שקל הם אפילו לא מתקרבים לאותן אוזניות(במיוחד אם האוזניות קטנות- כאלה שניכנסות לאוזן, שלדעת רבים צריכות לעלות לא יותר מ50 שקל :P)

אני לא יודע כמה עולות הסוני E71 אבל יש את האוזניות של shure בheadphone.com ב3 דגמים של אוזניות שנחשבות כהכי טובות במחיר שלהן (יש ב100$, ב180$ וב550$).

פורסם
  • מחבר

אני מודע לאוזניות של Shure, העניין הוא שהתקציב שלי הרבה יותר נמוך מ-100$, יותר בסביבות 30-40$. האוזניות שהזכרתי עולות 32$ בAMAZON.

אני לא צריך אוזניות ממש טובות אלא אוזניות עם איכות סבירה ומעלה. השימוש הוא שעתיים וחצי של נסיעה ברכבת פעמיים בשבוע :)

פורסם

המלצה אישית? לרכבת אל תיקח את הסוני EX71.

יש לי אותן, טובות יחסית למחיר ונוחות מאד, יותר טובות מרוב אוזניות הכפתור המחיר הזה. אבל עדיף לך להוסיף קצת תקציב ולקנות איזה סנהייסר 497. משהו איכותי וטוב שתהנה ממנו בנוחות מעולה.

אגב, מה המקור שלך? מאיפה תצא המוזיקה?

פורסם
  • מחבר

המקור הוא Creative Jukebox3. אם אני לא טועה, הסנהייזר שהצעת הן אוזניות גדולות, אבל אני רוצה משהו ממש קטן, שיהיה נוח ונייד.

בכל מקרה, האם יש הצעות איפה להשיג אותן בארץ (את הסוני)? כי ממש לא בא לי לשלם 17$ על משלוח עם מסטופ.

פורסם

אני יכול להציע חנות מעולה! הכי טובה בחיפה ואחת הטובות בצפון בדוק אחרי תירתואים של חצי שנה מצאתי אותם מיתחת לאף טוב ליד אבא שלי הם ממוקמים בחיפה עיר תחתית רחוב העצמאות 63 "טל-מיר אלקטרוניקה" אני מבטיח לך שאם לא תימצה שם את מה שאתה מחפש הם לפחות יכוונו אותך למקום/נוצר הכי מתאים לדרישות שלך ודרך הגב ליפני שאתה פוסל את סנהייר אני ממש מציע שתישמה אותן ורק אז תחליט

פורסם

לטלמיר יש מבחר אבל זו לא חנות אודיו אלא אלקטרוניקה.

תנסה ב "אודיופיל" בכרמל.

פורסם
  • מחבר

אני יכול להציע חנות מעולה! הכי טובה בחיפה ואחת הטובות בצפון בדוק אחרי תירתואים של חצי שנה מצאתי אותם מיתחת לאף טוב ליד אבא שלי הם ממוקמים בחיפה עיר תחתית רחוב העצמאות 63 "טל-מיר אלקטרוניקה" אני מבטיח לך שאם לא תימצה שם את מה שאתה מחפש הם לפחות יכוונו אותך למקום/נוצר הכי מתאים לדרישות שלך ודרך הגב ליפני שאתה פוסל את סנהייר אני ממש מציע שתישמה אותן ורק אז תחליט

תודה על החנות.

לגבי הסנהייזר : אני לא פוסל אותן בגלל הסאונד (כי אני יודע שהוא מעולה) אלא בגלל הגודל שלהן.

שוב, אני מחפש אוזניות In-Ear בגלל הבידוד הטוב שהן מספקות ובגלל הגודל הקטן.

פורסם

יש את הסנהייזר HD 202 שאני לא חושב שהם גדולות כל כך, הסאונד מצויין וגם הבידוד. תכנס ללינק הזה:

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000065BP9/002-1558679-4705608?v=glance&s=electronics&me=ATVPDKIKX0DER&vi=pictures&img=14#more-pictures

אתה יכול באמת לקנות אותם באמזון ב29 דולר אבל אם אתה רוצה בישראל את יכול לקנו מפה:

www.djshop.co.il ב-200 שקל.

פורסם
  • מחבר

אבל איך בכלל אפשר להשוות את הגודל של הסמהייזר 202 או 497 לגודל של אוזניות In-Ear?

פורסם

מצד שני, איך אפשר להשוות בכלל את האיכות של סנהסייזר 202 או 497 לאוזניות IN EAR של סוני?

פורסם
  • מחבר

;D אני לא משווה חס וחלילה, אבל אני חושב שציינתי (ואם לא אז אני אגיד עכשיו) שיותר חשוב לי הגודל מאשר האיכות. אני צריך אוזניות עם איכות בינונית בלבד, לא משהו high end. העיקר שיהין קטנות וניידות. ובהיעדר 100$ או יותר החלטתי ללכת על הסוני.

פורסם

מצד שני, איך אפשר להשוות בכלל את האיכות של סנהסייזר 202 או 497 לאוזניות IN EAR של סוני?

אם כבר אז איך אפשר להשוות את האיכות של ה497 והסוני 71 לסנהייסר 202.

ה202 ממש ממש אבל ממש לא באותה הרמה.

מילא 212, סביר...

בכל אופן, אני לא חושב שאתה תמצא בארץ את הסוני. בתור אלטרנטיבה אתה יכול לחפש סנהייסר MX500 או PX200.

פורסם
  • מחבר

כן, אבל הם לא מספקים את הבידוד שאני מחפש.

בכל אופן, ביררתי בחנות "אודיופיל" והם לא מוכרים סוני, הוא אמר שהוא מתעסק בדברים יותר רציניים כמו GRADO ואם מישהו רוצה משהו ממש מיוחד אז הוא גם יכול להביא, אבל לא פשוטים כמו EX71.

בקשר לשאלה המקורית : מישהו מכיר עוד חנויות שיכול להיות שמוכרות אוזניות טובות?

פורסם

אם אתה רוצה אוזניות מהסוג הזה אז אין לך מה לחפש אתה לא תמצא אוזניות כאלה איכותיות אז אם אתה רוצה אוזניות כאלה שבתוך האוזן תקנה סתם אוזניות פשוטות בכמה עשרות שקלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים