עבור לתוכן

הקניית המחשב וכ.מסך שלי

Featured Replies

פורסם

אייבורי, ו-KSP הם חברות מעולות כי הן נותנות מחיר נמוך משמעותית מהמכיר בשוק, פשוט בגלל שהם לא רוצים לפתוח אריזות סגורות כדי שהלקוח יקבל מוצר שלא נפתח. אני לדוגמה קיבלתי EVGA 660 Ti OC עם תקלה כל שהיא שיצרה את הבעיה שאין תצוגה אחרי התקנת מנהלי התקנים מהאתר של יצרנית מעבד הגרפי, מהדיסק של EVGA אכן פעלו מנהלי ההתקנים, אחרי KSP אמרה לי לחקות חודש עד יציאת מנהל התקנים חדש. לא הסכמתי והחזרתי את המוצר לחנות כי רציתי בכלל ASUS 7970 ARES II וסתם הבנק לא נתן לי למשוך 5000 תוך 24 שעות אלה 2500. אני איחרתי ביום 1 מה-14 ימי החזרה (לפי החוק) ובגלל זה לא החליפו לי את המוצר בתוספת תשלום אלה בדקו לי את המוצר חודש באיירך ונתנו לי כרטיס אחר ללא OC שהוא לא היה רשום בקבלה וניתן לי מחוץ לחוק היבש ומתוך רצון טוב. נראה לי שאני היום מתבאס ואפילו לא מרוצה שלא הצלחתי לקנות את כ.מסך שרציתי, כי אני אף פעם לא ראיתי את הכרטיס הזה ורק אני מתרשם מהסרטונים והשביץ סביבו.

לאומת המחשב שלי שאני קניתי בתשלומים כל 24 שעות של 2500 במזומן והחזרת המחשב הישן* בחנות שהפנו אותנו אליה רב החנויות ששאלנו אותם איפה החנות "ארבל מחשבים בעם" או "הרבל מחשבים בעם", לחנות הזאת לא אכפת מהחוק, והיא נתנה לי מעבד i7 860 כשאני לא ידעתי עליו ורציתי Quad Core 9970, אני היום יותר מרוצה מהמעבד הקיים ואני כבר יכול להשביץ בו.

פורסם

הממ... מה?

Bennash, מהי מהות הדיון? לא הבנתי מספגטי המשפטים הדחוס הזה, אני מצטער.

פורסם
  • מחבר

שורה תחתונה: פעם הבאה אני מביא את המחשב שיחברו את הרכיב ויתקינו דרייברים במעבדה שלהם לבד כשאני בחנות תמורת רק הפתקית מקורית שיוצאת מהבנק או הכספומט או הבנקט או המידעומט לפני שאני מתחיל לשלם עד שהם מסיימים לשמור על הרכיב. ולפי הפתקית ישקלו אם לתת ללקוח רכיב שנותן בצועים פר מחיר או רק ביצועים.

פורסם

bennash , אני שמח שאתה משתף במסקנות שלך, אבל כדי שיבינו מה המסקנות,

אתה חייב להשתמש קצת בסימני פיסוק, לרדת שורה מדי פעם ולהגדיש כמה שניות לניסוח..

בכל מקרה, בהצלחה ברכישות הבאות שלך!

פורסם

או שיצטט את החתימה של המשתמש סוכריותMאנדM :smiley1:

פורסם
  • מחבר

*את המחשב לפניו קניתי מאותו חנות בדיוק. מזכייה בקזינו בסלובניה 1200 שקל בזמנו (200 אירו) שבקש ממני המוכר לראות על מה אני מדבר ואז הוצאתי את השטר והנחתי על השולחן שמולי המוכר מיד שעזבתי את השטר הוא חטף אל מתחת לסבדר ואת שאר הסכום סבתא שלי שילמה באותו קונץ מהקנטה מצ'כיה בחישוב שקל לאירו לפי שער מחירה של בנק לאומי ואחרי יום האירו ריסק את הדולר. כך שהחנות לא הפסידה אפילו אם היא הייתה מחליפה בצ'אנג' עם ריביות גבוהות ושער המרה גבוהה שהיה אז לפני הסדר הצ'אנג'ים. ואימי שילמה גם סכום כל שהוא.

- - - תגובה אוחדה: - - -

שכחתי לציין שהמעבד הקיים עכשיו הוא לא 860 אלה 880 שעלה 1000 שקל באי ביי ועוד פחות מ 50 שקל לדואר שהוציא את המוצר מהמכס.

זה נראה לי עדיין לא מובן: המחשב הראשון שאימא שלי קנתה להכנת שיעורי בית על גרפיקה ממוחשבת. נקנה ב- "הרבל מחשבים בעם" או ב- "ארבל מחשבים בעם" ובמכירת חג המולד 1995 אימי קנתה לי בחנות הזאת או לידיה מספר תקליטורי משחק. ולא שהמחשב לפניו נקנה ב-"הרבל מחשבים בעם" או ב- "ארבל מחשבים בעם" אם זה לא היה מובן.

פורסם

מה המטרה של הדיון הזה? איזה מסקנה אנו אמורים להסיק מההודעות בדיון הזה?

מחשב מ1995 זה לא ישן, זה ישן נושן נוסטלגי.

היה לך כרטיס מסך VOODOO3? אחד הכרטיסים הטובים לזמנם.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהיה לי כ.מסך VOODOO3 אני רק יודע שהיה לכ.מסך זיכרון כפול, כלומר במקום 2 מגה - לפחות 4 מגה עם לא יותר. והמחשב הראשון הוא פנטיום 100 כלומר 100 מגה הרץ.

אני טסתי לסלובניה בטיול כמו כולם שלא יכולים 3 שנים לצאת מהארץ.

והמחשב הראשון ב 1995 בסמוך לטיסה לאנטליה בתורכיה שהטיסה היא מתנה לקראת כיתה א'.

סך הכל 3 מחשבים: מחשב פנטיום 100, מחשב פנטיום D ומחשב i7.

פורסם

אני לא מבין מה מטרת הדיון?

נהיה לי כאב ראש וסחרחורת מלנסות להבין את ההודעות...

פורסם

אל תתאמץ, לא תצליח ;)

הVOODOO3 היה בשביל Descent 3 נראה לי. אחד המשחקים הטובים.

שיחקת Descent?

פורסם

STOP FEEDING THE TROLL

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהיה לי כ.מסך VOODOO3 אני רק יודע שהיה לכ.מסך זיכרון כפול, כלומר במקום 2 מגה - לפחות 4 מגה עם לא יותר. והמחשב הראשון הוא פנטיום 100 כלומר 100 מגה הרץ.

אני טסתי לסלובניה בטיול כמו כולם שלא יכולים 3 שנים לצאת מהארץ.

והמחשב הראשון ב 1995 בסמוך לטיסה לאנטליה בתורכיה שהטיסה היא מתנה לקראת כיתה א'.

סך הכל 3 מחשבים: מחשב פנטיום 100 (נקנה בין השנים 1994-1996), מחשב פנטיום D (נקנה בשנה לא ידוע) ומחשב i7 (נקנה בין השנים 2009-2010)

אפשר לסגור את הדיון כל השאר אחרי "השורה התחתונה" זה מענה לתגובות שלא בהכרח קשורות ישירות לדיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים