פורסם 2014 ביולי 511 שנים הכרטיס מסך שלי הוא: SAPPHIRE HD 5770אחרי כמה זמן במשחק המסך לא מראה תמונה יותר, כנ"ל עם התוכנה FurMark.פעם הוא לא היה עובר את ה-70 מעלות עכשיו הוא מגיע לי ל-90+איזה משחה תרמית כדאי לקנות ומאיפה?בבקשה עזרה!!!
פורסם 2014 ביולי 511 שנים אל תשתמש ב-furmark, היא יכולה לדפוק לך את הכרטיס.אם הכרטיס אכן מתחמם יתר על המידה, בדוק קודם כל את הניקיון שלו - האם המאוורר שלו מסתובב בצורה תקינה וצלעות הקירור שלו נקיות.אם אתה רוצה גם למרוח משחה טרמית, יש לך למשל את mx-2 של ארקטיק שהיא לא רעה בכלל (אני משתמש בה).
פורסם 2014 ביולי 511 שנים מחבר כן אני כבר ניקיתי את הכרטיס ביגלל זה רציתי המלצה על משחה תרמית.באיזה תוכנה להישתמש לבדיקת מאמץ?
פורסם 2014 ביולי 611 שנים יש לך את OCCThttp://www.ocbase.com/אני אוהב אותהבגרסא החדשה יש לה גם מעמס על GPU
פורסם 2014 ביולי 611 שנים תוכל לרשום את דגם המארז המדוייק? בנוסף ציין כמה מאווררים יש בתוכו והיכן ממוקמים, כמו כן האם יש מקומות להוספת מאווררים?
פורסם 2014 ביולי 611 שנים מחבר הספק כוח יש לו מאוורר 80mm.אין למארז דגם, כמו שאמרתי הוא ג'נרי. יש לו מאוורר 80mm מאחורה. הכל בו קטן, אני לא יכול לסגור אותו ביגלל ה-Mugen 2.
פורסם 2014 ביולי 611 שנים ואתה מצפה שעם מארז ג'נרי כמעט בלי מאווררים הטמפרטורות לא יהיו גבוהות ועוד ביולי?
פורסם 2014 ביולי 611 שנים הוא אומר לך שהוא פתוח, ואתה מגזים. לחבר שלי יש gtx460 במארז טרמלטק סיזר ללא שום מאוורר. הבעיה במקרה הזה כי כנראה שגוף הקירור לא יושב טוב או מהודק לליבה.
פורסם 2014 ביולי 611 שנים מחבר שיניתי ביוס לכרטיס הזה ממזמן, הבעיה הייתה שהוא לא עבד במקסימום מהירות שעון.הוא אומר לך שהוא פתוח, ואתה מגזים. לחבר שלי יש gtx460 במארז טרמלטק סיזר ללא שום מאוורר. הבעיה במקרה הזה כי כנראה שגוף הקירור לא יושב טוב או מהודק לליבה.כן לאחרונה התקנתי SSD אני חושש בטעות מעכתי אותו והמשחה טרמית התפוררה. נערך 2014 ביולי 611 שנים על-ידי Jabberwock
פורסם 2014 ביולי 611 שנים אז תחליף משחה.ועל הדרך תבדוק שגם לא נגרם נזק פיזי לצלעות הקירור. כולל צינורות, סנפירים, המשטח שבא במגע עם המעבד, וכו'...
פורסם 2014 ביולי 611 שנים מחבר טוב החלפתי משחה, מתי אני יוכל לבדוק טמפרטורות? זאת אומרת, האם אני צריך לחכות שהמשחה תתייבש?עריכה: טוב אני חושב שעכשיו זה הסתדר אבל מה זה PCH Diode 73 °C ??? נערך 2014 ביולי 611 שנים על-ידי Jabberwock
פורסם 2014 ביולי 711 שנים טוב החלפתי משחה, מתי אני יוכל לבדוק טמפרטורות? זאת אומרת, האם אני צריך לחכות שהמשחה תתייבש?עריכה: טוב אני חושב שעכשיו זה הסתדר אבל מה זה PCH Diode 73 °C ???https://www.google.co.il/search?q=PCH+Diode&oq=PCH+Diode&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8תקרא את הלינק הראשון
פורסם 2014 ביולי 711 שנים טוב החלפתי משחה, מתי אני יוכל לבדוק טמפרטורות? זאת אומרת, האם אני צריך לחכות שהמשחה תתייבש?עריכה: טוב אני חושב שעכשיו זה הסתדר אבל מה זה PCH Diode 73 °C ???משחה לא צריכה להיות יבשה ... ההפך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.