עבור לתוכן

עד מתי הבלגה? (נפתר - הסתיימה ההבלגה)

Featured Replies

פורסם
אני מקווה שיתפוס אותך איזו רקטה שלהם, ובכך תעלה מנת המשכל הממוצעת בישראל

חולירע

לא מבין איך ישראלים התחילו להשתמש בביטויים כאלה בצורה כזאת קלילה, המדינה הזאת מאבדת את הצורה שלה במהירות שיא.

• תגובות 101
  • צפיות 17.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה באמת מצער.

ישראלים פחות חסונים בנפשם הולכים ונהיים דומים יותר ויותר לאויבינו המוסלמים ובכך פוגעים בעליונות המוסרית והערכית שלנו על תרבות האסלאם הרצחנית.

האירוני הוא שהם עדיין משתמשים בהצדקת העליונות שלנו בדמוקרטיה, זכויות, חירות לאזרח וחופש ביטוי, בניגוד למה שקורה במדינות מוסלמיות. אבל בד בבד הם קוראים לשלול את כל אלה ממי שלא מסכים איתם, והקיצונים שבהם גם מאחלים מוות למתנגדים לדעותיהם.

אם החבר'ה האלה ישתלטו הם ישליטו עלינו, האנשים השפויים, את אותו הטרור שהמוסלמים משליטים במדינות שלהם על כל מי שמעז לערער עליהם. הם מנצלים את הדמוקרטיה אבל לא באמת מאמינים בה או מעוניינים בה.

ובחזרה לנושא עצמו:

נראה שאותו חיל האוויר שהשלה את קברניטי המדינה לפני מלחמת לבנון השנייה, משלה אותם גם עכשיו שאפשר לפתור את הבעיה רק מהאוויר. ובינתיים חלון ההזדמנויות לכניסה קרקעית הולך ונסגר, בגלל שביבי שוב מהסס לפעול. התוצאה תהיה איזה הסכם מצ'וקמק ביננו לבין החמאס שיחזיק לעוד שנה-שנתיים, ואז הכול יחזור על עצמו. אני מקווה שביבי יתעשת ויקבל החלטה אמיצה להיכנס לעזה, להשמיד את כל מה שרק מריח כמו חמאס, ורק אז לצאת. צריך לשים סוף לסיפור הזה אחת ולתמיד. אם על הדרך אפשר להביא לשם אנשים של פתח כדי שייכנסו לוואקום שישאיר אחריו חמאס, מה טוב - הם עדיפים מכל הזבל האחר ששורץ שם.

פורסם

מזלנו שאין הרבה כאלה (הרי המפלגה שלהם "עוצמה" , אפילו לא נכנסה לכנסת ..).

בכל מקרה , אני מאמין שאסור לנו לשתוק כשהם מגיבים בטפשות ..

- - - תגובה אוחדה: - - -

בקשר לנושא ,

אני פשוט לא מאמין שביבי הולך על הפסקת אש . פשוט אין לנו מנהיגים ..

חמאס למעשה שולט במדינת ישראל , הוא יכול לשתק את נתבג , יורה על דימונה ועל ירושלים . יהיה פשוט טמטום לא להפיל אותו ..

בסבב הבא לחמאס יהיו יותר יכולות , וייתכן שאפילו חיזבאללה ישתתף . (אם יסיים עם סוריה). כל ישראל תהיה מתחת לאדמה . בושה שביבי הוא רה"מ .

פורסם
  • מחבר

חמאס זה משחק ילדים לעומת חזבאללה. יש לנו הזדמנות פז לחסל את החמאס מבלי שחזבאללה, שמסובך כולו בסוריה יתערב לנו מצפון, וממשלת הרפיסות של ביבי-ליברמן-בנט מפספסת אותה.

פשוט איוולת.

פורסם

ביבי פוליטיקאי , לא מנהיג .

היה עדיף כבר הרצוג - היה קורע אותם לגזרים ..

בגלל זה אני מתגעגע לאולמרט . יכול להיות שהוא עבריין , מושחת ומה לא . אבל - הוא היה מנהיג - הוא היה פותח להם את השושנה .

זה סתם מעצבן . זו כבר פעם שנייה שמגייסים מילואים סתם . פשוט סתם . זה מראה על זלזול לא רק בסדירים , שמקפיצים אותם ומשגעים אותם בהכנות -סתם . פשוט סתם .

לא רק זה , אלא שגם המילואימניקים , עם משפחות , תארים ועוד , סתם נקראים למילואים .

זה פשוט מרתיח .

פורסם
  • מחבר

חכה, אולי עוד ייכנסו לעזה וישימו סוף לחמאס.

הפור עדיין לא נפל ויש סיכוי שביבי יקבל את ההחלטה הנכונה, גם אם באיחור מה.

פורסם
לא מבין איך ישראלים התחילו להשתמש בביטויים כאלה בצורה כזאת קלילה, המדינה הזאת מאבדת את הצורה שלה במהירות שיא.
אחלה . הקיצוניים יצאו מהחורים שלהם . תעשו טובה - תחזרו לחור ..

תעיתי בציטוט של החלאה לב:

אני מאוד מקווה שיהיו להם רקטות איכותיות יותר כדי שהמדינה שלנו תחפש פתרון אמיתי למצב במקום להסתתר מאחורי כיפת ברזל.

התגובה שלי היתה הולמת ביותר. מה שלא הולם זה חוסר התגובה שלכם לזה.

פורסם
  • מחבר

חוסר תגובה? כולם הגיבו לו, גם "שמאלנים". אף אחד לא הסכים עם דעותיו.

הוא שמאלן קיצוני ודביל וצריך להתעמת עם הדעות המטופשות שלו. אבל לא צריך לקרוא ולייחל למותו. זה עושה אתכם לגרועים לא פחות.

פורסם

"לייחל למותו"? חלילה. ייחולים כאלו מרמזים על מוות מקרי, או כזה הנגרם עקב פעולת אוייב או אף פעולת נקם אזרחית כלשהי. אני הייתי רוצה לראותו נשפט על סיוע לאוייב במלחמת התעמולה שלו נגד ישראל (רק הטענה לפיה ישראל היא האשמה בהסלמה לבדה מספיקה מבחינתי), ומוצא להורג בכיכר העיר - לא נהרג מאיזה קסאם באנונימיות יחסית ונזכר לנצח כקורבן.

פורסם

כצפוי דיווחים על הפסקת אש ופיחת המעברים.

פשוט בושה וחרפה ביבי מוכר את עם ישראל, כבר היה עדיף להמשיך עוד חודש ככה לפחות היו נגמרים להם הטילים.

ביבי הוא פשוט בושה וממשלת הימין שלו גם בושה. חמאס בקרשים חסל אותו יאפס מאופס ואימפוטנט. "חזק מול חמאס" בתחת שלי.

בנט וליברמן גם בזיון תציבו אולטימטום לביבי האפס גם ככה רק הכיסא מעניין אותו כדי שיצא למבצע. כנראה שהכיסא מעניין גם אותם.

אני ממש מקווה שהציבור הבין את הבלוף ששמו ביבי. בלוף שאישית הבנתי כבר לפני שנים. הבלוף הזה לא עשה אף פעולה שתרמה לעם ישראל שיחזור להיות שר אוצר שם עשה עבודה טובה וירד לנו מהחיים.

כבר עדיף להצביע למפלגת העבודה לפחות הם היו מקבלים כזה לחץ מהימין והציבור להוכיח את עצמם שהם היו חייבים לצאת למבצע.

לכל מי שהיה לו עוד ספק הימין שאתם בוחרים בו הוא בלוף! בלוף אחד גדול!

דרוש מנהיג. ניסינו את ביבי כבר כמה פעמים הבנאדם אפס לא שווה יריקה. אני מקווה מאוד שעם ישראל התעשת וינסה משהו אחר.

כל דבר עדיף על האימפוטנט חסר עמוד השדרה וחבורתו בליכוד שהביאו אותנו בכל פעם לתחתית.

מקווה שיהיו בחירות בקרוב כי בא לי כבר להקיא.

פורסם
  • מחבר
"לייחל למותו"? חלילה. ייחולים כאלו מרמזים על מוות מקרי, או כזה הנגרם עקב פעולת אוייב או אף פעולת נקם אזרחית כלשהי. אני הייתי רוצה לראותו נשפט על סיוע לאוייב במלחמת התעמולה שלו נגד ישראל (רק הטענה לפיה ישראל היא האשמה בהסלמה לבדה מספיקה מבחינתי), ומוצא להורג בכיכר העיר - לא נהרג מאיזה קסאם באנונימיות יחסית ונזכר לנצח כקורבן.

להוציא להורג איזה דביל מהפורום בגלל שאמר שישראל אשמה בהסלמה זה פשוט מטורף והזוי.

הדעות שלך ושל כמותך מסוכנות למדינת ישראל ולערכיה הרבה יותר מהשטויות של אותו שמאלן קיצוני. וזאת משום שאתם גם שואפים להעביר אותן למישור המציאות, כפי שראינו ברצח בשריפה של הנער הערבי ובאלימות של החוליגנים הימניים נגד השמאל הקיצוני (שלבשו חולצות עם סמלים ניאו נאציים). אתם זוממים להפוך אותנו להיות רוצחים שפלים, צמאי דם ונטולי מוסר וערכים, בדיוק כמו המוסלמים אותם אנו שונאים כל כך.

פורסם

אני מתנגד ואמשיך להתנגד לכל פעולת נקם "פרטית" כמו רצח הנער, לא משנה במי ולמה, כאיזשהו פתרון בטווח הארוך. לא כך פותרים בעיות, עם כל הצער האישי שלי על כך שהוכתרות בעניין אותה הפגנת שמאל מדברות בסך הכל על "תקיפה" ולא על מה שאותם פעילי שמאל ראויים לו באמת לדעתי. עם זאת, גם לא פותרים אותן במתן פתחון פה וחופש הכפשה לכל דביל, בלי שיהיו לכך השלכות חמורות מבחינתו. אני מאמין שהסיבה היחידה להתקפלות כעת נובעת מלחץ חיצוני, ושהלחץ החיצוני הזה נובע בין השאר עקב דעת הקהל באותן ארצות, ושאותה דעת קהל מושפעת מגורמי תעמולה אנטישמיים, ואילו אותם גורמים, בתורם, עושים מטעמים מהתבטאויות פומביות של סתומים כמוהו כ"הוכחה" לכך שהיהודים הם האשמים והם אלו שאת האגרסיה שלהם צריך לעצור. אני מבלה לא מעט באתרים של ארגונים כאלה, ומי שלא נוהג באופן דומה פשוט לא מאמין עד כמה הם מתמקדים בכל הפרחה של יהודון שאומר "אנחנו אשמים".

המוסר שלי אומר שלפני שמתפנים להלחם כמו שצריך באוייבים מבחוץ, חייבים לחסל, באופן מסודר וממלכתי, את האוייבים מבית, שאם לא כן נחוסל אנחנו. אני לא מוכן להקריב את חיי וחיי משפחתי רק בשביל שחלאות כמו לב ירגישו חופשיים להתבטא כמו שהם מתבטאים. אני לא מוכן להקריב את מדינתי על מזבח של "חופש ביטוי" מזוייף (מזוייף, כי גם "חופש הביטוי" אינו כולל שום זכות מובנית לתעמולה שקרית), או של "זכות לחיים" מזוייפת (מזוייפת, שכן הזכות הזו לא חלה בפועל על מי שאינו יודע להגן על עצמו, ומי שלא מסכים איתי, שילך לבקר בעזה ולטעון בפני החמאס שזכותו לחיות).

ולגבי הפחד מלהפוך לרוצחים צמאי דם כמו המוסלמים? חביבי, אם הם מנצחים, זה לא משנה למה הפכת או לא הפכת. תהפוך בסה"כ לעוד פסיק בהסטוריה, לפחות עד שההסטוריה תשוכתב ע"י המוסלמים עד שגם זה לא ישאר ממך. אף שאני מאוד מקווה שאני אתבדה, אני מאמין שעוד יבוא היום בו תאלץ לבחור בין טבח המוני בחוטבי העצים ושואבי המים של האוייב הערבי בקרב החברה הישראלית (כולל רבים שאינם מבינים שזה מה שהם ואינם פועלים בכוונת זדון כלשהי) מצד שאר עם ישראל, לבין טבח המוני בכל עם ישראל מצד חלאות ערב.

פורסם

תחליף את תמונת הפרופיל לסטאלין או לפחות לדיקטטור כלשהו עם שפם.

ואני מקווה שאתה לא יודע שום שפה אחרת חוץ מעברית, אנחנו יודעים לא לקחת אותך ברצינות אבל אנשים מחו"ל יחשבו שאתה מייצג דעת קהל בישראל וכאן תהיה פגיעה קשה למערך ההסברה הישראלי.

פורסם
ביבי הוא פשוט בושה וממשלת הימין שלו גם בושה.

"ממשלת ימין". דווקא החלק הימני בעד להמשיך את הפעילות המונעת בעזה.

קל להגיד שבנט וליברמן ביזיון ושהם צריכים לצאת מהממשלה, אבל בפועל פעולה כזאת תרכיב לך ממשלה עם העבודה וחרדים. זה מה שאתה רוצה?

פורסם
  • מחבר
אני מאמין שהסיבה היחידה להתקפלות כעת נובעת מלחץ חיצוני, ושהלחץ החיצוני הזה נובע בין השאר עקב דעת הקהל באותן ארצות, ושאותה דעת קהל מושפעת מגורמי תעמולה אנטישמיים, ואילו אותם גורמים, בתורם, עושים מטעמים מהתבטאויות פומביות של סתומים כמוהו כ"הוכחה" לכך שהיהודים הם האשמים והם אלו שאת האגרסיה שלהם צריך לעצור. אני מבלה לא מעט באתרים של ארגונים כאלה, ומי שלא נוהג באופן דומה פשוט לא מאמין עד כמה הם מתמקדים בכל הפרחה של יהודון שאומר "אנחנו אשמים".

הפוך, גוטה.

המסר העיקרי ואולי היחידי בהסברה והתעמולה הישראלית הוא "אנחנו מוסריים, החמאס לא". מסר זה בא לידי ביטוי בכל מיני צורות, כגון: "אנחנו מגינים על האזרחים שלנו, הם משתמשים בהם כמגן אנושי", "אנחנו משתדלים להימנע מפגיעה באזרחים חפים מפשע, הם מכוונים ישירות לעבר אזרחים חפים מפשע". זה המסר שמבודד את החמאס ומגבה את פעולות צה"ל בעזה.

אמירות כמו שלך ומעשים כמו רצח הנער, אלימות נגד שמאלנים וערבים, פוסטים בפייסבוק שקוראים לרצח ערבים/שמאלנים - הם אלה שפוגעים במערך ההסברה של מדינת ישראל. הדברים האלה מציבים אותנו באותה רמה מוסרית כמו של החמאס ושוללים בעיני המתבונן החיצוני את צדקתנו והגינותנו, שהם הדברים שנותנים לממשלת ישראל אורך נשימה במערכה הצבאית. נכון, גם אמירות השמאל הקיצוני, שמאשים את מדינת ישראל בהסלמה/טרור/ווטאבר, פוגעות בהסברה שלנו. אבל האמירות והמעשים(!) של הימין הקיצוני מוכיחים לעולם שהערבים והשמאל הקיצוני צודקים - שאנחנו לא יותר טובים ולא יותר מוסריים מאויבינו, שאנחנו רוצחים בדיוק כמוהם. המסקנה אליה הם מגיעים היא שאין הצדקה למהלומות שאנו מטיחים בעזה.

אל תחשוב לרגע שאתה ושכמותך מועילים למדינה. אתם משחירים את פניה, פוגעים בלגיטימציה הבינ"ל ומגבירים את הלחץ על ביבי הלחיץ. אתם פוגעים ביחסי החוץ השבריריים ממילא של מדינת ישראל כמו השמאל הקיצוני, ולדעתי אפילו יותר מכך, משום שאתם עוברים למעשים. ומעשים תמיד עושים יותר רעש מדיבורים. זה מבחינת יחסי החוץ.

מבחינה פנימית, אתם מאיימים להפוך אותנו לדיקטטורה רצחנית וקיצונית בדיוק כמו שיש במדינות האסלאם הפרימיטיביות, בהן חיי אדם שווים כקליפת השום ואנשים מוצאים להורג בשל חוסר הסכמה עם הדיקטטור/החונטה השלטת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים