עבור לתוכן

עד מתי הבלגה? (נפתר - הסתיימה ההבלגה)

Featured Replies

פורסם
אתה פסיכופט שיושב מול המחשב באמצע הלילה ורואה את העולם רק בשחור ולבן. אם אתה חושב שהידיים שלנו ניקיות מהחרא הזה אתה טועה. ממשלות ישראל אוהבות להחליט לא להחליט ובמקום למצוא פיתרון אמיתי מסתתרות מאחורי פתרונות חצי אפויים כגון כיפת ברזל.

אני רוצה לראות אותך גבר גדול יוצא בלילה לפארק ומבקש שקט מחבורת נערים. משום מה אין לך בעיה לבקש מאוכלוסיה אזרחית לתקוף פעילי חמאס חמושים.

אחת הסיבות העיקריות להססנות של ממשלות ישראל היא קיומם של אנשים כמוך בין קהל הבוחרים. מעניין, לפני שהחמאס נבחר להיות הגורם השולט ברצועה, האם אותה אוכלוסיה אזרחית נאנסה לבחור בו? האם היום כשמתרחש פיגוע, האוכלוסיה האזרחית צוהלת על הגגות כי מכוונים להם קלאצ' לראש?

אני לא דורש מהאוכלוסיה של עזה דבר. מבחינתי, שימותו עד אחרון ילדיהם, אם זה מה שנדרש בשביל להסיר אחת ולתמיד את איום פיגועי וטילי החמאס מאזרחי ישראל. האם זו ראיה של העולם בשחור ולבן? כן, בלי ספק. האם האמנה של החמאס, האומרת שחור על גבי לבן שהארגון לא יניח את נשקו עד להשמדה המוחלטת של הישוב היהודי במדינת ישראל, משאירה מקום לפרשנות אחרת? כנראה שצריך להיות משוגע מהסוג שלך בשביל למצוא כזו.

• תגובות 101
  • צפיות 17.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סורי אבל אני לא מבין את הגעת לזה שאני רוצה הפסקת אש.

אין בעיה שיכנסו קרקעית ושיוקיעו את החמאס מעזה וישמידו כל מאגר רקטי שיש להם שם, ואין מה לעשות חיילים מתפקידם להגן על המדינה וכן גם שאני הולך למילואים אני תמיד לוקח את המשוואה הזו בחשבון, אני אומר לא לשלוט בעזה כי אנחנו נצטרך לדאוג להם ואין לנו את היכולות הכלכליות וזה לא ממש צריך לעניין אותנו, שידאגו לעצמם או שאיזו מדינה ערבית ישלחו להם כספים, למה אנחנו?

פורסם
אחת הסיבות העיקריות להססנות של ממשלות ישראל היא קיומם של אנשים כמוך בין קהל הבוחרים. מעניין, לפני שהחמאס נבחר להיות הגורם השולט ברצועה, האם אותה אוכלוסיה אזרחית נאנסה לבחור בו? האם היום כשמתרחש פיגוע, האוכלוסיה האזרחית צוהלת על הגגות כי מכוונים להם קלאצ' לראש?

אני לא דורש מהאוכלוסיה של עזה דבר. מבחינתי, שימותו עד אחרון ילדיהם, אם זה מה שנדרש בשביל להסיר אחת ולתמיד את איום פיגועי וטילי החמאס מאזרחי ישראל. האם זו ראיה של העולם בשחור ולבן? כן, בלי ספק. האם האמנה של החמאס, האומרת שחור על גבי לבן שהארגון לא יניח את נשקו עד להשמדה המוחלטת של הישוב היהודי במדינת ישראל, משאירה מקום לפרשנות אחרת? כנראה שצריך להיות משוגע מהסוג שלך בשביל למצוא כזו.

אם אתה חושב שהתנהלו בחירות הוגנות ברצועה אתה עוד יותר פסיכופט ממה שחשבתי.

פורסם

Mpro קודם כל אתה דואג להם עכשיו.

אתה נותן להם מים וחשמל, ומעביר להם סחורות.

רק שאתה חוטף רקטות בתמורה.

קודם כל אני שמח שאתה מבין שהפסקת אש היא ממש לא פתרון, וממש לא המטרה אליה אנחנו צריכים לחתור.

לגבי עניין השליטה בעזה. יש כאן על מה לנהל וויכוח, אבל בכל מקרה גם בתסריט כזה, וגם בתסריט של כיבוש הרצועה ניקוי השטח ונסיגה שלנו(ושמירה על מצב של "נקיון בעזה") שני התסריטים עדיפים על המצב הקיים, ואף התייחסתי לשניהם.

שליטה ברצועה היא לאו דווקא דבר שלילי הכול תלוי מה אתה עושה שם.

אם אתה תחזק את עזה כלכלית תאפשר להם חופש תנועה כמעט בלתי מוגבל יש סיכוי לא רע שהאוכלוסיה תקבל אותך בברכה.

שום דבר לא וודאי פרט לדבר אחד. הפסקת אש היא טעות.

פורסם

הפסקת אש זו אכן טעות, אבל אתה באמת חושב שהם יאהבו אותנו בעוד 10 שנים? ערבים שונאים יהודים וזה המצב ותמיד יהיה ככה, ערבים ישראליים "אוהבים" אותך רק בגלל שאתה מפרנס אותם והם חיים פה בשפע שלא חלמו עליו, המדינה הזו לא צריכה את עזה כצרה, יש כל כך הרבה בעיות במדינה הזו שקודם יפתרו את זה

פורסם

לא מאמין שהם יאהבו אותי.

כן מאמין שהם יבינו שיותר משתלם להם לא לתת לארגונים קיצוניים לצמוח ולירות עלינו טילים.

בכל מקרה צריך להתחיל בחיסול הארגונים הקיימים שם. לאחר מכן יש לשלוט באזורים שצריך, לאו דווקא בכל עזה, על מנת לדאוג שעזה לא תתמלא חזרה בנשק זה יהיה הרבה יותר קל לאחר שאותם ארגונים יחוסלו.

כן אני גם חושב שיש להקל את חיי האזרחים שם כמה שיותר לאחר מכן, ולדאוג שהמצב הכלכלי שם השתפר כמה שיותר.

את משוואת חשבון הבנק כולם מבינים הכי טוב בדיוק כפי שתיארת את המצב עם ערביי ישראל.

פורסם

עוד 8 ימים , ההסכם הסופי בין אירן למערב , אמור להיחתם ..

אני חושב שביבי בבעיה ..

תכלס אירן יותר חשובה מעזה , שאותה אנחנו יכולים להפציץ כרצוננו . אז עדיף להגיע להפסקה מול החמאס , ולהתחיל לפמפם לעולם שאסור שאירן תגיע לאטום .

מצד שני , אתה כבר במערכה עם עזה . מערכה שכל העולם הערבי מסתכל עליה , ומחכה לראות איך תגיב ..

כנראה לא שמע את הפתגם "סוף מעשה במחשבה תחילה" , או פשוט מישהו שכח להעיר אותו , לפני כמה ימים ..

פורסם
אם אתה חושב שהתנהלו בחירות הוגנות ברצועה אתה עוד יותר פסיכופט ממה שחשבתי.

למה, אתה חושב שהחמאס לא נהנה מתמיכה של האוכלוסיה ערב ה"בחירות"? שהחמאס תפס את השלטון ברצועה בניגוד לרצון מרבית תושביה? דגנרט.

פורסם

אני עוד זוכר את התקופה שהיינו נוסעים דרך יריחו והיה לנו מסחר טוב עם ערבים.

באמת חבל מה שנהיה. קיצוניים לכל צד זה פשוט אסון

פורסם

הגזמת, יריחו זה עוד מקום סביר לעבור בו. אולי לא בימים האחרונים, אבל בימים כתיקונם זה בסדר גמור.

פורסם

לפני האינתיפאדה הראשונה , ישראלים הלכו לים בעזה ..

פורסם

אחי, יריחו סגורה ע"י הצבא אם אני לא טועה.

פורסם

השעון של עזה מאחר ?

21:00 עבר ..

פורסם

הסבב הנוכחי נפתח ביוזמה של הממשלה לתקוף את החמאס כדי למנוע מהארגון דריסת רגל ביהודה ושומרון מצד אחד ומצד שני להשתיק את הקולות שדורשים לבדוק את תקציב הביטחון.

אני מקווה שיתפוס אותך איזו רקטה שלהם, ובכך תעלה מנת המשכל הממוצעת בישראל

חולירע

פורסם

אחלה . הקיצוניים יצאו מהחורים שלהם . תעשו טובה - תחזרו לחור ..

הנה דוגמא , למה שקיצוניים יכולים לעשות :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4543178,00.html

להכות , לזרוק , ולשרוף אדם בעודו בחיים . לא יותר טובים מהחמאס . ()

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים