עבור לתוכן

איזה קו טלפון כדי לעשות בבית ?

Featured Replies

פורסם

HOT לא בא בחשבון מכיוון שאני מעוניין בטלויזיה של YES .

עכשיו השאלה אם בזק או ספק אינטרנט כלשהו שמעביר טלפון על גבי האינטרנט.

מה הבעד ומה הנגד?

אשמח לחות דעת.

פורסם

למרות שבזק יותר יקר משמעותית מנסיון הוא הכי יציב. השאלה לאיזה צורך אתה רוצה את הקו?

פורסם
למרות שבזק יותר יקר משמעותית מנסיון הוא הכי יציב. השאלה לאיזה צורך אתה רוצה את הקו?

אל תקשיב לטמבל הזה, היום בבזק צריך לשלם דמי אחזקה או במילים אחרות "מס טיפשים".

כל ספקית אינטרנט היום נותנת שרות של קו טלפון במחיר אפסי, אני לא אמליץ לך על חברה ספציפית כי אני לא מכיר את החבילות והמחירים אבל אבל אני כן אגיד לך להתרחק מ012 ונטוויז'ן אם אתה לא רוצה לחטוף סרטן.

פורסם
  • מחבר

מי עוד קיים חוץ מ012 ונטויזן ומה הבעיה איתם ?

פורסם

כרגע אני מחזיק קו של 012 ולא משלם שקל מעבר לשיחות שאני מבצע (ואני לא מבצע..כך שהחשבון יוצא אולי כמה אגורות-שקלים מידי חודש).

השאלה היא האם באמת יש לך צורך בקו ביתי (כשהיום לכל אחד יש לפחות סלולרי אחד בכיס), והאם חשובה לך רמת השרידות שלו? (עובד בהפסקות חשמל).

פורסם
אל תקשיב לטמבל הזה, היום בבזק צריך לשלם דמי אחזקה או במילים אחרות "מס טיפשים".

כל ספקית אינטרנט היום נותנת שרות של קו טלפון במחיר אפסי, אני לא אמליץ לך על חברה ספציפית כי אני לא מכיר את החבילות והמחירים אבל אבל אני כן אגיד לך להתרחק מ012 ונטוויז'ן אם אתה לא רוצה לחטוף סרטן.

ואל תקשיב גם לאידיוט החצוף הזה. :)

פורסם
  • מחבר
מה הקשר בין HOT לבין הטלויזיה שלך בחברת YES?

כל אחד יכול להזמין ולקבל קו טלפון של HOT לביתו בלי שום בעיה. מדובר על מודם שתקבל מחברת הוט ובסה"כ זה יהיה על גבי רשת האינטרנט.

YES נכון להיום מספקת אך ורק שירותי טלויזיה. לא אינטרנט לא טלפון לא כלום ולא תשתית. אתה רשאי וחופשי לעשות כל מה שתרצה.

אתה יכול לעשות באנדל טלויזיה אצל YES ותשתית אינטרנט + קו טלפון + ספק אצל הוט ( ספק HOTNET ) וזה הכל, ממש לא בעיה.

ברור לי שאין קשר אבל אני מניח שבמקרה הזה של ערבוב בין החברות אני ישלם את התשלום הכי גבוה

- - - תגובה אוחדה: - - -

כרגע אני מחזיק קו של 012 ולא משלם שקל מעבר לשיחות שאני מבצע (ואני לא מבצע..כך שהחשבון יוצא אולי כמה אגורות-שקלים מידי חודש).

השאלה היא האם באמת יש לך צורך בקו ביתי (כשהיום לכל אחד יש לפחות סלולרי אחד בכיס), והאם חשובה לך רמת השרידות שלו? (עובד בהפסקות חשמל).

האישה רוצה לדבר בקושי

איו חשיבות לשרידות אבל שלא יהיו תקלות כל שבוע.

פורסם

אם אתה לא רוצה תשתית של הוט, אתה בטעות לא צריך קו של בזק בכל מקרה בשביל התשתית ?

פורסם

לדעתי אם השימוש בטלפון הקווי נמוך, עדיף לחפש חבילה של תשלום לפי דקות (לא דיברת לא שילמת), או תשלום חודשי נמוך יחסית.

בבזב"ל יש 500 דקות לניידים ונייחים ב30₪ בחודש.

לא רואה סיבה לשלם יותר לטלפון קווי.

פורסם
אבל... במידה וזה בית עם זוג צעיר מאוד ועדכני, הטלפון הביתי מיותר לחלוטין כאשר כולם עם הסמארטפון היום, באמת שאני לא רואה בזה טעם כיום. למעט פקס אולי.
גם בלי סמארטפון, אלא עם סלולרי רגיל, זה די מיותר. למעט פקס אולי.
פורסם

נראה כאילו כל החברות שמספקות טלפון בארץ חרא 012 ו 013NET נוראיים, על 014 יש את הדיון שקושר אליו שמראה שגם שם לא תקין, אני בהוט והטלפון שלהם מפסיק לעבוד לפחות פעם ביום (הציוד הצרפתי החרא שהם משתמשים מאוד לא אמין, במיוחד לא הדברים של technicolor ו SAGEMCOM).

פורסם

על מה לכל הרוחות אתה מדבר ועם מי?

פורסם
  • מחבר

אין הולך החיבור התשתית אצל הספק ?

עושים לי ניוד רגיל מהמספר בזק שלי ?

אני צריך להשתמש ברואטר מיוחד שלהם או שאפשר להמשיך להשתמש בראוטר הפרטי שלי ?

מה לגבי המודם ?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים