פורסם 2014 ביולי 311 שנים שלום לכולם אני בקרוב קונה מחשב גיימינג כבד ורציתי להתייעץ איתכם לגביי עכבר מקלד ואוזניות אשמח לשמוע מה אתם ממליצים תודה לכם!!
פורסם 2014 ביולי 311 שנים עברת על: ציוד היקפי מומלץ? האזניות ישמשו רק למשחקים או גם למוזיקה? צריך גם מיקרופון?אתה רוצה לנצל את כל התקציב או להוציא כמה שפחות?בבחירת עכבר, כדי לודא שאכן יהיה לך נוח, תבדוק מה צורת האחיזה שלך.
פורסם 2014 ביולי 311 שנים מחבר רוצה עכבר מקלדת ואוזניות וגם רמקולים שכולם יהיו איכותיים שהכול יצא עד 1000 שקל ושאני יהיה מרוצה מהמוצרים ואשמח לשמוע מהמנוסיים פה עם ציוד מהסוג הזה תודה נערך 2014 ביולי 311 שנים על-ידי MAROM
פורסם 2014 ביולי 311 שנים מחבר בוא נבהיר כמה דברים אני קונה קונה מחשב גיימינג כבד ורוצה לקנות אוזניות איכותיות רמקולים טובים מקלדת טובה ועכבר טוב אני מעדיף לקנות מhttp://www.plonter.co.il/main.tmpl?cart=140440877449213732〈=hebורוצה לשמוע מה אתם ממליצים
פורסם 2014 ביולי 311 שנים בשביל אחד כמוך אתה צריך לקנות את כל המוצרים של Razer, בשביל שתוכל להרגיש כמו גיימר אמיתי
פורסם 2014 ביולי 311 שנים עברת על: ציוד היקפי מומלץ? האזניות ישמשו רק למשחקים או גם למוזיקה? צריך גם מיקרופון?...מה צורת האחיזה שלך לעכבר?לגבי אוזניות ורמקולים בפרט, איכותיים ושתהיה מהם מרוצה - אלה דברים שמאד שונים מאדם לאדם ובמיוחד בתקציב הזה.
פורסם 2014 ביולי 311 שנים מחבר מה צורת האחיזה שלך לעכבר?לגבי אוזניות ורמקולים בפרט, איכותיים ושתהיה מהם מרוצה - אלה דברים שמאד שונים מאדם לאדם ובמיוחד בתקציב הזה.גבר על איזה רמקול הייתה ממליץ ?
פורסם 2014 ביולי 311 שנים שאלו אותך שאלה... באיזה צורה אתה מחזיק את העכבר? צורת טפר או עם כל כף היד(Claw/Palm)?יש את logitech g400 שהוא דיי טוב ל-Palm.
פורסם 2014 ביולי 311 שנים מחבר אוחז עם כל היד אבל העכבר לא הכי חשוב לי מה שהכי חשוב באמת זה רמקולים מקלדת אוזניות- - - תגובה אוחדה: - - -בשביל אחד כמוך אתה צריך לקנות את כל המוצרים של Razer, בשביל שתוכל להרגיש כמו גיימר אמיתיגבר איזה רמקולים הייתה ממליץ
פורסם 2014 ביולי 311 שנים גבר, עד שלא תיתן פה מידע על הצרכים שלך....בשביל אחד כמוך אתה צריך לקנות את כל המוצרים של Razer, בשביל שתוכל להרגיש כמו גיימר אמיתי^ +1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.