עבור לתוכן

הטרור האמיתי - הפרעה לאורך החיים של האוכלוסיה האזרחית

Featured Replies

פורסם

אתמול צפיתי במשחק הכדורגל בין נגריה לצרפת ב70 דקות בערך - בום מבזק על העובדה הקיימת מהבוקר (הם ידעו על זה איזה 5-6 שעות לפחות ) שהחטופים נרצחו . טוב ניחה לא משחק הכי מעניין (לי דווקה היה מעניין) ביררתי באינטרנט בצ'ט עם אנשים מאירופה והם אמרו שצרפת נצחה 2-0 טוב לפחות ידעתי את התוצאה.

אז חיכיתי בסבלנות למשחק של גרמניה מול אלג'יריה - משחק שבאמת רציתי לראות . בסוף הוא היה אמור להיות בערוץ 2. פותח ערוץ 2 רשום שם המשחק ישודר בערוץ "פתוח" מספר 55 . בגלל שאני קולט טלויזיה מהאנטנה וחושב כמו טמבל שהממשלה כבר דאגה לי אני מחפש ערוץ עם משחק ואחר כך סורק ערוצים למצוא את ה 55 הזה ( שיבש את כל סדר הערוצים בטלויזיה) ובסוף מסתבר לי שזה רק בכבלים והלווין :kopfpatsch: . השעה 11 בלילה ואני לא הולך להתחבר לכבלים/לווין או ללכת להורים של אשתי לצפות במשחק אז אני חופר באינטרנט . הלכתי לאתר של המונדיאל ואז מה רשום "המשחק משודר רק בסמרט פון " . טוב לקחתי את הטבלט וראיתי שזה עובד עליו ואז העתקתי את ה URL למחשב וצפיתי במשחק דרך המחשב.

בקיצור התגובה הבלתי פרופורציונאלית לחטיפה ולרצח מצד ערוצי הטלויזיה גרמה לי לסבל . ואני בטוח שדי הרבה אנשים שבאמת רצו לראות את המשחק בין גרמניה לאלג'יר והתכוננו להיות ערים בין 23 ל 1 או 2 בלילה סבלו אפילו יותר ממני. אני יודע לפתור בעיות ודי יצירתי אבל יש המון אנשים שממש לא מבינים במחשבים. זה ממש שערוריה שאומרים "ערוץ פתוח" בזמן שבפועל מי שאין לו כבלים או לווין לא יכול לצפות בו.

אתם יכולים להאשים אותי בחוסר רגישות למשפחות וכו אני משטתף בצערם . עדיין אני גר במדינת ישראל - מקום שחוסן האוכלוסיה האזרחים מגיע מפיתוח אפתיה למעשי טרור - דבר שהורגלנו כבר שנים.

מסקנה שלי היא שהמחבלים השיגו את יעדם:

- רצח יהודים - מעלה להם ת'אגו

- גרימת סבל למשפחות

- גרימת סבל לציבור הישראלי

-החלשת אבו מאזן

-וכו

מה שקרה אתמול זה רק דוגמה קטנה של מה השגת היעדים של הטרור. אחד הדוגמאות הכי ידועות הוא הקמת ה TSA - Transportation Security Administration . המטרה שלהם למנוע טרור במטוסים וכו הדרך - בדיקות מדוקדקות של כל מי עולה למטוס בארה"ב . כל מי שהיה בארה"ב מכיר את החברה האילו - תוריד נעלים תוריד חגורה (כמעט נפלו לי המכנסיים פעם שעברה ) ואז כשאני מנסה לארגן את הדברים שהם בדקו הם אומרים לי "why are you holding up the line " . אולי בגלל שהם בלגנו לי את כל המזוודות והתיקים ואשתי שומרת על שני הילדים. פעם הם מצאו מספרי צפרוניים בתיק ועשו לי ולאשתי חיפוש גופני בגלל זה :kopfpatsch:.

אירגון ה TSA הוא הבן מחוץ לנשואין שהאבא שלו אל-קאידה והאמא שלו ארה"ב. אני יודע שאנחנו רוצים להיות כמו ארה"ב. אבל בבקשה לא בדברים האילו. כבר שנים התמודדנו עם טרור בלי השפעה גדולה על האוכלוסיה אז למה להתחיל להתעלל בנו עכשיו....

פורסם

בנאדם אתה נורמאלי?

פורסם
בנאדם אתה נורמאלי?

סוף סוף מישהו שפוי, כבר חשבתי שגם על הפורום הזה השתלטו מחבלים ושמלאנים

פורסם

אוי! אוי! לר ראיתי משחק של ניגריה כי מצאו את גופות הנערים שכל המדינה חיפשה.

אדיוט.

פורסם
בנאדם אתה נורמאלי?

כנראה שלא.

פורסם

אתם יכולים להאשים אותי בחוסר רגישות למשפחות וכו אני משטתף בצערם . עדיין אני גר במדינת ישראל - מקום שחוסן האוכלוסיה האזרחים מגיע מפיתוח אפתיה למעשי טרור - דבר שהורגלנו כבר שנים.

אין שום אפתיה והחוסן של עם ישראל לא מגיע מפיתוח אפתיה חס וחלילה אלא פשוט קיים בצורה מובנת ומתחזק מצדקת הדרך והרוח הישראלית הבסיסית שעומדת ביסוד של כולנו

ובגלל זה לא שדרו את המשחקים ולכולם זה היה מובן וברור ואני אפילו העברתי באמצע המשחק לחדשות כי הייתה לי תחושה שקרה משהו

כנראה אתה מנותק מהעם

פורסם

וכל מיני פרשנים ופוליטקאים בשקל תשעים בערוצים המסחריים וערוץ 1 זה עדיף נכון?

לא מבין את כל המשדרים המיוחדים האלה.רק זיוני שכל. עדיף שיעשו איזה משדר מיוחד של שעה.

פורסם

וסתם ככה שתדע המשחק המשיך להיות משודר בערוץ 33

פורסם
  • מחבר

נורמאלי אני לא :rolleye0018: .

עדיין כל ההתעסקות הזאת בחטיפה ומוות זה סוג של פורנוגרפיה שכלי התקשורת משווקים. כל פעם שהיה פיגוע בתחילת שנות ה2000 העיתונות עשתה מזה מטעמים ומכרה לנו עוד ועוד עותקים. אותי זה הפך ליותר ויותר אפתי. זה מה שהממשלה רוצה "איפוק" . איך אפשר להתאפק כשרוצחים אזרחים כל יומיים? -אפתיות.

אם מסתקלים על כל העניין מבחינה מספרית מוות של 3 בני אדם צעירים מכל סיבה שהיא לא משפיעה כלכך על המדינה עצמה. ההשפעה העיקרית היא התגובה האמוציונאלית למקרים. ככל שהתקשורת תתעניין יותר בפיגועים ככה יהיו יותר פיגועים. המחבלים קיבלו את הבמה והביאו את עצמם לתודעת הציבור. הם הפחידו אוכלוסיה שלמה . המטרה שלהם לא היתה לחטוף ולהרוג את 3 הנערים זאת היתה רק הדרך ליעד שלהם שהוא לגרום להשפעה פוליטית דרך מעשי רצח מצומצמים ( לא מדובר פה על רצח עם וגירוש מסיבי כמו באפריקה וסוריה) .

מה זה בכלל תורם למישהו שמקשיב לחדשות העילו שחופרים לך במוח על סיפור קטן . ואני אגיד לכם למה הוא "קטן" כי מדובר על מקרה נדיר שלרוב לא חוזר על עצמו ולא בעיה מתמשכת.

עשיתי בgoogle חיפוש על תאונות דרכים ומצאתי כתבה ב ynet : "דו"ח מדאיג: בכל יומיים וחצי נהרג ילד בתאונה ". זה אומר שבממוצע בשבועיים של החיפושים נהרגו כ 7 ילדים. האם החיים של השלושה שנחתפו יותר יקרים?! . כל הכיסוי התקשורתי הזה מגיע רק מתעוות רייטינג של אמצעי התקשורת . אם האנשים לא צופים בזה הם לא ישדרו את זה. חוץ מזה יש גם מקרים של פיגועים שבהם נהרג איש או שניים ועל זה לא כלכך חופרים לנו. כשיש "חטיפה" התקשורת נכנסת לאטראף . הם רוצים לדווח כל פיפס בשביל להשאיר את האנשים צופים. למה אתה חושב שמשדרים כלכך הרבה ראליתי וזבל זה או אחר - רק בשביל למשוך צופים . צופים = כסף .

מה שאני אומר שאמצאי התקשורת רוקדים מסביב לגופות החטופים ומרוויחים מזה כסף בזמן שזה בא על חשבון התחיבות קודמת שהיתה להם לציבור. שיעשו ערוצי מבזקים ואת מי שמעניין אותו שיעבור.

פורסם

בשבילנו הרעש שקורה אחרי מקרים כאלה נותן ניעור לחברה הישראלית :

- ערנות של מי שתופס טרמפים בפינות חשוכות. שלא יחשבו "לי זה לא יקרה" וכדיי להגדיל את טווח הזמן עד לחטיפה המוצלחת הבאה

- מי שכמוך רואים מונדיאל בזמן שדברים כאלה קורים. על ידיי ניעור כזה יש סיכוי להזיז את דעת הקהל הכללית, מה שישתקף בבחירות, משאלי עם וכדומה

בשביל העולם אם אנחנו לא נעשה על זה רעש והרבה, אף אחד אחר לא

- האימהות של החטופים כבר הוכיחו שבשביל מועצת זכויות האדם לאזרחי ישראל אין זכויות אדם. ישראל צריכה להילחם על הכרה בכך שהיא מגינה על עצמה מאיומי טרור חמורים

- כל העולם נמצא תחת איום של טרור איסלאמי, עליהם לראות איך טרור נראה על מנת שיתחילו להבין את גודל הסכנה שנמצאת עליהם - ובראש ובראשונה אירופה. אחרת הם יתעוררו כשיחטפו אזרחים אירופאים בתחומי המדינות שלהם, מה שאומר - אחריי שיהיו כבר bad sectors איסלאמיים גדולים מספיק כדי להתחבא בהם כמו שקרה כאן. ואני מדבר על הרבה יותר מהשכונות האיסלאמיות שיש שם היום

- נכון שרק בארץ רואים שידורים של רשות השידור. אבל התקשורת העולמית ממחזרת דברים ששודרו לפניי זה בערוצים מקומיים והם בהחלט יקחו חומר לשידורים שלהם מכאן. ככל שיהיה על זה יותר רעש כאן, יותר מזה יגיע לשם

בלי קשר לעניין השידורים, אני כן חושב שמה שאמרת בעניין ה TSA נכון ואני רואה כאן עוד משהוא :

הטרור רוצה להגן על עצמו מיכולת התגוננות של אזרחים. הם לא רוצים שיתנגדו להם במהלך פעילות טרור (טיסה 93) על ידיי מספריים ועגלות אוכל. הם רוצים להקים תאי טרור גם בתוך ארה"ב, והם לא רוצים שאזרחי ארה"ב יקחו את הרובים שיש להם מכוח החוקה ויעשו בהם פעולות תג מחיר

פורסם

הפריעו לך לראות את המשחק?

עדיף שלא אגיב בכלל....

רק תהיה ערני לזה שיום אחד כשאחד מילדיך יפריע לך לראות משחק "חשוב" שלא תזרוק אותו מהחלון או תדפוק לו את הראש ברצפה.

אני רציני.

כבר היו דברים מעולם.

פורסם

המטרה של החוטפים הייתה למנוע מאזרחי ישראל לצפות במשחק? אתה שפוי?

פורסם

איכס.

פורסם

מילא המשחק אבל בגלל המצב מתחילים לבטל לי ימי עבודה

עכשיו ביטלו חמישי שישי שבת ראשון

ומי יודע איך זה ימשיך

חמאס פוגעים לי בכיס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים