פורסם 2014 ביוני 3011 שנים התחילה לי בעיה בגוגל כרום לאחרונה שאני מנסה לחזור אחורה בדף ואו שלוקח לו המון זמן או שהוא פשוט טוען ושום דבר לא קורה..ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש..בIE זה לא קורה לי בכלל ועובד בסדר.. נערך 2014 ביוני 3011 שנים על-ידי eldar4455
פורסם 2014 ביוני 3011 שנים אל תרגיש מקופח.. לך לפחות זה מתחבר לאתר וטוען אתרים כמו שהם צריכים להיראות..תעבור לפיירפוקס אין בו כמעט בעיות
פורסם 2014 ביולי 111 שנים אל תרגיש מקופח.. לך לפחות זה מתחבר לאתר וטוען אתרים כמו שהם צריכים להיראות..תעבור לפיירפוקס אין בו כמעט בעיותמה אתה מבלבל בילבולים??כרום עובד מצויין תפסיקו עם הפאנטיזם הזה...אלדר, זה קורה לך בכל אתר? רק באתר מסויים?
פורסם 2014 ביולי 211 שנים מחבר מה אתה מבלבל בילבולים??כרום עובד מצויין תפסיקו עם הפאנטיזם הזה...אלדר, זה קורה לך בכל אתר? רק באתר מסויים?בכל אתר אחי..ותודה על התגובות המהירות חברים..=]
פורסם 2014 ביולי 211 שנים הכפתור נשאר אפור? זה מה שאתה אומר?אם הוא חוזר לכתובת הקודמת, ואין לך בעיית גלישה וגישה לאתרים, אני לא מבין את מהות התקלה באמת.אתה לוחץ רענון אתה לא מקבל את הדף?נסה באופן זמני להשבית את כל ההרחבות הפעילות שלך. נערך 2014 ביולי 211 שנים על-ידי nat64x
פורסם 2014 ביולי 211 שנים מחבר הכפתור נשאר אפור? זה מה שאתה אומר?אם הוא חוזר לכתובת הקודמת, ואין לך בעיית גלישה וגישה לאתרים, אני לא מבין את מהות התקלה באמת.אתה לוחץ רענון אתה לא מקבל את הדף?נסה באופן זמני להשבית את כל ההרחבות הפעילות שלך.תן לי להסביר את עצמי שוב פעם..סתם דוגמא נכנסתי לגוגל וחיפשת משהו נכנסתי לאתר רציתי ללחוץ אחורה ולחזור שוב לגוגל ואז הוא פשט חושב מלא זמן ולא עושה כלום..זה הכל..
פורסם 2014 ביולי 211 שנים מה קורה בשורת הכתובת?מה קורה אחרי BACK ורענון?ביטלת את כל ההרחבות הפעילות? נערך 2014 ביולי 211 שנים על-ידי nat64x
פורסם 2014 ביולי 311 שנים מחבר בשורת כתובות לא קורה כלום..אחרי Back ורענון גם כלום..ואיך אני בדיוק מבטל אותם אחי?
פורסם 2014 ביולי 311 שנים מחבר חברים תודה רבה על העזרה..אבל עברתי בסופו של דבר Firefox..אחלה של דפדפן מאודד נוח ומהיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.