עבור לתוכן

בעיות דרייברים HD4870+ Catalyst 13.9

Featured Replies

פורסם

היי,

במשך החודשים האחרונים חוויתי מלא מסכים כחולים עקב הכרטיס Gigabyte HD4870 (כל פעם הסיבה הייתה איזה קובץ בדרייבר) עד שהחלטתי להחליף דרייברים ולנסות להחליף את שקע ה- DVI של הכרטיס.

זה לא עזר והחלטתי לפרמט את המחשב. התקנתי וינדוס 8.1 שהתברר כלא תומך בכרטיס עקב חוסר בדרייברים (תעודת עניות ראשונה של AMD, נחזור לזה בהמשך) וחזרתי לוינדוס 7.

מאז, לא משנה איזה דרייבר אני מתקין, אני מקבל את השגיאה הבאה אחרי ריסטרט של המחשב:

""No AMD graphics driver is installed, or the AMD driver is not functioning properly. Please install the AMD driver appropriate for your amd hardware""

ב- Device manager אני מקבל:

"Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)"

ויש ריבוע צהוב.

הסיבה שאני מתאמץ זה כי אני לא יכול לקבוע רזולוציה של 1680X1050 שזאת הרזולוציה הטבעית ואני נאלץ להתמודד עם 1400X1050 שמאוד מכאיבה לי בעיניים.

למישהי יש רעיון?

תודה על העזרה.

פורסם

אם אני זוכר נכון, גרסת הדרייבר הרשמית האחרונה שתומכת בסדרת HD4000 הינה 13.1 וגרסת הבטא האחרונה הינה 13.4 beta.

מעבר לשתי הגרסאות הללו, כל גרסה שתתקין לא תצלח לך.

עדכון: עכשיו אני באמת רואה שהוסיפו את 13.9.

תעבוד לפי המדריך כדי להסיר שאריות דרייבר:

http://hwzone.co.il/community/showthread.php?p=4723788

לאחר מכן נסה להתקין את 13.9 ואם לא הולך, תסיר, תוריד 13.1 ונסה להתקין.

פורסם
  • מחבר

היי תודה על התגובה.

הגרסאות שראית הן אכן האחרונות אבל עבור וינדוס 8, אצלי מדובר על וינדוס 7 עבורו הגרסה האחרונה זה 13.9.

נסיתי את שני הדברים שאתה מציע. זה לא עבד עם שתי הודעות השגיאה שקיבלתי לעיל. ניסיתי גם 12.6 הוא אמנם לא זורק שגיאה אבל גם לא עובד :(

מרגיש לי כמו תקלה בכרטיס, אבל איך בודקים את זה?

עריכה: אציין שהתקנתי את הדרייברים על מחשב נקי ומפורמט.... (את 13.9)

תעודת עניות שנייה לAMD: מדוע הם מוציאות כרטיס לא ארכאי כמו ה HD4870 מתמיכה? 6 שנים וזורקים לפח? מה אם אני כבר לא משחק במחשב ומשתמש בו רק לעבודה?

פורסם

תנסה גם את 13.4 beta

פורסם
  • מחבר

13.4 הוא עבור וינדוס 8, אז ניסיתי את 13.1 ואת 12.6, שניהם לא עבדו.

איך בודקים אם לכרטיס מסך יש בעיות? גם ללא דרייברים מערכת ההפעלה אומרת שהכרטיס מדווח משהו תקול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים