עבור לתוכן

mb standoffs בקטרים שונים?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

פירקתי ממארז ג'נרי ישן את ה mb tray וה back panel במטרה להשתמש בהם כסוג של מארז פתוח, על המארז הזה היה לוח MATX (הוא תומך ATX) אז היו שם כבר שישה standoffs, רציתי להוסיף 3 standoffs בשביל לעגן לוח atx אז קפצתי לאייבורי לבקש 3 ברגים, מתברר שמה שהיה להם קטן בקוטר ממה שיש כרגע על ה mb tray, אין לי כלי שמודד במדויק אבל עם סרגל זה נראה 3 מ"מ קוטר מה שאני צריך ומה שמצאתי אצלם היה 2 מ"מ.

לא יודע אם בגלל שזה מארז ג'נרי אז הוא משתמש בקוטר לא סטנדרתי או משהו כזה ולכן אני שואל פה אם מישהו יודע שאמור להיות קוטר סטנדרתי ויהיה לי קשה מאוד למצוא קוטר כמו שאני מחפש או שתמיד היו קטרים שונים ואני צריך להמשיך לחפש?

תודה לעוזרים.

עריכה: 3 מ"מ קוטר הכוונה לחלק התחתון של הstandoff זה שמתברג למארז.

נערך על-ידי AvlK

פורסם

אני לא נתקלתי בקטרים שונים.

לפעמים יש כאלו עם אורך שונה או צורה שונה (לא תמיד כולם משושים) אבל קוטר שונה לא ראיתי.

פורסם
  • מחבר

לגבי האורך והצורה ראיתי גם (עגולים או ארוכים\קצרים), יכולה להיות לי בעיה להמשיך לבנות את זה בלי עוד שלושה ברגים... (לא בא טוב בכלל :undecided:)

ממתין לעוד תגובות אולי מישהו יבוא עם בשורה.

פורסם

אתה יכול אולי לנסות לחפש בחנויות מחשבים בחו"ל לפי גדלים שונים ותראה מה יוצא.

אם זה קיים אז בטוח מישהו מוכר את זה...

אולי גם איביי ואמזון

פורסם

בגדול? יש כמה תקנים שחורגים מהתקן הסטנדרטי. (שהוא 5MM אם אני לא טועה). בLITTLE DEVIL זה 6MM, ובמארז של TT שהיה לי בעבר ראיתי גם 4MM.

בגדול - האורך שלהם סטנדרטי. יכול להיות שההברגות ישתנו. חלקם מגיעים עם תקן מילימטרי (בורג מבסוג M3), וחלקם תקן אינצי' (בורג מסוג 6/32) שהיא פסיעה גסה יותר מזאת המילימטרית. נתקלתי גם בסטנדאוף שהכילו את 2 סוגי ההברגות, אינצ'י לTRAY של הלוח, ומילימטרי כדי לקבע את הלוח או להיפך.

כיצד ניתן לדעת מה אתה צריך? בגדול - יש לך את 2 סוגי התבריגים במארז המחשב. הברגים עבור מפרצי 5.25 קרי כוננים אופטיים וכו' - הינם מסוג M3.

לעומת זאת, כוננים קשיחים הינם מסוג 6/32 (קח אחד מזה ואחד מזה, ותראה מה מצליח להתברג כמו שצריך לסטנדאוף עצמו - זה מה שצריך מבפנים), ונסה להשוות את הצד השני (זכר) עם הבורג על ידי כך שתצמיד אותם זה לזה כדי שהפסיעות של ההברגה ישתלבו האחד עם השני. יש התאמה לבורג - זה מה שאתה צריך מבחוץ.

הקוטר עצמו? יותר אשליה אופטית, זה פחות משנה. מה שכן משנה - מהו סוג התבריג (נקבה). יכול להיות שסטנאוף'ס זהים מבחינה טכנית (אורך, הברגות), יראו לך שונה. חלקם מיוצרים מפליז, חלקם מצופים בניקל. - זה לא באמת חשוב

אם אתה ירושלמי, תן קפיצה עם אחד קיים מהמארז ואני מאמין שאוכל למצוא משהו זרוק אצלי בברגייה.

נערך על-ידי arkadur

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם על העזרה.

כרגע חושב ובודק את האפשרויות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים