עבור לתוכן

מחשב נייח חדש עד 2500 שקל

Featured Replies

פורסם

קודם כל שלום לכולם ותודה על העזרה

. מה התקציב המקסימאלי? 2500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים בינוניים בערך

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר Counter Striker Global Offensive , Teamfortress , DayZ , Garrysmod , A.V.A , Smite משחקי FPS לרוב .

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? אני מעדיף שקט אבל אם החלקים היו טובים לא כזה משנה לי

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חיפה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).שהיה כמה USB במחשב

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אי אפשר לדעת

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אין לי אוזניות אני משתמש ברמקולים MICRO LAB C6 ומוזיקה די חשוב לי , אני בעיקר רוצה שמשחק כמו CS:GO יריץ לי על FPS נורמאלי ולא 50~70 כמו עכשיו כשהכל על LOW , תודה רבה!:cheesy:

פורסם

התקציב הזה מעט בעייתי, ובו יש לך שתי אפשרויות למשחב גיימינג מתקדם כמה שיותר.

האפשרות האחת היא מערכת מבוססת Core i3 4150 יחד עם כרטיס כמו R9 280X משופץ למשל. היא תפיק ביצועים גבוהים במשחקים לא תלותיים במיוחד במעבד דוגמת CS:GO ו-TF2 או GMOD אבל כן עלולה להציג ביצועים לא יציבים במשחקים כמו DayZ או Battlefield 4 למשל.

אפשרות שניה היא לרדת באופן יחסית משמעותי בכח הגרפי וללכת על מעבד Core i5 4590, אבל כרטיס מסך דוגמת HD 7850 שחלש משמעותית.

אפשרות שלישית ועדיפה תהיה לחרוג טיפה יותר בתקציב וללכת על מפרט מבוסס Core i5 4590 יחד עם HD 7950 משופץ עם אחריות בסביבות 2800 שקל, היא תביא לביצועים היציבים ביותר.

השאלה היא האם התקציב שלך יכול לאפשר משהו שכזה.

נערך על-ידי djelectric

פורסם

ממש ממש לא, כרטיס חמים שכזה במארז קטן ולא מאוורר, בנוסף הספק חלש ובסיסי וממש לא מתאים למשימה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים