פורסם 2004 במרץ 821 שנים אח שלי רצה להשוות מחירים למחשב חדש עם עתיד מחשבים, וגילה כי יש סניף באג במקום בקניון בהרצליה...השאלה היא מי קנה את מי? כי הייתי בטוח שעתיד קנו את באג
פורסם 2004 במרץ 821 שנים אני הבנתי שעתיד פשטו את הרגל ובאג קנו אותםאבל בגלל שעתיד יותר וותיקים, אז הם החליטו לשמור את שני המותגים, בגלל "קהל הלקוחות"
פורסם 2004 במרץ 821 שנים מחבר אוקי תודה ;D הסיפור הוא שקנינו מזמן מחשב אצל באג והוא היה מקולקל ותבענו אותם ועכשיו אני לא בטוח שכדאי לחזור על הטעות ולקנות אצלם אבל הם עברו שדרוג עכשיו הם "באג העתיד"
פורסם 2004 במרץ 821 שנים מה יצא מהתביע?אם אתה רוצה חנות טובה זולה ואמינה לקניית מחשב תבקש פה בפורוםעריכה : שם מפגר ;D
פורסם 2004 במרץ 821 שנים בנוגע לכותרת - זה לא ממש משנה, שתיהן חנויות "קבר" ומשתיהן מומלץ להתרחק.הדבר היחיד שרכשתי מבאג מאז שנת 1995 עם הפנטיום 100 (עבדו עלי, חזק, לא נכנס לזה...) היה סט הרמקולים של לוג'יטק - ה Z560, שעכשיו גם לא אדע בדיוק למי לפנות במידה ויחידת ההגברה מתפגרת (75 אחוזים על ה Volume Knob בד"כ - בפעם הראשונה שטיפסתי לעוצמה הזו הרחתי ריח שרוף מכיוון יחידת ההגברה - אך אל דאגה, הכל לבינתיים רץ כמו שצריך), או שהסאב/אחד מהסטליטיים נכחד ברוורס.
פורסם 2004 במרץ 821 שנים מחבר אני עד עכשיו לא ראיתי חנות אחת נורמליתמה שיצא מהתביעה זה שקיבלנו 7500 שקל והשתמשנו בהם לקנות מחשב חדש...על כל חנות פה שיש לה חנות באמת (ולא מחסן) קטלו פה אנשיםאני צריך חנות בחיפה
פורסם 2004 במרץ 821 שנים מרדנית - שיא השפלKSP - הרוב כאן ממש שונאים אותה ( אני לקוח שלהם כמה שנים טובות )יש את גיא מחשבים שהם גם בשלבי סגירה אז לא הייתי ממליץ עליהםעתיד מחשבים אם אתה מוכן לשלם אלף שקל על חלק שעולה 3 שקל בכל מקום אחרמה עוד שכחתי? הא כן יש חנות מחשבים שעכשיו מתפרסמת בעיתון והמפרטים שלהם באים ככה:AMD ATALONINTEL 2.8GB 500MHZתשמעו..... עשיתם עלי רושם ראשוני טוב, אני רץ אליכם לחנות!!!!!!!!בקיצור אם אתה גר בחיפה תעשה כמוניאו שתקנה מ KSP אבל אל תצפה לאחריות טובה במיוחדאו שתזמין מהאינטרנט......יום טוב ובהצלחה.
פורסם 2004 במרץ 821 שנים מחבר למה מרדנית שיא השפל?ואני לא גר בחיפה, אבל עדיף שתהיה משם כי אח שלי קונה מחשב משם כדי להשתמש בו בחיפה בזמן הטכניון...בקיצר, אפשר גם חנויות אחרות במרכז .. (אני גר ברעננה)
פורסם 2004 במרץ 821 שנים גם בקניון אביב הם התאחדוהיו פעם שתי חנויות ועכשיו החנות של באג לא קיימת והחנות שעתיד הייתה בא נקראת באג
פורסם 2004 במרץ 821 שנים בקריון בקרית ביאליק היו שתי חנויות ונשארו שתי חנויותשכשאלתי למה הם אמרו שהם רוצים לשמור על שני המותגים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.