עבור לתוכן

מלך ה OC החדש של NFORCEII ....

Featured Replies

פורסם

פשוט מדהים - תכנסו לתרד הבא ותראו את הבאס של המעבד - מ . ה . מ . ם !!!

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=&threadid=30776

גם הזכרונות עובדים לא רע ...

תכנסו לעמוד 2 - תראו תוצאה של זכרון ב SANDRA לא מהעולם הזה - למעבד AMD !

פורסם

אחי , זה אומר שגם אני יכול לעשות משהו כזה! רק תן לי זיכרונות יותר טובים ואיזה R9500PRO או משהו כזה כדי לתזמן את הכרטיסים של הPCI והAGP ולנעול אותם ותן לי קירור מים או איזה SLK900 או ALX800 ותראה מה קורה! את המעבד שלי כבר הפכתי לBarton והוא עובד בסטוק על 2000MHZ מה אומר AXP 2800 ,עשיתי איתו עד עכשיו מקסימום 2300MHZ על באס 200... המעבד במקור הוא AMD Athlon Xp 2400+ Thorton Core

שעשיתי לו את המוד של להפוך לבארטון ועכשיו הוא בארטון לכל דבר... הוא עובד כרגע על 3200+ 2200MHZ...

פורסם

wowzers :o

למרות שהמלך הזה לא כ"כ חדש ::)

פורסם

אין על NF7-S REV 2 ב OC

במיוחד עם המודים המתאימים וקירור טוב

פורסם

If you read the thread you'd notice he said that the FSB @ the first post isn't stable, it's just good enough to get to windows and that the actually stable buses he managed to run were quite lower.

Still high though, not bad, I wonder how is his chipset cooled.

Also that BH5 @ 590 mhz is very weird, 3.6 VDIMM, that won't last long.

פורסם

ומה אתם אומרים על מה שעשיתי לשלי ? שהוא הפך מ2400+ ל 2800+ בארטון ?

פורסם

מה הקשר עכשיו?

פורסם

מה הקשר , נראה אותך עושה פרוייקט כזה בהצלחה , הלחמתי טיפונת בדיל על המעבד!(זה היה ממש ממש קשה! זה ממש ממש ממש טיפה!)

ואיכשהוא אחרי הפעם השלישית(!!) שניסיתי להלחים , המעבד עבד סופסוף!! :P , כבר חשבתי שהמעבד הלך ולא ישוב עוד...

זה מעבד Athlon XP 2400+ עם ליבת Thorton שנקנה בKSP ב480שקל.

פורסם

רוצה שקל ? איך זה קשור לתארד ?!

אתה רוצה להשוויץ בפרוייקט שלך תפתח עליו תארד.. ::)

פורסם
  • מחבר

חלאס ספאם - רוצים ספאם - לכו ל PCTIP ...

באמת, מה זה משנה כמה זה יציב - מישהו פה בארץ הצליח בכלל לעשות POST בבאס 250 עם NFORCE ?

במקום לחפש מה יציב, לא יציב, שטויות על NF7-S, תנו קצת כבוד לתוצאה מדהימה !

פורסם

As a matter of fact, people have posted above 250 FSB in Israel, but regardless of that, what's the point in a high post, only relevant results is a stable results.

They really impressive part is the 270~ FSB stable that he was able to run, but the voltages he's using are too much for any hardware.

פורסם
  • מחבר

I don't agree with that ...

the point of his project is OC , not surfing HWZONE at 300fsb ... - and his doing it damn good ....

it's like saying the intel 5ghz project is a waste of time - it's the same - people are doing it for the record - u don't believe the 3 first places in HW OC database are working at those speeds ...

as for bh-5 - search at oversea forums, people there are feeding this ram with 3.3-3.5V without hesitating and running 240-250 at 2-2-2-11 .... - those babies love V !

פורסם

עזבו את עצמכם!!

הוא נתן 3.64 וולט!!!! לזכרונות אני מופלא איך הם לא התפגרו ! אבל אני בטוח שהם יתפגרו תוך שבוע

אבל צריך גם לתת כבוד לאיש ויש כבוד

פורסם

כבר ראיתי 4.4 איפה שהוא..

רוב הזכרונות יעמדו ב 3.6 בלי בעיה..

פורסם

3.84v לזיכרון... זה **טיפה** גבוה...

בכל אופן התדרים הגבוהים שהוא מגיע אליהם הם בעזרת עריכת הBIOS ושינוי תיזמונים פנימיים של הchipset.

11-2-2-2.0-9-12

בכל מיקרה יש כבוד.

250 הגעתי כבר עם הלוח שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים