עבור לתוכן

יש סיכוי לשיפור בעונות של 24 או שאין טעם להמשיך?

Featured Replies

פורסם

אהלן. אני מסיים כרגע את העונה הרביעית. להגיד את האמת? זה פשוט נהפך לסרט דרמה סוג ז' או יותר גרוע - לאחד מהסרטים של ז'אן קלוד וואנדאם. זה הגיע למצב שקטעי אשקן נהפכים להיות שטחיים ומטומטמים עד למצב שבו אני יודע שרק הגיבור יישאר בחיים גם אם יש לו חבר אחד או קבוצה של לוחמים. כולם יחטפו כדור (או טיל) לגב ורק ג'ק יישאר בחיים.

סיימנו עם קטעי אקשן? חוזרים לסצינות דרמה מפגרות ולא מועילות להמשך העלילה. ולא סצינות דרמה של "פאק יש לנו פצצה גרעינית למצוא" אלא "פאק הוא בוגד היא בוגדת הוא נשוי - יש לה ילד". מה לעזאזל?!

אהבתי נורא את העונה הראשונה. אבל משם זה פשוט מתדרדר. אם זה היה נסבל לראות את העונה השניה והשלישית, עונה רביעית פשוט מפגרת לגמריי.

אז לשאלת הדיון. זה משתפר? יש טעם להמשיך לצפות?

זה פשוט מוזר שהרבה מאוד אנשים ממליצים על הסדרה הזאת אבל אני לא מבין איך כל כך הרבה צופים נהנו ממנה אם יש כל כך הרבה מגרעות (שציינתי).

פורסם

same as you, לי נמאס מהסדרה אחרי העונות הראשונות.

פורסם

דווקא הרבה אומרים שהעונה החמישית היא הכי טובה.

ראיתי אותה לפני כמה חודשים עוד פעם והיא אכן מעולה. עצה שלי - תסיים את העונה הרביעית והחמישית ואז תוותר.

פורסם
  • מחבר
דווקא הרבה אומרים שהעונה החמישית היא הכי טובה.

ראיתי אותה לפני כמה חודשים עוד פעם והיא אכן מעולה. עצה שלי - תסיים את העונה הרביעית והחמישית ואז תוותר.

עונות 5, 6, 7 יותר גרועות מרביעית? :(

ומה עם העונה החדשה שרצה עכשיו?

פורסם

24 זה אקשן מטומטם. אנשים צופים בשביל האינטנסיביות והדחיסות של האירועים ופחות למען העומק שלה (שאין).

העונות האחרונות רק מתדרדרות. העונה החדשה כנ"ל.

אם אתה לא יכול ליהנות מהאקשן נטו, אין לך מה לחפש בה.

אתה יכול לחפש את העונה/סרט כשהוא מגיע לאפריקה, זה היה נחמד ממה שאני זוכר.

המקבילה החכמה של הסדרה היא Sleeper Cell.

פורסם
עונות 5, 6, 7 יותר גרועות מרביעית? :(

ומה עם העונה החדשה שרצה עכשיו?

החמישית יותר טובה מהרביעית by far, אבל אם כבר ראית את רוב הרביעית - תמשיך, כי הסוף של הרביעית דווקא רלוונטי למה שקורה בחמישית.

פורסם
  • מחבר
החמישית יותר טובה מהרביעית by far, אבל אם כבר ראית את רוב הרביעית - תמשיך, כי הסוף של הרביעית דווקא רלוונטי למה שקורה בחמישית.

כן אני כבר בפרק השלישי של החמישית.

השאלה שלי, להפסיק אחרי חמישית כמו שמישהו כאן המליץ או שעונות 6,7 לא כל כך גרועות כמו העונה הרביעית?

פורסם

אומרים לך יותר גרוע. הכל זה אותו פורמט שחוזר על עצמו.

פורסם

העונה התשיעית דווקא לא רעה. אולי בגלל שזה אמור להיות רק 12 פרקים או משהו בסגנון אז אין רגעים מתים, ואולי גם בגלל ששכחתי מה הלך בעונות הקודמות בנתיים.

פורסם

אני נהנה מהקצב. לא כזה בררן.

אני סתם אוהב לראות את ג'ק באואר מפוצץ דברים חחח

פורסם

6,7,8 = meh

9 = w00t

פורסם

מכור לסדרה הזו, העונה האחרונה (9) שמשודרת עכשיו משאירה אותו עם התחושה של כוסאומו מה לחכות עכשיו לפרק הבא (בקטע טוב כמובן) כל פרק מחדש. לדעתי עונות 6 ו7 היו הכי טובות, מצד שני רוב המוחלט של המבקרים טוענים ההפך.

פורסם
  • מחבר

אההההה

ספוילרים

ספוילרים

ספוילרים

ספוילרים

ספוילרים

הפרק עם הגז שמשחררים לתוך המפקדה. פאק. זה כזה מטומטם. אנשים מתים כמו זבובים מכל הכיוונים ולאף אחד לא אכפת. אבל. בדקה האחרונה רואים אחת מהדמויות המשניות מופיעה ואז נחנקת. מוסיקה דרמתית. כולם בוכים. לאאאאאא. הוא מת!! איזה עולם אכזר.

תגידו, אם אני מדלג היישר מעונה חמישית לאחרונה. זה לא יעשה לי איזשהו חור בעלילה משמעותי?

פורסם

לא

פורסם
  • מחבר

אהההה אני לא יכול יותר.

הגעתי למסקנה שאפשר בקלות לרשום אלגוריתם לסדרה הזאת:

(1) יש CASE להתקדמות בעלילה -> (2) 2-3 פרקים מחפשים את החשוד -> (3) ג'ק ועוד דמות משנית, יחד עם דמויות לא רלוונטיות מתקיפים את היעד -> (4) דמויות לא רלוונטיות שאין בהן צורך לשם קידום העלילה מתות, תמיד -> (5) ג'ק והדמות המשנית הורגים את כל הקבוצה של האויב -> (6) plot twist -> חוזרים לסעיף מספר 1

מדהים עד כמה הסדרה הזאת עוקבת אחר האלגוריתם שבניתי. מדהים איך התסריטאי של הסדרה בנאדם מקובע.

מדהים איך אני ממשיך לראות את הסדרה הזאת ולהמשיך לזיין פה בפורום לכל אחד את השכל על כך שהסדרה גרועה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים