פורסם 2004 במרץ 821 שנים Tt Thunderblade 80mm27.8 CFM - זריקת אוויר21dBA - עוצמת הרעשVantec ספקטרום לדים36CFM34dBACoolerMaster Neon32CFM25dBAעל הנייר אפשר להבין מהפרטים מי טוב יותר בקירור מי יותר שקט בלה בלה בלההשאלה שלי האם בתחלס אלה הפרשים ששמים לב אליהם?כל הפרטים נראים לי פה ממש על הפנים כי אני יודע שהסמארט פאן במינימום שלו זורק 21CFM ואני לא מרגיש שהוא עובד.. ממש כלוםמה הייתם ממליצים?בתמונות הקולרמאסטר נראה הכי יפה עם האור הכי חזק ממש שולט אבל אי אפשר לדעת.. זה יכול להיות רק תמונות ככה..תודה.
פורסם 2004 במרץ 821 שנים אני מכיר (מנסיון) את אלו ה-CoolerMaster TT SilentBoost 27CFM/21db בטח יהיה די דומה ל-ThunderBlade. SF2 . ה SF2 במינ' הוא באמת לא מורגש ולא נשמע. ה-TT וה CoolerMaster. די דומים כלומר כדי למדוד הבדלים בינהם ברעש/רוח צריך משהו מדויק יותר מיד/אוזן משבטוח הם הרבה יותר חזקים מהSF2 על מינ' - קצת פחות מהחצי שלו זה מה שהם נותנים בהרבה יותר שקט.
פורסם 2004 במרץ 821 שנים מחבר איך הסיילנט בוסט יהיה דומה לוכל הקטע בסיילנט באסט זה שהוא כמו אקורדיון מבנה מוזר כזה קיצרוהמאורר לדים של TT רגיל מרובע..
פורסם 2004 במרץ 821 שנים מחבר זה לא כזה עוזר לי כי אני לא מכיר אישית את הסיילנט באסט הזהבקיצור משלושת המאורריםמישהו שווה שיחליפו איתו את הSMART או שאף אחד לא מתקרב בכלל לקצה של הרמת ביצועים שלו ?
פורסם 2004 במרץ 821 שנים תראה מבחינת ביצועים הם בקושי מתקרבים לחצי מדחיפת האוויר של הסמארט.. הונטק משפשף את החצי... אבל מה .. הם הרבה יותר שקטים ממנו.. אני חושב שאתה יכול להחליף את אחד מהסמארטים שלך בואנטק או בקולרמסטר.. לא תהיה לך ירידה משמעותית אם בכלל.. תלוי במיקום.. בגג למשל אני לא חושב שזה ישפיע על הטמפ.. גם ככה לא מומלץ לשים בגג מאוורר חזק כי אז הוא לוקח את כל האוויר הקר מהמעבד..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.