עבור לתוכן

התלבטות בין כמה מכשירים

Featured Replies

פורסם

למזלי הרע אבד לי הפלאפון היום(גלקסי מהדגם הראשון..), אני לא מעודכן בכלל בעולם הסמארטפונים שמאוד השתנה מאז שיצא לי יותר להכיר אותו לפני כמה שנים. יצא לי לשמוע על מכשיר מאוד משכנע של HTC (E8) אבל הבנתי שהוא כרגע רק בסין ולא ידוע אם יגיע למערב ובכלל לישראל.

אז אני מתלבט בין כמה מכשירים בתקציב של 1500-1800. המצלמה לא כל כך חשובה לי משאר המכשיר. ואני מצרף להתלבטות גם שאלה האם שווה או קיים סיכון בהזמנת מכשיר מחו"ל.

אז המכשירים הם:

1.נקסוס. גרסה חדשה כלשהי(אני פשוט לא מעודכן ואשמח אם מישהו יודע אם יש גרסה שיצא בשנה שנתיים האחרונות בטווח המחירים שציינתי.)

2.HTC ONE M7

3.Galaxy s3 שנראה לי ישן אך המחיר עדיין תופס אותי.

על איזה מהם אתם ממליצים? תודה לעוזרים :)

פורסם

אם 16 גיגה זיכרון מספיק לך , אז מוכרים ב ebay את oneplus one בסביבות 1500 מסין , אז סיכוי נמוך מאד שתשלם מיסים.

זה אמנם יקר משמעותית מה300 דולר שהמכשיר הזה אמור להמכר , אבל זה מכשיר מצוין שקיבל ביקורות מאד טובות.

פורסם
  • מחבר
אם 16 גיגה זיכרון מספיק לך , אז מוכרים ב ebay את oneplus one בסביבות 1500 מסין , אז סיכוי נמוך מאד שתשלם מיסים.

זה אמנם יקר משמעותית מה300 דולר שהמכשיר הזה אמור להמכר , אבל זה מכשיר מצוין שקיבל ביקורות מאד טובות.

מה הכוונה לone plus one?

פורסם

OnePlus זה מותג של חברה OPPO הסינית שנועד להיות משווק למערב.

1+ 1 זה המכשיר הראשון שלהם והוא זול יחסית לחומרה המותקנת עליו.

ניתן היום לקנות אותו ב371$ בגירסאת החומרה הסינית (עם רום CM), בארץ לא אמור להיות הבדל בשימוש בין הגירסאות, רק בארצות הברית ההבדל יורגש.

קישורלOriginal OnePlus One באתר To2c

ביחד עם הקופון: 9SLHAH

רק לא לשכוח לבקש שיציינו ערך אמיתי בהצהרת מכס.

גילוי נאות: הקישור הנ"ל מכיל רפרנס המביא לי הטבה, תודה

פורסם
  • מחבר

קצת מרתיע אותי לשמוע שזה מוצר סיני..הייצור שלו טוב? יש ביקורות שמוכיחות את זה אגב?

פורסם
  • מחבר

אשמח לתשובה

פורסם

יש המון ביקורות על המכשיר , אתה מוזמן לחפש בגוגל.

המכשיר טוב , ואמין.

אני לא יודע מה זה הגרסה הסינית ומה ההבדל , אבל אני מניח שזה משהו שקשור לתדרים של הדור הרביעי.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. איך אני בדיוק פונה אליהם שיציינו ערך אמיתי בהצהרה? הערות בהזמנה?(פעם ראשונה שאני מזמין משהו מחו"ל..)

פורסם

מה עם מוטו ‏g‏? גם זול, גם חדש יחסית, גם אמין.

יצאה גרסה עם ‏LTE‏ וחריץ הרחבה לכרטיס זיכרון בתוספת 30 דולר. לדעתי זה המכשיר המשתלם בשוק.

פורסם
הבנתי. איך אני בדיוק פונה אליהם שיציינו ערך אמיתי בהצהרה? הערות בהזמנה?(פעם ראשונה שאני מזמין משהו מחו"ל..)

כן בהערות בהזמנה, ואם יש מקום בדף התשלום בפאיפל אז גם שם

פורסם
  • מחבר

מה זה בכלל אומר שיצהירו מכס אמיתי? וכמה מכס אמורים לקחת כשזה מגיע לארץ?

פורסם

כל המידע באתר של רשות המיסים:

טלפון סלולארי חייב בתשלום מס של 35.7% מערך החבילה (כולל דמי משלוח). תהיה גם עמלת שחרור שייקח עמיל המכס. כדאי לוודא שמשרד התקשורת מאשר את השימוש במכשיר בארץ, אחרת יש סיכוי גבוה שהוא יוחרם.

למיטב זיכרוני, ה- +1 הזה הוא מכשיר מאוד גדול, קח את זה בחשבון. אני התעניינתי עד ששמעתי על המימדים, למי שיש לו ידיים קטנות כמו שלי זה לא פרקטי. בסופו של דבר ובעקבות הצעות שקיבלתי כאן בפורום, בחנתי את ה- Nexus 5 וה- LG G2. כרגע, שניהם נכנסים בתקציב שלך (עבור דגם ה- 16GB בייבוא מקביל), כשהנקסוס זול יותר בבערך מאה שקל. מאחר שהנקסוס מגיע עם מעט מאוד "נופחה", נשארים למשתמש יותר ג'יגות, כך שעבור מכשיר עם נפח מוגבל, כדאי ללכת על הנקסוס. גם העדכונים המהירים מגוגל הם פלוס.

אם אתה מוכן להוציא עוד קצת או לחכות קצת, אתה יכול ללכת על ה- G2 בגרסת ה- 32 מגה, שמשום מה זולה יותר מגרסת ה- 32 ג'יגה של הנקסוס 5. המחירים יורדים עכשיו במהירות וכנראה שעוד חודש הוא כבר יכנס בתקציב שלך. זה, אגב, מה שאני קניתי: מכשיר מצויין. סוללה שפשוט לא נגמרת (הרבה יותר מהנקסוס), מסך ענק במכשיר במימדים סבירים (קצת יותר מהנקסוס), מעבד חזק (בדיוק כמו הנקסוס).

ויש גם נקסוס 4, שכנכס בקלות בתקציב שלך, אבל כשהפער בינו ובים הנקסוס 5 הוא רק 200 שקל, אני לא רואה סיבה ללכת עליו.

פורסם
  • מחבר

הייתי מאוד רוצה Oneplus one אבל אני רואה שיש הרבה ריזיקה כאן בעיקר לגבי אחריות שסביר להניח לא אוכל לממש בארץ וזה דיי יהיה בלאגן גדול בסין..אני כבר חושב בכיוון של הLG G2. שווה להוסיף בשבילו עוד כסף? עד כמה הוא קרוב לרמה של S5 או oneplus?

כדאי לקנות ייבוא מקביל או שזה לא ממש טוב?

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת היא, בכמה יש פער ביצועים בין השניים?

פורסם

חבר, אתה מתלבט חודש בשאלות לא משמעותיות. מרצון לקנית סמארטפון דור קודם הגעת להפרשי ביצועים במכשירי דגל.

‏ זו זכותך, אבל אתה סתם לא ממוקד. קפוץ למים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים