עבור לתוכן

התלבטות בנוגע ללפטופ היברידי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אבקש את המלצותיכם לגבי רכישת לפטופ היברידי!

אני צריך נייד שיהווה גם טאבלט בעת הצורך, ולכן הלפטופ ההיברידי הוא מה שאני מחפש.

שימושים נדרשים: מקסימום הצגת סרט, שימוש קליל בפוטושופ ושימוש מסיבי באופיס. מה שנקרא, שהמחשב יעבוד מהר :kopfpatsch:

מצד שני, אני רוצה טאבלט על בסיס ווינדוז בשביל ישיבות, דיונים וכשאני מרצה מול קהל.

תקציב: עד 3500 שקלים.

תודה רבה מראש!

יותם.

פורסם

לא הבנתי לאילו שימושים אתה רוצה טאבלט

פורסם
  • מחבר

כשאני בישיבה, להשתמש בטאבלט כמו מחברת (פשוט לפתוח אותו, לקרוא ממנו נקודות ולהוסיף בקטנה אם צריך)

כשאני מרצה, לשים אותו פתוח על השולחן ולהשתמש בו כנק' תוך כדי ההרצאה.

כשאני במיטה, לגלוש באינטרנט בכיף.

שימושים מאד מאד בנאליים ושלא דורשים טאבלט-על.

פשוט חשוב לי מאד שהוא יהיה ע"ב מערכת הפעלה של Windows.

תודה רבה,

יותם.

פורסם

מדובר במוצרים שקצת קשה לתת עליהם המלצה, עקב זה שהם לא כל כך נפוצים עדיין. אבל אני חושש שעקב רצון שדברים כמו פוטושטופ ירוצו זה מוציא מהשאלה את מרבית הדגמים מבוססים הATOM.

http://ksp.co.il/?uin=22719

הדגם הנ"ל של לנובו נותר שילוב בין מעבד חזק יותר מהATOM, עם SSD גדול יותר ממה שהבסיסיים מגיעים. אבל צריך לקרוא ולראות איך סוללה כזו מחזיקה. אני מאמין שהמוצרים של ASUS באופן כללי טובים יותר, אבל:

1. בחודשים האחרונים השירות שלהם ספג ביקורות רציניות, גם אישית יצא לי להצטרך אותם ולהמתין מעל חודש לתיקון של מחשב חדש לגמרי.

2. ההיצע של הדגמים הוא כזה שהם מתחילים יקר יותר (4600 ש"ח עם מעבד I5, סוללה גדולה יותר, רזולוצית מסך גבוהה יותר.)

פורסם

יש לי מחשב כזה (ראה חתימה בצד). לגלוש באינטרנט במצב טאבלט - לא נוח.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

דבר נוסף - באיזו חנות אוכל לקבל שילוב של מחירים טובים וייעוץ מקצועי לפי הצרכים שלי?

BUG? KSP}? אחר?

פורסם

בחנויות לרוב תקבל ייעוץ שמתאים להם. ייעוץ תקבל כאן, מחירים תוכל להשוות באינטרנט.

פורסם
  • מחבר

מעולה - תודה רבה רבה.

אז חוץ מהLENOVO YOGA, יש עוד לפטופים היברידים שאתם ממליצים עליהם?

פורסם
מדובר במוצרים שקצת קשה לתת עליהם המלצה, עקב זה שהם לא כל כך נפוצים עדיין.
תלוי למה אתה מתכוון. מחשבים ניידים שהTablet בהם ניתן להפרדה הם באמת משהו חדש יחסית. לעומת זאת, מחשבי Tablet PC (מסך מסתובב) קיימים כבר שנים, הרבה לפני שהiPad הפך את קטגוריית הטאבלטים הנפרדים למיינסטרים. יכול להיות שזה מה שמתאים לו. אבל אלה לרוב מחשבים עסקיים ועולים הרבה יותר מ3500. כמו כן, הם לא דקים ולא קלילים במיוחד.
פורסם

יש את ה-vaio flip שלא נמכר בארץ, יש את ה-yoga 2 (לא pro).

אפשר לקנות באילת ולחסוך לא מעט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים