עבור לתוכן

הפיכת משתמש בדומיין למנהל + הפעלת AERO.

Featured Replies

פורסם

שלום,

במקום העבודה שלי, אנחנו עובדים במערכת הפעלה Windows 7.

המחשבים מחוברים דרך VPN לרשת הפנימית של החברה.

המשתמש של כל אחד נמצא בקבוצת DOMAIN USERS, שמובן שהחשבונות בקבוצה הזו מוגדרים ברמה של USER ולא של ADMIN.

התחברתי ליוזר ADMINISTRATOR במחשב המקומי שלי, והכנסתי את DOMAIN USERS לקבוצת ADMINISTRATORS.

אך עדיין, כאשר אני נכנס לחשבון האישי שלי, אני כאילו "מוגבל" ורואה רק את מה שבחרו שאראה, כאילו אני USER.

אמנם עכשיו כשיש צורך ב-ELEVATION ואני מכניס את שם המשתמש האישי שלי אני מקבל הרשאה, אבל כאילו סביבת העבודה שלי היא עדיין לא USER ואני לא רואה את המחשב שלי, לוח הבקרה וכו' כמו בחשבון ADMINISTRATOR.

מקווה שהבנתם... מה פספסתי פה? איך אני גורם לכך שסביבת העבודה של המשתמש שלי ושל ADMINISTRATOR יהיו זהות?

הדבר השני:

כאשר אני נכנס תחת ADMINISTRATOR, ערכת הנושא שלי היא AERO, הוא מופעל וכל האפקטים פועלים.

כאשר אני נכנס תחת המשתמש שלי, ה-AERO לא פעיל. בעזרת ADMINISTRATOR, הפעלתי את כל מה שצריך להפעיל עבור היוזר שלי, אבל עדיין AERO לא פועל. איך אני מתקן את זה?

כאשר אני נמצא ביוזר שלי ומשתמש בAERO TROUBLESHOOTER, זה כותב שDWM לא מופעל, ואז זה כאילו מתקן את זה, אבל לא קורה כלום. וחוץ מזה, ברשימת הSERVICES, אני כן רואה שDWM פועל.

עזרה...? :huh::huh::huh:

פורסם

1. למה אתה כותב ב all caps?

2. אתה מחפש דרך מהירה לקבל מכתב פיטורין?

פורסם
  • מחבר

1. עצלנות נטו לעבור לאנגלית.

2. מדוע ההתחכמות? או שזה פשוט גרסת הכיסוי שלך לידע מועט וחוסר יכולת לענות...? :P

פורסם

תיקון - דרך מהירה ובזויה לקבל מכתב פיטורין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים