עבור לתוכן

מחשב נייד עם ווינדוס 8.1 ללא מסך מגע למאותגרת טכנית - מתכון לצרות?

Featured Replies

פורסם

דודה שלי מעוניינת לקנות מחשב נייד, לצרכים המצומצמים שלה נראה לי שמתאים לה מחשב פשוט (dell i3 3521) בלי מסך מגע, אבל אני רואה שרק מוכרים מחשבים כאלו עם ווינדוס 8.1 כבר מותקן. היא לא בן אדם טכני ואני חושש שכל דבר מעבר ל-XP שהיא רגילה אליו לא יתקבל בברכה.

קראתי שעכשיו יש עידכונים לווינדוס 8 ושיש גם משהו שנקרא classic shell שעונים לצרכים האלו, האם זה באמת משחזר לחלוטין את צורת השימוש של ווינדוס XP/7? אני לא חושב שהיא תשתמש בלפטופ למשהו מעבר לאינטרנט, מייל והעברת קבצים בין תיקיות, אבל חשוב לי שלפחות באלה היא לא תתקשה.

האלטרנטיבה של להתקין ווינדוס 7 פחות קוסמת לי.

פורסם

מערכת WINDOWS 8.1 מעודכנת בצירוף CLASSIC SHELL או STARTISBACK מתפקדת ממשקית כWIN7 לכל דבר.

פורסם
היא לא בן אדם טכני ואני חושש שכל דבר מעבר ל-XP שהיא רגילה אליו לא יתקבל בברכה.
אל תשכח שגם בין XP לויסטה/7 יש הבדלי ממשק. אמנם לא גדולים כמו ביניהן ל8, אבל אנשים שXP ממש מוטבע אצלם בדם לפעמים חוטפים שוק גם כשהם מתקדמים לויסטה/7.

למרות שאם באמת כמו שאתה אומר:

אני לא חושב שהיא תשתמש בלפטופ למשהו מעבר לאינטרנט, מייל והעברת קבצים בין תיקיות

פה לא צריכים להיות הבדלים מהותיים. מצד שני גם ב8 שעושים לו boot to desktop זה נראה פחות או יותר אותו דבר.

זאת בהנחה שהיא לא משתמשת בoutlook express. :)

פורסם

די עם השטויות האלה.

אין סיבה שבן אדם שיש לו מינימום שכל בראש לא יוכל ללמוד לעבוד עם מערכת חדשה ששונה במידה שהיא לא קיצונית - בטח ובטח מערכת שהממשק שלה יחסית פשוט, עם אריחים גדולים וברורים.

גם ההורים שלי "טכנופוביים" - אבל אם מביאים להם מערכת ומכריחים אותם להשתמש בה, אז כן... הם אשכרה מצליחים ללמוד אותה. (כולל טלפון אנדרואיד שלטעמי זו חווית UI זוועתית ביותר).

באופן כללי, כל מי שיורד על Win 8.1 הוא בן אדם אידיוט שרוצה להרגיש "מתוחכם".

מי ישמע איזה קשה זה. לוחצים על ה Win key או בפינה השמאלית תחתונה של המסך עם העכבר - עוברים ממסך האריחים ל Desktop או ההיפך.

במסך האריחים יש אריחים גדולים וברורים איתם אפשר להפעיל תוכנות. מאוד מאוד מאוד מסובך. כן.

ב Desktop הכל כמו קודם.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות. אני מקווה שזה יהיה בסדר.

פורסם

סבתא שלי עברה מ-XP ל-8.1

מסתדרת יופי.

היא אוהבת דווקא את זה שאפליקצית המייל מתוחה על בכל המסך בפונט גדול וקריא ואת הממשק העליז.

פורסם

מתרגלים ל8.1 מאוד מהר.

אחרי שהתרגלתי אליו הוא ממש נוח.

פורסם
  • מחבר

אין לי ספק שיש מבוגרים ואף קשישים ששוחים בטכנולגיה חדשה בלי בעיה, אבל יש כאלה שפשוט לא.

דודה שלי רוצה להתקשר לטכנאי כשנעלם לה קיצור דרך מהשולחן עבודה, החשש שלי הוא שאם זה יהיה יותר מידי בשבילה היא פשוט לא תשתמש בלפטופ, שזה חבל.

יש אנשים שלא רוצים שום דבר חדש (ג'ורג' מרטין שכותב את שיר של קרח ושל אש עדיין משתמש במעבד תמלילים לדוס משנות ה80'), זכותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים