עבור לתוכן

דרוש מפרט בכ-7K ללא מסך וללא ציוד היקפי למטרת משחקים ועריכת מוסיקה

Featured Replies

פורסם

לפי השאלון:

1) התקציב המקסימלי 7K כאמור בכותרת.

מהתקציב הנ"ל אני מעדיף שלא לחרוג, אך אם ניתן לחסוך זה יעזור.

2) כעיקרון אני רוצה את המחשב בשביל משחקים כבדים (Metro, Assassin's Creed, Far Cry,Crysis, Skyrim...) ובשביל

עריכת מוסיקה (אני מוסיקאי ורוצה את המחשב בשביל לעשות אולפן הקלטות ביתי תוך כדי שימוש בתוכנת Cubase).

דברים נוספים: אינטרנט, אחסון, צפייה בסדרות באיכות גבוהה, פוטושופ ותוכנות לעריכת וידאו.

הרזולוציה של המסך שיש לי הינה 1920x1080 וגודלו הוא 23 אינץ', ואני ארצה שהמחשב יריץ את המשחקים

שצויינו בהגדרות מקסימליות.

3) אמנם בכותרת אמרתי שלא צריך ציוד היקפי, אולם יהיה טוב אם אוכל להחליף רק את המקלדת.

הייתי מעדיף מקלדת בשווי של עד 150 ש"ח, חוטית ובצבע שחור שתהיה אמינה מספיק.

4) אני מעדיף שלא לכלול דיסק SSD במפרט אלא לחסוך את הכסף ולנתב אותו לדברים שיועילו יותר (אלא אם כן

מישהו מוצא לנכון שיהיה לי אחד כזה). גם צורב לא צריך כי יש לי כבר שני צורבים טובים במחשב הנוכחי שאותם אעביר לחדש.

אין צורך לא במסך ולא בציוד היקפי למעט מה שצויין בסעיף 3.

חשוב לי לציין שכרטיס קול אני קונה מחנות מוסיקה, ולכן אין צורך להמליץ על כרטיס שכזה במפרט.

5) הייתי אומר 5 בסולם השקט. אני לא מחפש מחשב רועש מדי וגם לא שקט מדי. אם הרעש גובל בחסכון כסף או בשיפור הביצועים אוכל לסבול אותו מעט (לא 1 בסולם אלא 5).

6) לא מתוכנן OC כלשהו.

7) אין צורך לא בווינדוס, לא באופיס ואני לא מרכיב את המחשב בחנות אלא מרכיב אותו בעצמי (לוקח חלקים ומארז).

8) קרוב לביתי יש שתי חנויות עיקריות: אייבורי וקיי.אס.פי. הבנתי שיש חנות נוספת TMS, אך היא אינה קרובה לביתי, ולכן אעדיף

לקנות באחת מהחנויות הראשונות שהזכרתי. מי עדיפה?

9) קניית המחשב מתוכננת לכל היותר לשבוע הבא.

10) אני רוצה חיבורי USB3 גם במארז וגם בלוח האם, אך גם USB2 (שיהיו הרבה חיבורי USB באופן כללי). כמו כן,אני רוצה שהדיסקים הקשיחים יעבדו ב-SATA3 ויהיו 7200RPM ולא פחות.

לוח האם אני מעדיף של ASUS וכן גם כרטיס מסך של GeForce Asus.

אני רוצה דיסק קשיח של 3TB. מעבד i7 ומאוורר קירור מתאים. זיכרון 16GB. מארז וספק כוח שיתאימו לחומרה שאני לוקח.

מארז אני מעדיף של CoolerMaster וגם עם לדים ועיצוב.

11) איני מתכנן שדרוג מסיבי של המחשב, אולם ייתכן שאוסיף בעתיד חלקים כמו דיסק קשיח SSD או אשפר רכיבים קיימים בודדים.

אני מחפש להשקיע עכשיו במחשב שיחזיק לכמה שנים טובות עד לקניית מחשב חדש.

12) אני לא יודע אם זה נהוג כאן, אך הרכבתי מפרט בעצמי ואיני בטוח בו, ולכן ביקשתי כאן עזרה בהרכבת מפרט.

מה דעתכם על המפרט הבא שהרכבתי?

מעבד: Intel Core i7 4820K 3.7Ghz 10MB L3 Cache s2011 - Box בכ-1620 ש"ח.

מאוורר למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 בכ-120 ש"ח.

לוח אם: Asus H97M-Plus LGA1150 בכ-650 ש"ח.

זכרונות: Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 1600Mhz בכ-950 ש"ח.

כרטיס מסך: Asus GTX770 2GB GDDR5 DX11 בכ-1790 ש"ח.

דיסק קשיח: Seagate 3TB Barracuda Sata III בכ-590 ש"ח.

ספק כח: Corsair CX750M Modular 750W Series Active PFC 12cm Fan PSU בכ-525 ש"ח.

מארז: CoolerMaster CM Storm Enforcer Black ATX Case No PSU בכ-485 ש"ח.

מחיר סופי: 6730.

המפרט והמחירים על פי KSP.

האם זה טוב בשביל מה שציינתי? יש משהו שיהיה טוב להוסיף / להוריד?

תודה רבה מראש לכל מי שיטרח לענות ולסייע לי בקניית המחשב.

פורסם

ב TMS משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם. שווה לשקול כי ההפרש במחירים משמעותי למדי.

ה 4820 לא משתלם לטעמי לא נותן לך כלום ביחס ל 4790.

לוח עדיף של גיגאבייט (שים לב שבחרת לוח עם סוקט 1150 ומעבד 2011), זיכרונות שבחרת לא משתלמים.

290 שקול ל NV 780 לכן עדיף במחיר של ה 770.

ספק של 650W יספיק לשימושך.

מארז שבחרת לא מומלץ מבחינת חום, NZXT גם יפה וגם מאוורר הרבה יותר.

כללתי SSD גדול של 250 גיגה מומלץ. לשיקולך.

מעבד:

Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1422

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪135

לוח אם:

Gigabyte GA-H97-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪520

מארז:

באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪729

זיכרון:

Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪619

כרטיס מסך:

MSI R9 290 4G DDR5 Gaming PCI-E HDMI DP - מבצע

כמות: 1 - מחיר: ₪1890

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 3TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪593

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪731

סה"כ: ₪6639

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6507 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/uspm9zka

פורסם
  • מחבר

אחי תודה רבה על ההשקעה ועל המפרט. לא שמתי לב גם למעבד ולוח האם (אופס...).

לגבי כרטיס המסך... יש לי כרגע ATI ואני לא ממש מרוצה מהדרייברים שלו (עד שקניתי אותו היה לי NVIDIA).

יש כרטיס של NVIDIA שתוכל להמליץ עליו? המארז ממש פצצה אני מוכרח לציין בייחוד כשהוא בא עם ספק.

לגבי SSD... זה יהיה עדיף מאשר להשקיע בחלקים אחרים?

פורסם

בינינו גם אני מעדיף NVIDIA פשוט ההיגיון הישר לא מאפשר לי לתת העדפה ל 770 כאשר כמעט באותו מחיר יש את ה 290 שבאמת חזק יותר. על הנושא של הדרייברים אפשר להתגבר, יש אפילו מדריך מפורט מאוד כאן באתר. ואם נעלה יש בסולם של NVIDIA את 780 הזה:

http://www.tms.co.il/product/12847

ושוב זה כרטיס שקול בעצם ל 290 ב 450 שקל יותר. מכיוון שיש לך מרווח בתקציב אתה יכול לשקול את האופציה.

ב KSP יש שתי אופציות טובות:

http://ksp.co.il/?uin=19599

http://ksp.co.il/?select=.1044..35..201.&list=1&sort=3&glist=0&uin=19378&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

SSD זה דבר בהחלט מומלץ, הוא מאפשר עבודה מהירה וזורמת הרבה יותר בכל מה שקשור לווינדוס ותוכנות וגם טעינה מהירה במשחקים. כך שאפשר ללכת גם על ה 780 וגם על SSD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים