פורסם 2014 ביוני 2311 שנים שלום לפני כבערך חצי שנה התייעצתי פה בפורום לגבי מפרט לגיימינג לבסוף רכשתי את המפרט הבא מKSP בהרכבה אישית: GPU: GIGABYTE GTX780 OC CPU: INTEL I7-4770 MOTHERBOARD: GIGABYTE Z87 HD-3RAM: 8GIB G.SKILL(MONITOR: PHILIPS BRILLIANCE 190CW (1440X900בזמן זה ישנה את מכירת הקיץ של סטים וקניתי את METRO-LAST LIGHT והGFORCE EXP הגדיר לבד את ההגדרות הגרפיות הוא שם את המשחק על VERY HIGH המשחק כל הזמן נתקע מרגיש לאגי (LAG) ומאוד לא מאפשר משחק התאכזבתי מאוד לאחר שהוצאתי כמעט 7000 שקל על המחשב שלי...האם הכרטיס מסך תקול או זקוק לטיפול?תודה לעוזרים (שנישארו עד לפה)
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים תוריד פילטרים.עריכה: רק עכשיו הבחנתי שאתה משחק על רזולוציה נמוכה.דריברים עדכניים?(לא מהדיסק של הקופסא)מה דגם הספק שלך? נערך 2014 ביוני 2311 שנים על-ידי klayton
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים מחבר קודם כל תודה על העזרה!הדרייבר הכי מעודכן מקפיד לעבדוק לעדכונים פעם ביום הספק שלי הוא : SeaSonic G750 מודולרי
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים אני עם HD7970 והמשחק הזה לא רץ חלק על הגדרות גבוהות כנראה שצריך בשבילו איזה SLI/CFX כדי שירוץ חלק על הגדרות גבוהות :\
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים מחבר עדכון: הורדתי את הפילטר לX2 כמו שאמרתם והמשחק נתקע עוד יותר אפילו בקטעים סינימטים....
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים על הרזולוציה שאתה משחק פשוט אין מצב שהמשחק הזה לא ירוץ חלק. שיחקתי ב MLL על רזולוציה של 2560X1440 והמשחק רץ חלק, יש לי כרטיס כמו שיש לך. נתתי ל Geforce Experience להגדיר את ההגדרות האופטימליות והתוכנה הגדירה הכל על Very High עם SSAA על Off. תבדוק אם אצלך הפילטר הזה על Off.
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים מוזר מאוד..אצלי LL מקרטע, אבל על 1080P וזה נורמלי כי המשחק הזה פשוט לא רץ טוב על מחשבים.תנטר קלוקים, מתחים וטמפרטורות תוך כדי המשחק באמצעות MSI Afterburner או EVGA PrecisonX (לא משנה מי מביניהם, הם בעלי אותו בסיס)המחשב מלוכלך? עבר OC?
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים מחבר המחשב נקי ניקיתי אותו ביום שבת הוא גם די חדש (מפברואר)ולא הוא לא עבר OC
פורסם 2014 ביוני 2411 שנים מוזר, אני עם 4GB770 על אותם הגדרות שלך וזה רץ חלק לחלוטין. עם הפילטר והכל. אפילו גליג' קטן אני לא מרגיש4930K32ramמכאן אני יכול להסיק1) או שאין לך מספיק ראם,2) או שהמחשב שלך מתחמם מסיבה לא ברורה3) או שמדובר בבעיה בכרטיס (לא נראה לי בעיה בכרטיס בדרך כלל גורמת לקריסה מוחלטת מסוג כלשהוא)4) בעיית תוכנה כלשהיא, שזה נראה לי הכי סבירתעשה לכידת מסך של כל התוכנות שמותקנות אצלך בcontrol panelאם יש שם משו לא טוב אני אדע, אחר כך נבדוק אולי זה קשור בדריבר של המסך, ראיתי בפורומים שדריבר color של המסך לפעמים גורם לבעיות במשחקים אם הוא לא תואם את ה color profile שמצופה ממנו להציג בהתאם לדגם.ויש עוד אופציות אבל נתחיל ממה שרשמתי. נערך 2014 ביוני 2411 שנים על-ידי Yoram_gini
פורסם 2014 ביוני 2411 שנים מחבר 1)יכול להיות שאין לי מספיק ראם באמת....2)המחשב אנו מתחמם בדקתי זאת....3)עשיתי מבחני באנצמארק כאלו ואחרים וקיבלתי תוצאות מתאימות לכרטיס שלי4) לא הבנתי כל כך מה לעשות....
פורסם 2014 ביוני 2411 שנים מחבר עשיתי בדיקת מאמץ ושמתי לב שהטמפ' של הכרטיס מסך עולה רק ב2 מתוך 3 הגורמים וגם רק המאווררים של השנים עבדו ושל השלישי לא האם זה אומר שהוא תקול ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.