עבור לתוכן

נייד לעסקים/נסיעות בארה"ב - תקציב כ-$1200 (כ-8K-10Kש"ח בארץ)

Featured Replies

פורסם

הי, אני מחפש מחשב נייד לצורכי עסקים/נסיעות. הנקודה העיקרית היא שאני אקנה אותו בארה"ב וגם אשתמש בו שם. לא משנה לי איפה לרכוש בארה"ב (אמאזון/newegg/ישירות מהיצרנים Dell\Lenovo וכו').

מבחינת מחירים אני מכוון לאזור של $1000-$1200. מחשבים שנמכרים שם במחיר כזה עולים בארץ כ-8K-10K (למשל לנובו X1 Carbon).

סוג שימוש:

1. עיקר העבודה תהיה משרדית (המון אקסל, וורד, PP) ותוכנות סטטיסטיקה ועיבוד נתונים.
  2. אני עובד המון ב-multitasking (המון לשוניות בדפדפן, הרבה תוכנות פתוחות במקביל). רזולוציה גבוהה (מעל 768*1366 נראית לי משהו מתבקש)
  3. לא מתכוון להריץ תוכנות גרפיקה כבדות או Matlab באופן קבוע, אם כי אשמח אם המחשב ידע לאכול שימוש casual בתוכנות כאלו.
  4. לגבי משחקים - השימוש האחרון ברשימת העדיפויות, אבל אם יש מחשב שגם יצליח בעוד שנה שנתיים להריץ shooters או משחקי אסטרטגיה, זה יהיה בונוס נחמד.

פרמטרים קריטיים עבורי (כולם בעדיפות זהה):

• RAM - לפחות 8GB, עדיף כבר בקנייה וללא צורך לקנות בנפרד ולהרחיב.
  • משקל לא כבד (אני אסתובב עם המחשב כל יום, כל היום בתיק על הגב). המחשב גם ילווה אותי בנסיעות עבודה.
  • סוללה טובה שתאפשר לעבוד בלי טעינה למשך 7-8 שעות לפחות.
  • מסך "14 (אפשר קצת יותר אם זה לא הופך את זה לכבד מדי)
  • מקלדת נוחה - אני עובד מהר מאוד עם מקלדת וחשוב שהיא תהיה טובה ולא עם שטויות מוזרות שעושים לפעמים בלפטופים. תוספת של numpad יכולה להיות נחמדה, אבל לא קריטית.
  • חיבור למסך - חלק מהזמן המחשב יתחבר למסך חיצוני. אני די בטוח שכל לפטופ בסיסי היום מגיע עם יציאת וידיאו דיגיטלית (DVI/HDMI).
  • SSD - תוספת מבורכת, לא קריטית. אם זה הכונן היחיד, אז לפחות 200GB.

לא מחפש מסך מגע.

לא צריך מערכת הפעלה.

כונן אופטי - לא חובה, במיוחד כי אני מחפש משקל לא כבד.

הערה לסיום - אני אדם טכני ועם הרבה נסיון במחשבים. אני מחפש לפטופ שיענה על כל הדרישות ולא יעכב אותי או יהיה עם בעיות אמינות כלשהן שיגזלו ממני זמן ואנרגיה בתיקונים :-)

מחכה לתשובות שלכם, המון תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים