עבור לתוכן

ניהול הרשאות בין מחשבים שמחוברים ברשת בבית

Featured Replies

פורסם

יש לי שני מחשבים נייחים ונייד אחד שמחוברים ברשת, אני מצליח לקרוא מהדיסקים הקשיחים של מחשב אחר אולם לא מצליח לשנות או להכניס אליו קבצים דרך החיבור ברשת, נכתב לי הודעה שהנך זקוק להרשאה לביצוע פעולות אלו, הגדרתי את הדיסקים בשני המחשבים כמשותפים ואפשרתי העברת קבצים במשבצת שמצויה שם בדף ההגדרות ובכל זאת עדיין לא ניתן לשנות דרך מחשב אחר ו/או להעביר קבצים, מה עלי לעשות?

פורסם

יש יותר מדרך אחד לממש הרשאות מהסוג הזה.

על איזה מערכות הפעלה מדובר?

אם זה 7 ומעלה, אז תנהל את זה דרך home group.

פורסם
  • מחבר

תודה על המענה,

עשיתי כעצתך סימנתי V בכל הריבועים של האישורים בקבוצה הבייתית, ועדיין אני מקבל הודעה, שדרושה הרשאה של מנהל המחשב

אודה אם תפנה אותי למיקום בשפה העברית.

פורסם

התיאור שלך חסר כל הגיון או יכולת לעזור לך.

תסביר בדיוק מה עשית. כמובן שיש מסמכי הדרכה של מייקרוסופט אם יש לך בעיות הבנה בשפה האנגלית.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין גדול במחשבים ובוודאי שלא מבין ב"הגיון", אבל עשיתי שני דברים,

ראשית בדף שנקרא "קבוצה בייתית", סימנתי V בתוך המשבצות כדי לאשר מעבר של כל סוגי הקבצים, ובדף שנקרא "הגדרות שיתוף מתקדמות" סימנתי גם שהקבצים של המסמכים יהיו נגישים.

ובכל זאת בכניסה שלי לדיסק הקשיח במחשב השני לא מתאפשר לי לכתוב או למחוק קבצים מהדיסק שם למרות שאני רואה וקורא בו היטב.

בקשתי את ההגדרה בעברית של הווינדוס כדי להבין אולי לא פתחתי את המיקומים הנכונים בגלל שהווינדוס שלי הוא מסוג WIN7 פרופשונל בעברית.

פורסם

אתה מדבר על כתיבה ברמה הכי עליוניה של אותו כונן או ספרייה בפנים?

home group עובד על בסיס משתמש מובנה שנוצר כדי להכל התהליך. יש לך בהתחלה הרשאות לשיתוף עצמו ויותר פנימה הרשאות של שמוזנות ממערכת הקבצים.

אם אתה יכול לקרוא, אבל לא לכתוב אז תבדוק של"HomeGroupUser$" יש הרשאות כתיבה שם. גם בתהליך שיתוף עצמו אתה מגדיר האם ל Homegroup יש הרשאות כתיבה.

כאשר אתה מגדיר שיתוף ל root partition, אתה חייב לציין את זה דרך הגדרות שיתוף "קלאסיות".

CKJfeuU.jpg

כל מה שנכתב למעלה לא קשור ל"הבנה במחשבים". זה שימוש דיי מאוד בסיסי במערכת ההפעלה (במיוחד לאנשים שהם חברים בפורום מחשבים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים