עבור לתוכן

חוות דעת אחרונה לפני קנייה - קונה מחר. מחשב גיימינג ב4000

Featured Replies

פורסם

בס"ד

שלום לכולם,

אז... אחרי הרבה הרבה הרבה עזרה שקיבלתי פה בפורום והרבה בירורים שעשיתי הגעתי למפרט סופי שתואם את התקציב שלי.

וראשית כל אני רוצה להגיד תודה ענקית ל:

Syszone - עזר לי מאוד בבניית המפרט. תודה ענקית! :)

Animor - עזרת לי מאוד תודה רבה! :)

idanmal - עזרת לי כל כך הרבה, אני ממש מעריך את כל העזרה, תודה רבה :)

ועכשיו, לנושא...

אני רוצה שתגידו לי איך המפרט.

אני מזכיר הנה הטופס:

1. מה התקציב המקסימאלי?

4,000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 שקל רק אם ממש הכרחי.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד. ואני גם רוצה לחבר אותו למסך טלוויזיה כדי לראות דרכו סרטים (פירוט בסוף).

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים שיצאו WATCH DOGS, BATTLEFIELD 4

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני מכתנן לקנות את המסך הזה -http://www.amazon.com/VG248QE-24-Inc...keywords=vsync כשהוא יכנס למבצע או משהו.

אבל התקציב של המחשב הוא 4,000 שקל לא כולל המסך.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב כן, תוכנות לא.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין לי העדפה לחנות ספציפית אבל אני גר בירושלים, קרוב לIVORY ולKSP ולצערי TMS סגרו את הסניף בירושלים אבל עדיין מוכנים לשלוח בחינם לירושלים אז ניתן לכלול בחשבון גם אותם. ואולי גם את פלונטר בשביל לחלקים מסוימים. אבל בגדול יש לי עדיפות לKSP או לIVORY כי יש להם סניף קרוב לבית שלי.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כנראה שבוע הבא.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). חובה חובה חובה שתהיה יציאת HDMI. אני מתכנן לחבר את המחשב גם למסך של הטלוויזיה כדי לראות דרכו סרטים.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שדרוג מאסיבי.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

• איך המסך שהבאתי בקישור? מומלץ? http://www.amazon.com/VG248QE-24-Inc...keywords=vsync

פשוט הזמן תגובה שלו הוא ממש קצר. והוא נשלח לארץ.

• כשאני אומר על העניין של החיבור מסך לטלוויזיה. אני מתכוון שאני מתכנן לחבר את המחשב גם למסך מחשב כדי לשחק. אבל יש לי גם מסך טלוויזיה קרוב למחשב ואני רוצה לחסוך את ההוצאה על סטרימר אז אני רוצה להעביר כבל HDMI מהמחשב למסך טלווזיה. זה אפשרי בכללי?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

בקיצור, אחרי הרבה התייעצות ובדיקות ועזרה מצד חברי הפורום הגעתי למפרט הבא:

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600...

כמות: - 1 - 862/845

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi...

כמות: - 1 - 279/273

זכרונות - DDR3 - לנייח

HX316C10F_8 - Kingston - 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series (Can be ordered in Red, Blue, Black or...

כמות: - 1 - 385/377

כרטיסי מסך - AMD PCIe

GV-R929OC-4GDu - Gigabyte - Radeon R9 290 GPU - Used - 4GB 512 bit DDR5 memory - PCIe x16 3.0 interface - Dual DVI, HDMI, Displa...

כמות: - 1 - 1243/1218

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series - (ST1000DM001)...

כמות: - 1 - 271/266

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

MZ-7TE120BW - Samsung - 120GB Samsung 840 EVO - 2.5 inch - SATA3 6GB - 7mm - 540/410 MB/s Retail...

כמות: - 1 - 390/382

מארזי מחשב - מארז עם ספק

P100-650W - Antec - P100 Advanced Super Mid Tower 650W - 2x USB3.0 and 2 x USB2.0 ports - 2x 5.25 inch tool-less drive ...

כמות: - 1 - 689/675

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-FI11001-CSA01 - Arctic - Arctic Freezer i11...

כמות: - 1 - 130/127

4249.00 / 4164

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=4644

כמה הערות בקשר למפרט:

• בדקתי לגבי תאימות של הלוח אם הזה למעבד בגלל טכנולוגית REFRESH HASWELL והוא תומך בזה.

• יש לי כונן דיסקים.

אז...

מה אתם אומרים?

איך המפרט?

איזה הצעות יש לכם לשיפור?

כל דעה חשובה!!

בבקשה בבקשה תעזרו כל מי שיכול, כל עזרה תתקבל בברכה :)

פורסם

אני לא מבין.

אם כבר עזרו לך פה בפורום עם המפרט (והוא באמת נראה סבבה) מה אתה רוצה שיוסיפו?

בכל מקרה, המפרט בסדר, מי שעזר לך הרכיב אחלה מפרט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים