עבור לתוכן

התייעצות לגבי נעליים איכותיות

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

קודם כל אני רוצה להתוודות, אני לא מבין כלום בנעליים, ויותר מזה, אני קורבן של נעליים גרועות מזה שנים רבות.

רק השנה קניתי 2 זוגות נעליים, רייבוק וניו באלאנס, על שניהן נאמר לי שאני מקבל איכות ברמה גבוהה, שניהן עלו יותר מ600+ ש"ח, אבל האמת היא שאחרי שימוש של לא יותר מכמה חודשים בודדים של שימוש התברר לי שהן לא שוות אפילו אגורה.

היום הייתי צריך להפסיק אימון בגלל שהפלסטיק ("השסי של הנעל") חתך ודקר לי את העקב עד כדי דם. (תמונות למטה)

http://i.imgur.com/HpJxkBg.jpg

http://i.imgur.com/SX3XXbo.jpg

אף פעם לא הקדשתי חשיבות מיוחדת לאיכות הבנייה של הנעל אבל היום הסתכלתי על הנעל שבגללה פרשתי מאמצע אימון והייתי בהלם, כל אחד יכול לראות שאיכות הבנייה של הנעל מזעזעת.

אבל מצד שני אני לא מופתע, שתיהן Made in China ואני הייתי טיפש מידי בשביל לשים לב לזה בכלל.

אז עכשיו אחרי חיפושים באינטרנט בשביל נעל יותר איכותית מצאתי את הדגם 993 של ניו באלאנס שמיוצרת בארה"ב, הדגם הזה כל כך הרבה יותר איכותי ועשוי מחומרים יותר טובים, אז רציתי להתייעץ איתכם אם אתם מכירים את הדגם הזה והאם הוא באמת יותר טוב מהדגמים תוצרת סין כי המרקטינג של החברות האלה זה פשוט לא יאומן, יש חברות שיש להם כל כך הרבה יחסי ציבור שכבר אי אפשר לדעת מה נכון ומה לא.

כמו כן אני אשמח להצעות לנעליים איכותיות עד 1000 ש"ח.

פורסם

אתה מחפש נעליים לריצה? אם כן, לך על אסיקס/סאקוני. ממה שאני יודע, הניובאלאנס 993 נעליים טובות מחומרים טובים. נאמר לי פעם שהם מיוצרות בעבודת יד אבל לא יודע אם זה נכון. בכל אופן אתה צריך לנעול את הנעל כדי לדעת אם היא נוחה ומתאימה לך ולא לפי מה שהמוכר אומר. דבר שני, ממליץ לך להזמין מחו"ל כי זה פשוט יכול לקצץ לך את המחיר בחצי ואף יותר מהמחיר שבארץ.

פורסם

בשנים האחרונות כל נעלי הספורט שקניתי היו ניו באלנס וסאקוני. הן סבירות בהחלט ולא נתקלתי בבעיה כמו זו שתיארת (נתקלתי בה בעבר בנעליים אחרות, זולות הרבה יותר שקניתי, לא זוכר את הדגם).

הדברים שכן קורים - רשת נקרעת קצת מלמעלה, חתיכות בקצוות הסוליה נשחקות ונקרעות, אבל הנעליים ניתנות לשימוש גם עם הבעיות האלה.

רובן עלו בסביבות ה400-450 שקלים. אני לא חושב שאי-פעם שילמתי יותר מ500 שקלים על זוג נעליים. תמיד יש "מבצעים" של 20-40% הנחה (חותכים את המחיר המופקע ומוכרים לך במחיר ההגיוני).

אני נוטה להסכים עם yoni_h שהנעליים של סאקוני כנקרה מתאימות יותר לריצה (כך אני מרגיש), אבל אולי זה גם בגלל דגמים ספציפיים שהתמקדתי בהם. אסיקס עוד לא יצא לי לנסות.

פורסם

מהם הגיל , הגובה והמשקל שלך ?

אני באופן אישי קונה כבר שנים רק סאקוני .

פורסם

2 הנעליים האחרונות שלי (ועדיין) הן של Asics והן מצויינות בשבילי.

אני סובל מפלטפוס ובעת דריכה על הרגל, הרגל טיפה נמרחת ולכן היא מותחת את הרשת שבצדדים לאט לאט אז שלאחר הרבה זמן נהיה קרע, אך זה בעיה אישית שלי.

ד"א יש אתר טוב לקניית נעליים שנקרא 6PM, יש שם אחלה הנחות ועם תוספת של 80 ש"ח למשלוח ועדיין יוצא יותר זול מהארץ.

פורסם

קודם למה מיועדות הנעליים?

אני לדוגמא סבלתי גם מנעליים שמתפרקןת ממש מהר בגלל שילוב של רגל רחבה וגם אני איכשהו ממש מצליח לשחוק נעליים מהר

כנראה משהו עם הריצה שלי... עברתי על אסיקס וסקוני ושניהם התפרקו לי.. בסוף מצאתי את הדגם המושלם לפחות בשבילי וזה cascadia

הדגם מיוצר ע"י חברת ברוקס אני כבר בזוג שלישי שלי בבערך חמש שנים שכללו שירות בצבא מאוד אינטנסיבי בגלל היחידה שבה שירתתי.

הזוגות האחרים שהיו לי התפרקו תוך חצי שנה ככה שזה שיפור מטורף בשבילי.

בכללי אם אתה רוצה נעל יותר עמידה אז תמיד תלך לכיוון נעלי השטח (ברור שזה תלוי במשטח ריצה שלך וגם בנוחות אישית).

אני רץ איתם בכל תוואי שטח שכולל בעיקר אדמה לפעמים מעט דרכי עפר ובזמן האחרון גם בכבישים.

פורסם

אני כבר למעלה מ 15 שנים רוכש את ניו בלנס מודלים ה 900 למיניהם תוצרת ארצות הברית, ואחרי ניסיון כזה איתם אני יכול לומר לך שהאיכות שלהם והנוחות היא גבוהה. ממליץ בחום למרות מחירם שנע בסביבות 175 דולר, פה בחניות ספורט הם יכולים להגיע ל 800 שקל ויותר.

פורסם
  • מחבר
אתה מחפש נעליים לריצה? אם כן, לך על אסיקס/סאקוני. ממה שאני יודע, הניובאלאנס 993 נעליים טובות מחומרים טובים. נאמר לי פעם שהם מיוצרות בעבודת יד אבל לא יודע אם זה נכון. בכל אופן אתה צריך לנעול את הנעל כדי לדעת אם היא נוחה ומתאימה לך ולא לפי מה שהמוכר אומר. דבר שני, ממליץ לך להזמין מחו"ל כי זה פשוט יכול לקצץ לך את המחיר בחצי ואף יותר מהמחיר שבארץ.
קודם למה מיועדות הנעליים?

אני לדוגמא סבלתי גם מנעליים שמתפרקןת ממש מהר בגלל שילוב של רגל רחבה וגם אני איכשהו ממש מצליח לשחוק נעליים מהר

כנראה משהו עם הריצה שלי... עברתי על אסיקס וסקוני ושניהם התפרקו לי.. בסוף מצאתי את הדגם המושלם לפחות בשבילי וזה cascadia

הדגם מיוצר ע"י חברת ברוקס אני כבר בזוג שלישי שלי בבערך חמש שנים שכללו שירות בצבא מאוד אינטנסיבי בגלל היחידה שבה שירתתי.

הזוגות האחרים שהיו לי התפרקו תוך חצי שנה ככה שזה שיפור מטורף בשבילי.

בכללי אם אתה רוצה נעל יותר עמידה אז תמיד תלך לכיוון נעלי השטח (ברור שזה תלוי במשטח ריצה שלך וגם בנוחות אישית).

אני רץ איתם בכל תוואי שטח שכולל בעיקר אדמה לפעמים מעט דרכי עפר ובזמן האחרון גם בכבישים.

2 הנעליים האחרונות שלי (ועדיין) הן של Asics והן מצויינות בשבילי.

אני סובל מפלטפוס ובעת דריכה על הרגל, הרגל טיפה נמרחת ולכן היא מותחת את הרשת שבצדדים לאט לאט אז שלאחר הרבה זמן נהיה קרע, אך זה בעיה אישית שלי.

ד"א יש אתר טוב לקניית נעליים שנקרא 6PM, יש שם אחלה הנחות ועם תוספת של 80 ש"ח למשלוח ועדיין יוצא יותר זול מהארץ.

אז זהו שאני דווקא לא מחפש נעלי ריצה, אני צריך נעלי הליכה \ עבודה, משהו שיתמוך בגב בצורה יעילה לאורך זמן, אני יוודע שהאסקיס והסקוני נחשבים לטובים אבל הם לא בשבילי, קיבלתי המלצות מפורומים אחרים על נעלי RED WINGS, הבנתי שהכל מיוצר בארה"ב והכל עשוי מחומרים איכותיים ואפילו ה "שסי" של הנעל לא עשויה מפלסטיק כמו בנעליים הזולות אלא עור אמיתי ומתכות.

הבעיה שאני לא יודע אף אפשר להזמין אותם לארץ

פורסם

לא נשמע לי הגיוני שנעל נקרעת מהליכה או אפילו מריצות אלא אם כן אתה רץ בתדירות סופר גבוהה ואז מן הסתם צריך להחליף נעל לעיתים קרובות (אחי רץ 3-4 פעמים בשבוע ומחליף נעל פעם ב-3 חודשים).

אני משתמש ב- Nike Pegasus 30 (משתדל לרוץ פעמיים בשבוע). היא קלה מאוד שזה ממש קריטי לי והיא מרגישה כמו כפפה על הרגל. מחיר - 350 ש"ח מאיביי. לא יודע למה אתה משלם 600 ש"ח על נעליים, גם אם מדובר בריבוק או NB אלה מחירים גבוהים מאוד. תמדוד בארץ, תזמין מחו"ל. תחסוך לעצמך 200 ש"ח לפחות.

פורסם

אם אתה מחפש נעליים לעבודה, נסה נעליים סגורות, למשל נעלי טיולים יכולה להיות אופציה טובה, דוגמת נעליים של colombia, blundstone, caterpillar וכו'

פורסם
  • מחבר
אם אתה מחפש נעליים לעבודה, נסה נעליים סגורות, למשל נעלי טיולים יכולה להיות אופציה טובה, דוגמת נעליים של colombia, blundstone, caterpillar וכו'

כן הנעליים האלו יותר מתאימות לחורף, אני כרגע מחפש משהו שיותר מתאים לקיץ בשביל "יום יום" והליכות ממושכות, כנראה שהניו באלאנס 993 זו האופציה האולטימטיבית בשבילי כנראה

פורסם

הניובאלאנס גם נחשבות נעלי ריצה. לא הבנתי למה אסיקס/סאקוני לא בשבילך?

פורסם

אני משתמש בנעליים של מירל שקניתי במגה ספורט לעבודה והם אחלה עמידות מאוד, סוליית ויברם ומאווררות

פורסם
  • מחבר
אני משתמש בנעליים של מירל שקניתי במגה ספורט לעבודה והם אחלה עמידות מאוד, סוליית ויברם ומאווררות

שמעתי הרבה דברים טובים על מירל וברוקס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים