עבור לתוכן

בחירת אל פסק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

קניתי מחשב חדש (נייח) ואני מעוניין לקנות לו אל פסק, מה שחשוב זה שיספיק לרבע שעה בערך לגבי התקציב עד כ 1500 עדיף כמה שפחות למחשב יש ספק 875W מעבד I7 3960X שני כרטיסי מסך AMD מארז של ALIENWARE ככה שיש עוד כמה פיצ'רים, אשמח לעזרה

פורסם

פתחת את הדיון בפורום הלא נכון, תמתין שיעבירו.

בינתיים, איזה כרטיסי מסך אלו?

פורסם
  • מחבר

סליחה חשבתי שזה בציוד היקפי הכרטסי המסך הם REDAEON 6800 SERIES

פורסם

מועבר לפורום ספקים ומארזים.

פורסם

האם המעבד או כ מסך ב OC ? (זה משפיע על צריכת החשמל)

פורסם
  • מחבר

המעבד והכרטיסים לא ב -OC אולי בעתיד (אין צורך כרגע) אבל אני אשמח לדעת גם וגם, אם ההפרש אינו גדול אז אולי במחשבה עתידית יהיה כדאי

פורסם

מעבד - 130W

כ מסך - לא אמרת אם 6850 או 6870. במקרה של 6870 (ובהנחה שכל כ מסך מיל ליבה 1) הם 151W כל 1

יתר המחשב - יכול להיות בין 60-90W ברוב המקרים. יש לך שם משהוא כמו משאבה או thermoelectric cooler שיש להם צריכת חשמל משמעותית, או סתם מאווררים ולדים ?

בלי OC במקרה הכללי נקבל משהוא כמו 130 + 300 + 60 = כ 490W לא כולל ספק

בתוספת ספק 80 plus רגיל : 490 * 1.25 = כ 625W

בתוספת מסך נניח כ 675W

צריכת חשמל של רכיב חומרה ב OC ניתנת לחישוב כך :

צריכת חשמל ב OC = צריכת חשמל בסטוק * (מהירות OC / מהירות סטוק) * (מתח OC / מתח סטוק)^2

במקרה של OC משמעותי למעבד תוסיף 10-20W ל "יתר המחשב" כדיי להביא בחשבון הפסדים בממיר מתח על הלוח

להספק כזה (ללא OC) תצתרך UPS שיכול להחזיק 625W. UPS כזה אמור להכיל יותר מ 2 סוללות סטנדרטיות של 7-9Ah - אמור להיות בתחום של ה 1500VA / 900W או קרוב לכך. UPS כזה אם הוא מכיל סוללות חזקות מספיק יוכל להחזיק גם במקרה של OC

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה רבה על התגובה המושקעת שנית למחשב יש קירור מים ועוד מס' מאווררים אני לא בדיוק יודע כמה, אם בבקשה תוכל להפנות אותי לדגמים מסוימים שמומלצים אני אודה מאד

פורסם

איזה קירור מים בדיוק ? מה הספק המשאבה ?

דברים אחרים שצריך להביא בחשבון ? כמה דיסקים קשיחים ? איזה מסך ?

פורסם
  • מחבר

ישנם שני הארד דיסקים הראשי הוא SAMSUNG SSD 840 SERIES השני הוא SEAGATE BARCUDA 7200 RPM המסך איתו אני משתמש הוא DELL U2212HM. לגבי קירור המים אני לא יודע מה ההספק זה קירור הפרימיום של ALIENWARE פשוט ניסיתי למצוא מה הדגם ולא הצלחתי, דגם המארז הוא AURORA R4 תודה רבה

פורסם

המסך - כמו כל מסך, משאבה - אין לי שמץ אבל רוב המשאבות הן בין 20-50W

ההספק שמקבלים על ה UPS הוא כ 700W ללא OC ואוליי בכיוון ה 800 אם OC בינוני. בשביל להחזיק בכלל הספק כזה, צריך UPS שיש לו לפחות 3 סוללות של 7-9Ah או 2 סוללות של 10-14Ah

מאלה שאני מכיר, ב Rostec 1700D יש 2 סוללות של 10-14Ah

זמן גיבוי :

ב 1700D יש 2 סוללות של 10/12/14Ah. אם נניח שהסוללות הן 10Ah, בסוללות חדשות נקבל משהוא כמו :

כ 30 דקות בהספק 200W - כשהמחשב במאמץ נמוך

כ 15 דקות בהספק 400W - כשהמחשב במאמץ בינוני

כ 5 דקות בהספק 800W - כשהמחשב במאמץ גבוה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים