עבור לתוכן

בזק בינלאומי כנגד הוטנט

Featured Replies

פורסם

ניסיתי לחפש באינטרנט קצת השוואות אבל אף אחד לא אוהב לתת שורה תחתונה ולכן אני מבולבל בנושא הזה.

התקנתי היום תשתית של הוט במקום בזק במסגרת החבילה של טריפל הוט ועכשיו אני צריך לעדכן את הספקית בנוגע לתשתית.

אז הנה השאלה,

מי יהיה יותר עדיף לי?

אני משחק בהרבה משחקי רשת כמו BF4 וכרגע הפינג הכי נמוך שלי לשרתים בגרמניה הוא 80, האם בהוטנט עלול להיות יותר נמוך או להפך יותר גבוה?

כמו כן אני מוריד הרבה בטורנטים, האם יש הבדלים בין השניים? הגבלות כלשהן?

לשאר השימושים של אינטרנט אני מניח שאין הבדלים קריטים. אני בעיקר מסתכל על יציבות במולטיפלייר.

אשמח לשמוע אנשים שכבר עשו את ההשאות הללו.

תודה.

פורסם

ניסיתי את שניהם, בטורנטים לא שמתי לב להבדל.

אני לא משחק BF4, אז לא יודע לגבי זה. אבל בבדיקה שעשיתי ב-pingtest לשרת בפרנקפורט, קיבלתי 79 עם הוט נט.

99976463.png

בדוק גם אתה לשרת הזה, זה יהווה אינדיקציה כלשהי.

פורסם

אני לא משחק משחקים אבל בגלישה רגילה ובהורדות וכו' לא הרגשתי שום הבדל בין בזב"ל להוטנט.

פעם כשהוטנט רק נכנסו לשוק פחדתי מהמעבר ואמרתי שעדיף לשלם עוד 9 שקל (29 מול 20) בשביל להיות בראש שקט עם ספקית האינטרנט הכי גדולה (?) בארץ, אבל אחרי שהם העלו את המחיר על דעת עצמם זה עיצבן אותי ומהעיקרון עברתי להוטנט בפרנציפ. מאז אני בעיקר עצוב שלא עשיתי את זה קודם לכן, בעיקר אחרי שגיליתי שהחולרות האלה התעלמו בכוונה מבקשת הניתוק שלי, והמשיכו לחייב אותי שלא כדין. (ל"זכותכם" במכראות כפולות יאמר שאחרי שהתלוננתי והוכחתי להם ששלחתי פקס ניתוק 3 חודשים לפני התלונה, הם זיכו אותי)

פורסם

ההבדל בין הוטנט ו 014 ברוב המקרים מאוד קטן, בדרך כלל או שהפינג אותו הדבר או שיש הבדל של 5-10ms. ב DOTA 2 היה משחק אחד שלי היה פינג גבוה ב 20ms אבל זה מקרים בודדים (אני בהוטנט ומשחק עם חבר שב 014).

ב BF4 הפינג משתנה לי כל כמה חודשים, לפעמים הוא 70 לפעמים 90, אני לא יודע אם זה עדכונים של דייס שמשנים דברים, העובדה שהתשתית באיזור שאני גר דפוקה רצח או שינויים של הוטנט.

עכשיו בדקתי ונראה כאילו זה על 65-75, נמוך מידי בשביל להיות דרך MedNautilus, כנראה הוטנט התחברו גם ל tamares (או ש MedNautilus סוף סוף מצאו דרך לסדר את הפינג המחורבן שהיה איתם).

נערך על-ידי HuGeMouTh

פורסם
  • מחבר

בBF4 באמת יש קטע שהפינג משתנה כל כמה זמן שזה מעצבן, הבעיה היא שכבר במצב הנוכחי שלי יש מצב שאני מקבל באנים על הפינג שלי ואני לא רוצה שזה יחמיר.

בדוטא דווקא אני מסתדר נפלא, לאחרונה התחלתי להתנתק מהמשחקים בגלל לאגים נוראים שלא ברור לי אם זה אני או השרתים.

ניסיתי את שניהם, בטורנטים לא שמתי לב להבדל.

אני לא משחק BF4, אז לא יודע לגבי זה. אבל בבדיקה שעשיתי ב-pingtest לשרת בפרנקפורט, קיבלתי 79 עם הוט נט.

99976463.png

בדוק גם אתה לשרת הזה, זה יהווה אינדיקציה כלשהי.

לי יצא:

100001962.png

אני רואה שהפינג שלי משמעותית גבוה יותר שזה רק ממשיך לבלבל אותי עוד יותר.

ולגבי BF4, גם לי יש קטעים שהפינגים שם משתנים כל כמה זמן, הקטע הכי מעצבן זה שלפעמים אני נכנס למשחק שיש לו ברשימה פינג של 70-80 ואז במשחק הדבר הזה קופץ ל120 ואני מקבל באן.

אם זה המצב הנוכחי שלי אני פשוט מפחד שזה יקרה יותר בהוטנט אם הפינגים שלהם יותר גבוהים, למרות שכרגע די הוכח לי שהפינג שלי גם ככה יותר גבוה משל הוטנט.

אני אעשה את השיקולים, בנתיים אני לא מרוצה גם מהחבילת טריפל בגלל שהקו טלפון עדיין לא עובד ואף אחד מהממירים לא עבד עד שחייגתי שעה וחצי להוט כדי לחכות שמישהו סוף סוף יענה לי שם.

פורסם

פשוט תנסה את הוטנט. כמו שאתה רואה, אין הבדל משמעותי ואם כבר יש יתרון קטן להוטנט.

אתה אפילו לא צריך לבטל את בזק בינ"ל - תתחבר להוטנט, בדוק את הפינגים ואם זה יהיה אותו הדבר או שיהיה שיפור קל, תבטל את בזק בינ"ל. אם לא, בטל את הוטנט.

פורסם

אני עם בזק בינלאומי והפינג שקיבלתי לfrankfurt עומד על 54

למרות שההורדה שלי עכשיו ממש איטית - קיבלתי הורדה של 10 במקום 100 מגה.

פורסם

54 זה ממש נמוך, יפה לך. לא חשבתי שאפשר להגיע לפינגים כאלה מהארץ לאירופה, מעולם לא שמעתי על כל כך נמוך.

אני הייתי מקבל 80-90 גם עם בזק בינ"ל, וזה גם מה שאני מקבל עכשיו עם הוטנט, כפי שאפשר לראות בתמונה שהעליתי.

לא מרגיש שום הבדל.

פורסם
54 זה ממש נמוך, יפה לך. לא חשבתי שאפשר להגיע לפינגים כאלה מהארץ לאירופה, מעולם לא שמעתי על כל כך נמוך.

אני הייתי מקבל 80-90 גם עם בזק בינ"ל, וזה גם מה שאני מקבל עכשיו עם הוטנט, כפי שאפשר לראות בתמונה שהעליתי.

לא מרגיש שום הבדל.

האמת זה לא תמיד יציב. היו לי המון בעיות במשחקי רשת בחודשים האחרונים. כנראה בגלל שזה היה בצהריים (:

פורסם

אצלי (הוט + הוטנט, 100MB בדיקה על wifi)

100050426.png

פורסם

אני באמת סקרן לראות אם מישהו עם בזק בינ"ל מקבל סביב ה-60 לשרת הזה, חוץ מזה שכתב על זה אבל לא העלה תמונה.

כי אם לא, זה אומר שאין באמת יתרון לגיימרים עם בזק בינ"ל על פני חברות אחרות.

נערך על-ידי Animor

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים