פורסם 2014 ביוני 2911 שנים בונא אני לאחרונה קניתי כמה מוצרים באייבורי אשדוד, המוכרים שם מזה שבוזים חבל על הזמן. הייתה לי הרגשה שמישהו שם הולך לתלות את עצמו עד סוף היום.ולשאול שם מישהו בקשר למוצר כלשהו.. זה בכלל סיפור. עושים טובה בכלל שעונים לך (פעם הייתי צריך מטען לסמארטפון אז שאלתי אם זה מקורי או לא. המוכר אמר - בא לך קח. לא אז לא או משהו בסגנון) נערך 2014 ביוני 2911 שנים על-ידי Zeev86
פורסם 2014 ביולי 111 שנים חבריה זה גרוע יותר ,זה קרטל ברור וידוע לכולם אך אין עושה דבר לתיקון המצב וזה בכל החנויות ובכל אתרי המכירות לא מזמן חיפשתי לקנות מערכת קולנוע ביתי ,עברתי בכל אתרי המכירות והדבר שקפץ לי לעיניים היה, למעלה מ90% מהמחירים של מוצרים שונים היו זהים עד האגורה ורק מוצר אחד או שניים היה שונה וזאת כמובן על מנת להראות שינויים במחיריםלגבי המערכת הספיציפית שרציתי המחירים בכל האתרים היו זהים פחות 10 ש"ח ואו יותר 10 ש"חלבסוף קניתי את אותה מערכת בחנות פיזית ב-250 ש"ח פחות.
פורסם 2014 ביולי 211 שנים שום קרטל יש שוק חופשיהמחיר מוגבל על ידי מיסים והעסקת כח אדםהמחירים זהים כי כולם מורידים על המינימום האפשרי את המחיר של המוצר ואת הרווח עושים בצורה שקטה על שירותים או מוצרי "פרמיום"וזה כנראה ישאר עד שרמי לווי של שוק המחשבים יבאו ויעשה מהפכהאגב גם ל KSP וגם לאיבורי יש מערכת שמונעת השוואת מחיריםבדקתי בצורה ידנית ואם תנסו לשוטט הרבה ב KSP (פשוט תלחצו על מוצרים באופן אקראי) אז יופיע לכם סימן שה IP נחסםבאיבורי לאחר זמן לא תראו מחירים ליד המוצרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.